• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    NEVILL: Vizio ma Tegru 2?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    NICTUKU: Vizio má dvoujádro a Nexus má čtyřjádro.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    NEVILL: ma snad skrcenej vykon(to by nedavalo smysl, nebo jen v tom pripade, ze by mel mensi kapacitu baterie)? CPU A GPU ma identicky.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    NICTUKU: no je proti Nexusu asi o polovinu levnější, ale taky o polovinu pomalejší...
    MATT
    MATT --- ---
    jak jsem ted projizdel fora, tak z tech levnejch cin docela chvalej Pipo S2.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    Vizio jde po krku Nexusu 7 - představila konkurenta s velikostí čtečky | tabletnet.cz - největší portál o tabletech v ČR a SK - iPAD, PC tablet, Android tablet, aplikace
    http://tabletnet.cz/android/1650-vizio-jde-po-krku-nexusu-7-predstavila-konkurenta-s-velikosti-ctecky
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    dnes na cesu predstavenej tenhle acer . cena 3100kč ??
    Acer Iconia Tab B1 oficiálně: malý, levný a průměrný | mobilenet.cz
    http://mobilenet.cz/clanky/acer-iconia-tab-b1-oficialne-maly-levny-a-prumerny-10941

jsem zvedavej jak zareaguje google s tim planovany nexem 7 bez tegry?
    kazdopadne vy kteri chcete kupovat ty levnejsi tablety mozna bych par mesicu pockal, mam takovy tuseni ze se s nima ted roztrhne pytel a muzou byt i hodne zajimavy:)
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    KULA: dej vědět, jak tě uspokojil ... ;)
    taky mě zaujal.
    SLEDGE
    SLEDGE --- ---
    JOHNY_G: Já bych výkon tak černě neviděl. Dual-core, 1GB RAM, Mali400 (nebo ekvivalent) a +-1024x768 IPS dle mě k rozumnýmu užívání bohatě stačí. Dokonce si myslim, že Nexus 7 je z tohohle hlediska na svojí třídu až zbytečně předimenzovanej :) Důležitý je imho to, co už jsme naťukli a to, co tablet jako zařízení definuje - kvalitní displej a kvalitní "dotyk".

Ani na tom levnym ProTabu26 mě tolik neštve lennost systému - horší je hnusný zobrazení a špatný / nepřesný reakce. V tom prostě tablet už z principu musí excelovat. Průser u těch zázraků z Číny je, že dokud to nemáš v ruce, nevíš nic. Nehledě na to, že u produkce tohohle typu se to může klidně lišit kus od kusu.

Závěr je: vyzkoušet, řádně ohmatat a když to neprojde, tak vrátit. A ideální je nejprve u někoho na hodinku dvě uchopit tablet vyšší třídy, aby člověk věděl, jak by to vlastně mělo v ideálním případě vypadat a tušil, jak moc dělá s levnym zařízenim kompromis. (To píšu především po pročtení poměrně kladných reakcí na ten ProTab26. Nevěřim, že by někdo mohl bejt spokojenej s low-end tabletem za 2k - to jen dotyčnej netuší, o co přichází, nemá měřítko a srovnání.)
    KULA
    KULA --- ---
    Koupím tohle http://www.alza.cz/prestigio-multipad-pmp5580c-d360181.htm , uvidím, ostatně to můžu do 14 dnů vrátit.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    WIL_M: vypada pekne,jak si na tom stoji papirove,moc se v tech tabletech neorientuju.
    MATT
    MATT --- ---
    KULA, KULA: nema 3G, takze ses odkazanej na wifi... ale ja jsem ted koupil dost podobnej (Ployer MOMO8 za 3.1kkc), zatim spokojeneost.. ale vicemene pocitam, ze to bude akorat doma na nyx, jizdni rady, streamovani mp3 a na hrani pro deti.. ;)
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    KULA: Budeš akorát nasranej. To je celý :-). Parametry na papíře jsou dočista k ničemu. Brouzdat netem můžeš, ale ne pohodlně a příjemně. Hrát můžeš, ale zasekávky. A počítám, že si ani hezky nepočteš, kvůli lacinému displeji. Buď na tablet máš, nebo ještě chvíli šetři. Ale samozřejmě si můžeš dělat co chceš, akorát to nikdy nebude "ono" :-).
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Acer Iconia Tab B1-A71 si již můžete předobjednat v ČR za cenu 3300 Kč | tabletnet.cz - největší portál o tabletech v ČR a SK - iPAD, PC tablet, Android tablet, aplikace
    http://tabletnet.cz/android/1648-acer-iconia-tab-b1-a71-si-jiz-muzete-predobjednat-v-cr

KULA
    KULA --- ---
    SPOTS: BT se případně dá vyřešit dongem do usb, i když si nedovedu představit, na co bych ho tam měl. GPS nepotřebuju, mám to v telefonu, v tom tabletu mám pocit, že mi to chybět nebude.
    JOHNY_G: To je hodně obecné a zakládá se na názoru, že jen nexus a basta. Jenže nexus = 6k, tohle je za polovic.

Chci si na tom číst knihy, brouzdat netem a s Mali400 bych si mohl i něco zahrát. HD filmy úplně v pohodě. HDMI výhoda, rozšiřitelnost paměti príma. A pak prostě jen zápisnik.
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    KULA: Třeba ty, co jsme sepsali Sledge a já? :-D
    SPOTS
    SPOTS --- ---
    KULA: pro mě ne z důvodu "GPS = NO", taky nemá bt.
    KULA
    KULA --- ---
    Chtěl bych si objednat tento tablet: http://www.orientdeal.com/8-inch-goopad-mini-16gb-new-pressed-ipad-mini-alternative-dual-core-ips-screen-android-4.1-jellybean-os16gb-white.html , neberu to kvůli tomu, že je to jakože "kopírka" ale za rozumný peníze, dostačující výkon, IPS displej, slušnější rozlišení, ideální velikost. 7" mi příjde málo, respektive nelíbilo se mi to, 10.1 je moc, 8" akorád. Jsou nějaké podstatné důvody, proč ne tenhle tablet?
    FESTER
    FESTER --- ---
    AIM_FREEMAN: v bazaru.. za 5 let
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Tak já teda půjdu do toho Nexu. Máte tip kde nejlevněji koupit 32GB? Do heureky to hodit umim, spis resim zde se to nevyplati ze zahranici. Diky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam