• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    JIKE
    JIKE --- ---
    KAZATELL: tak jsem se ptal, a zatím nemají CZC info ze servisu ASUS. JInak mi taky přišlo, že děsně pomalu běží. Ale přemýšlím, jestli to není synchronizací s exchange. Protože i ten telefon mi běží pak pomalu.

Jo jinak, jak asi hodně zatěžuje Androidí hračky antivirus? AVG, nebo Avast? netušíte?
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Máte někdo zkušenost s psaním delšího textu (několik normostran) na 7" klávenici? Dá se to, nebo je to nějak zásadně frustrující zkušenost? Díky:)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    NECROMAN: druhý varianty se fakt nebojím, dva kusy jsou pryč hned :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    WIL_M: tak uz skoncil prodej, bud se to tak rychle vyprodalo, nebo to radeji ukoncili :)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    PJGEPR: hodis link na tu klavesnici sim?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    WIL_M: tak je to na uvorni vertu. kdyz si nekdo chce priplatit, tak at si priplati :)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    ja jsem sice vecny hledac alternativ, ale asi nakonec poridim Nexus 7 32GB s 3G a k nemu si z Ciny objednam BT klavesnici, ktera slouzi i jako kryt...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    tak živě

Alza má skladem tablet Microsoft Surface RT – za třicet tisíc korun… - Živě.cz
    http://www.zive.cz/bleskovky/alza-ma-skladem-tablet-microsoftu-surface-rt--za-tricet-tisic-korun/sc-4-a-168160/default.aspx
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    BUTEO: byl o tom článek na snad Lupě? mají skladem dva kusy, které jsou z americké distribuce, tedy neofiko, tedy z iniciativy alzy pro nadšence, kterou si nechají zaplatit.
    BUTEO
    BUTEO --- ---
    Bwahahaha. V Alze začali s aprílem trochu brzo. 30 000 za Surface RT...
    Microsoft Surface 64GB with magnetic Keyboard (US Verze) | Alza.cz
    http://www.alza.cz/microsoft-surface-64gb-with-magnetic-keyboard-d365182.htm?kampan=heureka.cz
    JIKE
    JIKE --- ---
    KAZATELL: měli by to dělat z magnesia jako apple. tohle je děs. že já si nepořídil něco celkov i když na apple jsem už biděl ty tlačítka jak se rozbyly, hlavní, i ty na hlasitost atp..
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    TOOMIX: jo super dik
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    JIKE: tak snad vyjde... kdyztak bych jim ukazal jak to v te klavesnici planda... jak je po stranach ta guma tak se za cas dost osoupe a tim by to klidne mohlo byt
    JIKE
    JIKE --- ---
    KAZATELL: já to tam poslal i s kláveskou. vůbec nemám totiž tucha, jak se to stalo, ale od začátku mi bylo jasný, že ten kus je fakt tenoulinkej :-/
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DAWEIS: myslíš něco takovýhleho?

OTG Adapter Cable for Samsung Galaxy Tab P7500 / P7510 / P7300 / P7310 - White (10cm) - Free Shipping - DealExtreme
    http://dx.com/p/otg-adapter-cable-for-samsung-galaxy-tab-p7500-p7510-p7300-p7310-white-10cm-109038
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    Zdravím, mám samsung galaxy tab 2 10.1. chtěl bych se zeptat je možné, pořídit si jakousi redukci ten samsung konektor/USB samice (dá se usb zařízení jako třeba flash strčit do ní ) a posléze kopírovat například někde venku mimo dosah PC obsah flešky přímo do zařízení přes tu redukci ?? děkuji předem za odpověd.
    Ptám se proto že ten jejich samsungáckej kabel je prej unikátní a bůh ví kolik dalších hoven okolo :)
    SOPTIK
    SOPTIK --- ---
    MRAKY: Kompasem podle me vyrobce mysli, ze je tam nejaky levny magnetometr.
    SOPTIK
    SOPTIK --- ---
    MICKEY_MOUSE: Je to androidi tablet, ale me na to, co jsem potreboval android stacil. Na celodenni praci to samozrejme neni, ale spoustu programku pod win ma na androidu alternativu. Samozrejme chapu, ze chces windows, takze android pro tebe asi nepada v uvahu, jen jsem tim chtel rict, ze jsem resil podobny "problem" jako ty, a nakonec mi ten android stacil.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    MICKEY_MOUSE: kompas je kompas.. ;) patri to mezi skupinu pohybovych/polohovych cidel.
    infiniti je taky prodavano jako windowsRT ( ne pro!)

SOPTIK: no kdyz chces klavesnici, tak muzes jit do toho asuse infinity...

HONCKA: me docela bavi predstava toho vetracku v tom aceru. Nejak si nedokazu predstavit, ze bych tohle pouzival jako tablet :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam