BUTEO: Dík, tyhle věci vypadají rozumně, srovnatelně. Když koukám na parametry, je to v podstatě to samé co ten tablet Acer, jen o 10, resp. 20 tisíc dražší. A taky je to zas o kus větší, a to je zbytečné/nechtěné. Já ten tablet chci pořídit na to, abych moh namísto sezení v kanclu jezdit v terénu na horském kole a pak si někde sednout na odpočívadlo nebo do hospody a vyřídit pracovní věci - maily, psát články/knihy, updatovat facebookovou stránku, webovku, skypecall s lidma do zahraničí apod. To jsou moje aktivity, které chci sloučit. Jsem velký fanda do přírody a ježdění na horském kole terénem a přírodou, už jsem si i vyhlídnul lehký karbonový skořepinový cyklobag na záda na ten tablet, aby to, co s ním hodlám dělat, přežil i když se třeba vymázneme. Čili mé preference jsou krom jiného i ideální velikost (ani malej kvůli práci abych na tom dokázal v pohodě psát delší texty, ale zas ani zbytečně velkej nebo těžkej kvůli převážení, chci si i ježdění užívat, ne tahat na zádech velkej bágl. Zbytek jsou relativní drobnosti krom toho, že mi na tom musejí jet windowsové aplikace, které používám na kreslení, hraní muziky, komponování atd. Devět hodin v kuse na tom nikdy dělat nebudu, určitě teda ne v lese, mimo civilizaci. Tož tak, nakonec koukám jsem to stejně všechno co jsem myslel že říct nemusím vybalil. :)