• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    LOPIN: Dik ale na to jsem moc velkej vidlák.... :)

NEVILL: Okouknu projedu,mám pocit že na tenhle jsem už smutně koukal... Hledám info kolem toho Asusu cos hodil níž a zatim to vypadá na příjemnou věc výkon/cena...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TOMBRIDER: tak od Samsungu bys měl tohle, ale už to je přes limit co sis stanovil (je možné že jinde bude levnější, jsem jenom tak rychle hledal na Alze)

Samsung Galaxy Note 10.1 (N8010) Garnet Red Wi-Fi | Alza.cz
    http://www.alza.cz/samsung-galaxy-note-10-1-n8010-garnet-red-wi-fi-d393717.htm

O pár stovek levnější je Samsung Galaxy P5100 TAB 2, ale ten je myslím starší a má dvoujádrový procesor, to je úspora která se nevyplatí. Záleží, no, pokud máš třeba nějakou novější televizi nebo jiné věci od Samsungu, tak to by asi mělo smysl, můžeš to spolu snadno spárovat a tak.

WIL_M
    WIL_M --- ---
    TOMBRIDER: acer je cesta do zamrzlých pekel (jsem teplomilec
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    NEVILL: Díky za tip,kouknu! Potřebuju rozšířit obzory,nějak teďka co na to zrovna koukám dokola, inklinuju k Samsungu..........
    Sencoru a např. i Aceru nějak nevěřim kvalitu...po špatných zkušenostech...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TOMBRIDER: co třeba něco jako tohle? svižný by to mělo být dostatečně...

ASUS MeMO Pad ME301T 16GB bílý | Alza.cz
    http://www.alza.cz/asus-memo-pad-me301t-16gb-bily-d388797.htm
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Se poptám,je my naprosto jasný že takovýhle dotaz tady nikdy nebyl :)
    Koukám teď po tabletech a mám v tom slušnej čuginec. Potřebuju něco na gaučový internety,filmy,fotky,android,sem tam nějaká hra na zabití chvilkové nudy.Nejraději 10palec přec jenom nebudu to většinou tahat ven.Slušnou baterii.Ať se to netrhá mám rád plynulost...
    A teď babo(dědku) raď?! Do 10tis...čím míň tim líp aspoň mě zbyde na chlast...Děkuji za pozornost.....
    (zaujmul mě napč Sencor element 10)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    RECENZE: Ainol Novo 10 Hero II Quad Core - nástupce hrdiny | tabletnet.cz - největší portál o tabletech v ČR a SK - iPAD, PC tablet, Android tablet, aplikace
    http://tabletnet.cz/android/1835-recenze-ainol-novo-10-hero-ii-quad-core

WIL_M
    WIL_M --- ---
    BOPA
    BOPA --- ---
    BOPA: takže nikdo neví o žádné stabilní rom pro Asus Transformer TF101G, kde by bez potíží fungoval 3G modul (ne přes další aplikaci) a fungovala by CZ HW klávesnice v režimu QWERTZ ?? mně s eprostě nepovedlo nic najít :-(
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    NICTUKU: android a IOS nema moc vyznamu srovnavat do detailu.. .android je ma blize k pocitaci a IOS k viceucelove kalkulacce
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    FANFAN: nyxdroid
    kingsoft office
    idnes
    novinky
    pubtran
    imo
    ivysilani
    ct sport
    ct 24
    prima play
    csfd
    fdb.cz (obsahuje fajn tv program)
    winamp
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    FANFAN: jo tak nástěnka tu neni:D
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    FANFAN: Ad nabíjení - umí to nabíjet i přes to USB. Jinak Porovnání Nextbook SE7 a Go clever R75: "N.B" - rychlejší net. - bez čekání. "G.C" má nejak lepší dotykový ovládání, nebo jestli tam má muž lepší aplikace, nebo prostě nejsem zvyklá. Uvidíme.
    "NB" místo "rolování" někdy zoomuje, a nebo "entruje". Eště kouknu sem na nástěnku, jestli tam neni shrnutí šikovnejch aplikací... kdyby byla chuť mi poradit, co je šikovný.. sem s tím.
    SOPTIK
    SOPTIK --- ---
    NICTUKU: Mel jsi v ruce vubec nejake Nexus zarizeni? Nebo samsung galaxy s2/3/note atd? Nemuzes preci srovnavat low-end zarizeni s androidem za par korun s iphonem, ktery je cenove nekde uplne jinde (v nkterych pripadech i 10x drazsi), ale musis porovnavat high-end zarizeni. Ja mel nedavno v ruce iphone 5, galaxy nexus pouzivam od doby, co se u nas zacal prodavat, a plynulost je naprosto stejne (s velkymi pdf soubory, ktere jsem zkousel otevirat, mel android problemy a skubal se, ale na iphonu se vubec neotevrely)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    MRAKY: nechci srovnavat s Ubuntu. Na to je moc brzo. Ale co mam jen hloupe uzivatelske zkusenosti, tak Android na muj vkus prilis drhne a neni zvlast spolehlivy pri zachazeni s nim. Pri srovnani napr. s iOS je to dost hruza. A vim, ze si Apple ladi zelezo sam, apod. ... proste po zkusenostech s celou paletou verzi u Androidu musim s litosti konstatovat, ze jsem nenasel zarizeni, ktere by mi dalo jistotu plynuleho zachazeni. A to hlavne u tabletu. U telefonu uz je to trosku lepsi, ale i tak to porad dost zadrhava.
    ATAN
    ATAN --- ---
    poradte prosim nejake pouzdro s klavesnici pro Prestigio Multipad PMP7100D 10.1, vyrobce nevyrabi a nedari se mi vygooglit nic rozumneho.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Recenze: Sencor Element 9.7v2 - retina iPad s Androidem | tabletnet.cz - největší portál o tabletech v ČR a SK - iPAD, PC tablet, Android tablet, aplikace
    http://www.tabletnet.cz/android/1821-sencor-element-97v2-retina-ipad-s-androidem

WIL_M
    WIL_M --- ---
    SOPTIK: jedna věc je ale udržovat desktopy pro většinou pouze nadšence, ale udržovat stabilní mobilní systém bez kompromisů, to už je docela oříšek. uvidíme, držím jim pěsti.
    SOPTIK
    SOPTIK --- ---
    WIL_M: Souhlas. Pro me osobne jsou ty zakladni aplikace sluzby od googlu - gmail, kontakty, kalendar, gdrive, reader, youtube - po nich proste chci 100% funkcnost, perfektni synchronizaci a do velke miry i offline pouzitelnost. Android je pro toto idealni (jeste aby ne) a obavam se, ze ubuntu bude mit problem uz jenom s timto ...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    MATT: zkus najít na ebay usb kabel na tenhle tablet, já ho tam našel, koupil si dva kousky. můžeš to pak používat na klasické telefonní nabíječce
    MATT
    MATT --- ---
    FANFAN: ve chvili kdy si ten tablet zacnes brat mimo domov, to zacina bejt obtezujici...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam