• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    NELDE: já to mám pro cesty na druhý konec světa, kde si koupím za pár korun místní sim a data k tomu a naopak je sdílím pro kamaráda na telefon, vydrží to nesrovnatelně déle ;)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    NELDE: tuhle poznamku miris na spatnou osobu. ja trebas 3g modul v tabletu nechci - prave z duvodu co jsi uvedl...
    NELDE
    NELDE --- ---
    MRAKY: No jo, jenže musíš mít dvě simky (dva paušály). Není jednodušší užít telefon jako wifi router?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    WIL_M: to souhlasim . jak pro koho...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    MRAKY: jak pro koho, jsem rád, že je ta možnost volby, já 3g chci/potřebuji/využívám :) nový nexus 7 se mě líbí, ale 9500 je celkem sada teda :-/
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    STEMBUS: no imho 3g bude vzdycky problem. imho vetsina lidi ma telefon, takze mit 3g modul je spise nezadouci, protoze to zvysuje cenu
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    MRAKY: To 3g je nakonec vcelku klicovej parametr bohuzel...
    MUXX
    MUXX --- ---
    STEMBUS: A kdyz ozelis ten android tak muzes mit ipad4.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    STEMBUS: kdybys ozelel to 3g tak nexus 10 - nebo trebas samsung tab3 ?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    STEMBUS: jaky mas pozadavky?
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    WIL_M: Bohužel ten výběr je fakt tragickej... čekal jsem, že požadavky který mám musí splnovat x tabletů a místo toho koukám, že všichni dělají hlavně šmrdlací obrazovky bez kvaltních vlastností....

to asi bude ten duvod proč si myslim ze je tablet uplna zbytečnost....

nicméně jsem tedy objednal toho ASUSe no, tak pak poreferuju....
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    LEHUOK: pokud Ti jde e-booky, vem si klidně starší verzi, je výborná a v tescu prej 16gb verzi momentálně prodávaj za 3500, ale už jich asi moc nebude
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    LEHUOK: Predem diky za pripadne nazory :)
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Zdravim..

Pred nedavnem jsem chtel vyresti moznost cteni ebooku, a pokukoval jsem nejdriv po cteckach ve stulu Kindlu. S prihednutim k cenam jsem ale zjistil, ze za Androidi tablet uz clovek nepriplati o tolik vic. Nakonec jsem se dopracoval k tomu, ze kdyz uz zase vrazit do tabletu, tak nechci nic vylozene lacineho.

A z hledicka cena/vykon/parametry me nejvic oslovil novy nexus:
    Asus - ASUS Nexus 7 (2013) 1A037A, 16GB, černá
    http://www.asus.as/ASUS-Nexus-7-2013-1A037A-16GB-cerna.html

Je nejaky objektivni duvod proc do toho vylozene nejit, krome absence 3g (nad cimz furt polemizuju, ale model s nim a 32gb pameti stoji pres 9k), za podobne penize je Asus Fonepad, ale ten zase nema fullhd displej (precijen myslim ze cteni i multimedia na tom fullhd nexusu budou znatelne hezci).

Z nejakeho duvodu mi nejsou moc sympaticke Samsungy, jsou este nejake neotrele alternativy?
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    JOSEF_MASOPUST: pokud maji fotak a prislusnou aplikaci
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    lama dotaz

maji tablety taky neco jako ctecku carovejch kodu jak jsou u mobilu? :)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    STEMBUS: ahoj, viz co jsem sem dával včera, zbyly jen dva tablety

[ WIL_M @ Tablet ]
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Zdárek,

Měl bych dotaz (předpokládám, že tu je tenhle dotaz často, ale budu rád za konkrétní odpověď).

Sháním tablet pro mámu (s PC docela zručná).
    Rád bych 10" +/-
    Kvalitní display (hodlá na tom hodně číst po večerech v posteli)
    paměť alespoň 16GB (více + podpora SD výhodou)
    Android alespoň 4.1.x (4.0.x v nejhorším)
    Aby to mělo USB a šel k tomu připojit například foťák, telefon na přenos souborů)
    Alespon 2xCPU
    Alespon 1GB RAM
    ocením i 3G (čili SIM)
    Čeština

Nebráním se "neznámým" značkám, ale podmínkou je aby šel koupit v ČR s CZ supportem a lokalizací

Netuším co je teď za kvalitní značky k dispozici

Díky
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    LACHAUER: Jo no občas to napíšu obráceně :-D já ho kupoval bratrovi a je s ním spokojený
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam