• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    ZPC: Ten vypada hezky. 2x usb a slot na karty, presne to mi chybi na tom Nexu.
    ZPC
    ZPC --- ---
    tak jsem včera nevydržela koupil za 2,5k v Tescu tablet MyAudio9 ... brutální low end, ale pohodovka...
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    WIN_KLO: Hodně mě přesvědčilo to, co s tim všechno udělali. Trochu se bojim toho SlimPortu a redukcí (chci tam rvát flešky a gamepad), ale uvidíme.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    WIN_KLO: Sencor mě nesmí přes práh, Prestigio snad ještě v pohodě, ale fakt bych si přihodil ten tisíc za nexus 7, případně počkal jestli se neobjeví v akci jako nedávno v tescu za 3500 nebo se ho lidi nebudou teď kvůli novýmu modelu zbavovat :)
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    Méte někdo zkušenosti s tablety od "horších" firem, jako je Yarvik, Sencor, Prestigio? Chci si koupit tablet kolem 4000,- a nevím, jestli má cenu se zajímat jen o renomované firmy Samsung, Asus, Acer. Budu na něm surfovat, hrát, koukat na filmy, prohlížet naskenované rukopisy, možná i něco psát, číst PDF.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    ANARCHY: pokud pouzivas 3G a vys, tak muzes zaroven volat i mit zapnuty teethering...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Acer Iconia Tab W3-810-27602G06nsw 64GB | Alza.cz
    http://www.alza.cz/acer-iconia-tab-w3-810-27602g06nsw-64gb-d439173.htm

Máte někdo zkušenost s tímhle? Dělají i levnější 32 GB verzi, ale hádám že to je na Win8 asi příliš málo...
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    NELDE: ja bych treba pro praci celkem nutne potreboval tablet s 3G (kdyz uz nejaky), protoze hodne casto potrebuju pracovat a zaroven telefonovat...
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    NELDE: Dneska se dělají čistě datový SIM a ne kazdej chce vybijet dve zarizeni a delat si AP...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    NELDE: já to mám pro cesty na druhý konec světa, kde si koupím za pár korun místní sim a data k tomu a naopak je sdílím pro kamaráda na telefon, vydrží to nesrovnatelně déle ;)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    NELDE: tuhle poznamku miris na spatnou osobu. ja trebas 3g modul v tabletu nechci - prave z duvodu co jsi uvedl...
    NELDE
    NELDE --- ---
    MRAKY: No jo, jenže musíš mít dvě simky (dva paušály). Není jednodušší užít telefon jako wifi router?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    WIL_M: to souhlasim . jak pro koho...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    MRAKY: jak pro koho, jsem rád, že je ta možnost volby, já 3g chci/potřebuji/využívám :) nový nexus 7 se mě líbí, ale 9500 je celkem sada teda :-/
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    STEMBUS: no imho 3g bude vzdycky problem. imho vetsina lidi ma telefon, takze mit 3g modul je spise nezadouci, protoze to zvysuje cenu
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    MRAKY: To 3g je nakonec vcelku klicovej parametr bohuzel...
    MUXX
    MUXX --- ---
    STEMBUS: A kdyz ozelis ten android tak muzes mit ipad4.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    STEMBUS: kdybys ozelel to 3g tak nexus 10 - nebo trebas samsung tab3 ?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    STEMBUS: jaky mas pozadavky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam