• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    LUUCA
    LUUCA --- ---
    VLAKODLAK: do moji kabelky by se vesel i ten notas skoro .-)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    WIL_M: kapsa 7" a kabelka 10" - v poslední době jsem fakt neviděl ženskou co by do kabelky tu 10tku nedala, ale teda je fakt že tady záleží na Luuce :)

LUUCA: ňákej ten samsung galaxy note 10" nevim jak přesně se jmenuje, asi za 14k i s 3g, má kámoš takže mam docela často v ruce a je to fakt dobrý + ta výdrž je tak 3x dobrá než co má muj N7 :) A má fakt parádní a dobře použitelnej stylus. Jenom nevim jestli má výstup na HDMI což by se na tu grafiku teoreticky mohlo hodit, myslim že ho nemá, opět záleží na tom jak ho využiješ.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    LUUCA: na cesty a do kabelky padne spíše 7", plus mají příznivější cenu

osobně mám Huawei Mediapad (ne Lite verzi!), který teď stojí docela slušný peníze za to co umí - solidní výkon, hliníkové tělo, slot na sim i microsd kartu, otg usb port pro připojení usb flashky (potřeba dokoupit kabel), rozumnou výdrž, kvalitní ips displej, možnost propojení s tv přes hdmi. co mi vadilo, tak že se nedá nabíjet skrz usb, ale speciální nabíječku (dá se dokoupit kabel do klasické telefonní usb nabíječky)
    LUUCA
    LUUCA --- ---
    HONCKA: asi spis 10
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LUUCA: chces 7" nebo 10"?
    LUUCA
    LUUCA --- ---
    Prosim, jaky model byste mi poradili? (samozrejme googlim co to da, ale hodil by se mi nazor nekoho, kdo se v tom trochu vyzna)...

Chtela bych neco na cesty, dosla jsem k tomu ze tablet bude lepsi volba nez tahat notebook - pracovat nehodlam, chci mit vlastni pristup na internet, abych nezabirala kompa hostitelum, u kterych budu prebyvat. Hlavne bych ho pouzivala na internet, psani emailu, koukani na filmy a podobne. Zaroven bych ho potom tahala na schuzky s klientama, abych nemusela navrhy tisknout (grafika). Chtela bych aby mel USB vstup na flashku. Mel by byt spis lehky (budu ho tahat hodne sebou).

Melo by me zajimat neco dalsiho? Urcite za nej nechci dat extra moc, zas tak moc ho nevyuziju... Diky za tipy!
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    AIM_FREEMAN: psal jsem na cestách "deník", delší text zvládneš, ale zapomeň na to, že bys to psal tak rychle jako na desktopu. ale třeba mám jen neohrabaný prsty :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    KAZATELL: tak jsem se ptal, a zatím nemají CZC info ze servisu ASUS. JInak mi taky přišlo, že děsně pomalu běží. Ale přemýšlím, jestli to není synchronizací s exchange. Protože i ten telefon mi běží pak pomalu.

Jo jinak, jak asi hodně zatěžuje Androidí hračky antivirus? AVG, nebo Avast? netušíte?
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Máte někdo zkušenost s psaním delšího textu (několik normostran) na 7" klávenici? Dá se to, nebo je to nějak zásadně frustrující zkušenost? Díky:)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    NECROMAN: druhý varianty se fakt nebojím, dva kusy jsou pryč hned :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    WIL_M: tak uz skoncil prodej, bud se to tak rychle vyprodalo, nebo to radeji ukoncili :)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    PJGEPR: hodis link na tu klavesnici sim?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    WIL_M: tak je to na uvorni vertu. kdyz si nekdo chce priplatit, tak at si priplati :)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    ja jsem sice vecny hledac alternativ, ale asi nakonec poridim Nexus 7 32GB s 3G a k nemu si z Ciny objednam BT klavesnici, ktera slouzi i jako kryt...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    tak živě

Alza má skladem tablet Microsoft Surface RT – za třicet tisíc korun… - Živě.cz
    http://www.zive.cz/bleskovky/alza-ma-skladem-tablet-microsoftu-surface-rt--za-tricet-tisic-korun/sc-4-a-168160/default.aspx
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    BUTEO: byl o tom článek na snad Lupě? mají skladem dva kusy, které jsou z americké distribuce, tedy neofiko, tedy z iniciativy alzy pro nadšence, kterou si nechají zaplatit.
    BUTEO
    BUTEO --- ---
    Bwahahaha. V Alze začali s aprílem trochu brzo. 30 000 za Surface RT...
    Microsoft Surface 64GB with magnetic Keyboard (US Verze) | Alza.cz
    http://www.alza.cz/microsoft-surface-64gb-with-magnetic-keyboard-d365182.htm?kampan=heureka.cz
    JIKE
    JIKE --- ---
    KAZATELL: měli by to dělat z magnesia jako apple. tohle je děs. že já si nepořídil něco celkov i když na apple jsem už biděl ty tlačítka jak se rozbyly, hlavní, i ty na hlasitost atp..
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    TOOMIX: jo super dik
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    JIKE: tak snad vyjde... kdyztak bych jim ukazal jak to v te klavesnici planda... jak je po stranach ta guma tak se za cas dost osoupe a tim by to klidne mohlo byt
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam