• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    FESTER
    FESTER --- ---
    pokud ma USB tak to same, mys funguje
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    VLAKODLAK: BT mys pripojis k Androidu bez problemu, mas pak proste na displeji jeste klasicky kurzor...
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    BT myš k tabletu a nějakej třeba starter nebo něco co by to s myší umělo není? :)
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    WIN_KLO: Skoda jenom, ze to ma dlouhy q a zadnej tab.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    WIN_KLO: dik, zrovna jsem to vygoogloval a už koumám, odkud to objednám :)
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    VLAKODLAK: EBay je toho plnej. Hezký je IMHO tohle. Dá se to pak použít jako kryt:
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Asi už to tu bylo, ale uspokojivou odpověď jsem nenašel, nevíte o nějakym pouzdru sklávesnicí na starej nexus 7? dik :)
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    VLAKODLAK: Má tam na výběr sice hodně témat, ale je to na mě moc složitý... Zůstávám u smart launcheru.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    WIN_KLO: ošklivej :)
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    VLAKODLAK: Jdu teď testnout https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buzzpia.aqua.launcher Tak ho zkus taky a nasdílíme dojmy :)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Jo, prostě předělávka všech základních menu a plochy, dik :) nějaké doporučení pro nexus 7 (starej) pro člověka co rád spíš futuristické scifi vychytávky? :)
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    VLAKODLAK: Je jich prostě spoustu. Každýmu vyhovuje něco jinýho a někdy mezi nima najdeš i hodně originální věci.
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    VLAKODLAK: Launcher je jednoduše řečeno "Plocha" a správce aplikací. Je to prográmek, který se ti stará o aplikace a ikonky. V podstatě ho na svym Nexusu máš :) Já mám na svym Nexusu 7 (2013) Smart Launcher a jsem spokojenej. Apex se mi moc nelíbí.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    WIL_M: lama question: co je launcher a proč je dobrej zrovna apex, kde se to dá sehnat, je to dobrý na nexus 7? :D
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    LEFTY: Apex Launcher kamkoliv :)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    poradíte nějakej osvědčenej launcher pro 10" android tablet?
    SHQ
    SHQ --- ---
    HONCKA: asi mas pravdu, ale v tehle cenove rovine uz se zas zacinaji pohybovat pomerne zajimave midicontrollery :) ikdyz ten ipad mude asi vic modularni..mohl bych si ho pucit z prace a testnout aspon.. kazdopadne diky za rady
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SHQ: me 5-6 k prijde v pohode za multitouch midikontroler, napr ten odkaz co jsem hazel je SW verze kontroleru Jazzmutant Lemur, kterej stoji cca 2000 euro, imho s ipadem bude min oseru. Jestli trvas na androidu vyskousej novej nexus 7 a jestli to nepojede na tom, tak imho na nicem, po nicem levnejsim nema cenu sahat, akorat stratis hromadu casu laborovanim a akorat budes nasranej
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    SHQ: hustý, tohle člověk na prodejně jen tak nezjistí
    SHQ
    SHQ --- ---
    HONCKA: ja to chci na promitani..napadlo me to taky, presne kvuli sw, ale nenachazim bazarovy pod 5-6k a to mi prijde zbytecne moc na to, ze to nepouziju na nic moc jineho.

KOUDY: kolega ho nedavno vracel. pry to designove nedotazeny: je to nejtenci tablet co snad je a ma to plastovy zada ale strasne tenoucky takze kdyz to chytis za ramecek tak uz se ti vlni display a kdyz na to zezadu trosku zatlacis tak se zacnou poustet aplikace :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam