• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    VLAKODLAK: S pirátěnim to je kolikrát jednoduchý, ale bacha na viry.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Moc se mi líběj ty 3D launchery, ale za ten jeden chtěj třeba 285Kč a to nakašlat :) jak je to s pirátěním, ví to už někdo? na Ulozto ty appky jsou :)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Někdo nějaké doporučení na nějaký futuristicky husťácky vypadající launcher, aby přitom nežral baterku jak splašenej, nebyl plnej reklam a vypadal by cool? :D zkoušel jsem nějakej W8like launcher, ale to byla hrůůza :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ASUS MeMO Pad ME102A-1B017A / 10.1" IPS / RK101 / 2x kamera / 1GB RAM / 16GB / 10hod / Wifi+BT+GPS / Android 4.2 / Šedý | Mironet.cz
    http://www.mironet.cz/...-ips-rk101-2x-kamera-1gb-ram-16gb-10hod-wifibtgps-android-42-sedy+dp196103/

nevím jestli to nějak zlevnili nebo je to novinka, ale poměr cena/výkon vypadá docela dobře, ty ostatní desetipalcové tablety se čtyřjádrem jsou dražší...
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    A poradil by mi nekdo pouzdro s klavesnici na toshiba AT-10 ? Nasel sem jen naky za 2500 coz je unreal
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    LEHUOK: Jojo, našel sem to na eBayi i na tohle :)
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    WIN_KLO: TO vypada dobre, je neco i na novej model nexusu?
    FESTER
    FESTER --- ---
    pokud ma USB tak to same, mys funguje
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    VLAKODLAK: BT mys pripojis k Androidu bez problemu, mas pak proste na displeji jeste klasicky kurzor...
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    BT myš k tabletu a nějakej třeba starter nebo něco co by to s myší umělo není? :)
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    WIN_KLO: Skoda jenom, ze to ma dlouhy q a zadnej tab.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    WIN_KLO: dik, zrovna jsem to vygoogloval a už koumám, odkud to objednám :)
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    VLAKODLAK: EBay je toho plnej. Hezký je IMHO tohle. Dá se to pak použít jako kryt:
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Asi už to tu bylo, ale uspokojivou odpověď jsem nenašel, nevíte o nějakym pouzdru sklávesnicí na starej nexus 7? dik :)
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    VLAKODLAK: Má tam na výběr sice hodně témat, ale je to na mě moc složitý... Zůstávám u smart launcheru.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    WIN_KLO: ošklivej :)
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    VLAKODLAK: Jdu teď testnout https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buzzpia.aqua.launcher Tak ho zkus taky a nasdílíme dojmy :)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Jo, prostě předělávka všech základních menu a plochy, dik :) nějaké doporučení pro nexus 7 (starej) pro člověka co rád spíš futuristické scifi vychytávky? :)
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    VLAKODLAK: Je jich prostě spoustu. Každýmu vyhovuje něco jinýho a někdy mezi nima najdeš i hodně originální věci.
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    VLAKODLAK: Launcher je jednoduše řečeno "Plocha" a správce aplikací. Je to prográmek, který se ti stará o aplikace a ikonky. V podstatě ho na svym Nexusu máš :) Já mám na svym Nexusu 7 (2013) Smart Launcher a jsem spokojenej. Apex se mi moc nelíbí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam