• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    DROOPI: to je jednoduche
    u tech "klasickych" excel souboru - mas v nich makra/pouzivas analyticke funkce?
    pokud ano, tak netbook.
    pokud ne, tak levny tablet do 6k staci... ( pouzivam kingsoft a nikdy jsem se s problemy nesetkal - ale samozrejme MSOFFICY jsou propietary, takze platform vazane funkce jako makra apod neocekavam)
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    Hezký den , omlouvám se možná za hloupý dotaz, ale potřeboval bych poradit ohledně tabletu. Váhám mezi tabletem a netbokem na cesty (cestuji celkem hodně). Potřebuji jen základní funkce jako je poštovní klient, dále aby dokázal otevřít klasické office soubory (exel, word atd.) , brouzdání na internetu, skype atd. Pochopitelně dobrá výdrž baterie .... alespoň 2 hodiny. Snad jsem to formuloval dostatečně, pokud ne tak se omlouvám...díky za tipy a rady
    NELDE
    NELDE --- ---
    R_U_SIRIOUS: U multimediálních souborů je asi lepší zálohovat ručně. U dokumentů je asi nejlepší užít aplikaci na jejich tvorbu co umí zálohovat nebo dropbox či google drive.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    WIL_M: Mno, asi i multimediální soubory a soubory s ručně psanými poznámkami...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    R_U_SIRIOUS: synchronizaci čeho konkrétně? jestli jde o maily, kontakty, ty se zálohují automaticky na gmail účet, takže stačí nastavit tento účet do unity, pokud to umí (gnome 3 ano)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Zdravím, pořídil jsem si svůj první tablet. Chtěl bych se jen zeptat zkušenějších, jak nejlépe vyřešit zálohování tabletu? Je to Samsung galaxy note 10 na Androidu. Dá se to třeba přes nějakou aplikaci řešit synchronizací s notebookem? Tam mám ale Ubuntu linux.
    Díky moc za radu.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Btw. uz vysly prvni recenze na Surface Pro 2.
    http://www.engadget.com/2013/10/21/microsoft-surface-pro-2-review/
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    MRAKY: njn, stejně jsem se nakonec rozhodl se na to vybodnout :)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    VLAKODLAK:
    a) spise bych se bal, ze apk stazena od buhvikde zacne sama posilat placene sms na pozadi buhvikam, nebo tvoje zarizeni zapoji do botnetu...
    b) android v poslednich verzich kontroluje i pro aplikace nahrane mimo hlavni store - ale da se to vypnout.
    c) programy dneska vetsinou maji docela silnou interakci s internetem - je mozne, ze ty programy budou kontrolovat updaty apod...
    ale obecne sance ze ti nekdo zaklepe na dvere je mala - spise bych se bal bodu a). androidi aplikace je relativne jednoduche modifikovat kdyz mas apk a nekdo si to od tebe nainstaluje bokem
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    WIN_KLO: pekne, ale chybi widgety ve free verzi, nekdo nejaky dalsi napad?:-)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Apple iPad Air: legenda pokračuje s novým jménem – MobilMania.cz
    http://www.mobilmania.cz/...le-ipad-air-legenda-pokracuje-s-novym-jmenem/sc-3-a-1325140/default.aspx

iPad mini Retina: napodruhé bez kompromisů – MobilMania.cz
    http://www.mobilmania.cz/...ky/ipad-mini-retina-napodruhe-bez-kompromisu/sc-3-a-1325139/default.aspx
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    WIN_KLO: Já jsem na googlu účtu dost neanonymní, dokonce svym jménem :)
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    VLAKODLAK: Je otázka, jak moc jsi na Google účtu anonymní. A navíc ČR asi ještě tak daleko není. Neznám případ, že by se tohle někomu stalo. Navíc já mám třeba legálně zakoupený hry např. přes Humble Bundle, který se mi ale v Marketu neukazujou, že bych je vlastnil, protože jsem si je přes Market skutečně nekoupil. U některých developerů si můžeš koupit .apk od nich a přes DRM Google Play to vůbec nejde. Určitě tu ale bude mít někdo lepší odpověď.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    WIN_KLO: Aha, mě de spíš o to, jestli se developeři nedomáknou o tom že člověk pirátí a pak mu nepošlou složenku nebo cajty :D
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    VLAKODLAK: S pirátěnim to je kolikrát jednoduchý, ale bacha na viry.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Moc se mi líběj ty 3D launchery, ale za ten jeden chtěj třeba 285Kč a to nakašlat :) jak je to s pirátěním, ví to už někdo? na Ulozto ty appky jsou :)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Někdo nějaké doporučení na nějaký futuristicky husťácky vypadající launcher, aby přitom nežral baterku jak splašenej, nebyl plnej reklam a vypadal by cool? :D zkoušel jsem nějakej W8like launcher, ale to byla hrůůza :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ASUS MeMO Pad ME102A-1B017A / 10.1" IPS / RK101 / 2x kamera / 1GB RAM / 16GB / 10hod / Wifi+BT+GPS / Android 4.2 / Šedý | Mironet.cz
    http://www.mironet.cz/...-ips-rk101-2x-kamera-1gb-ram-16gb-10hod-wifibtgps-android-42-sedy+dp196103/

nevím jestli to nějak zlevnili nebo je to novinka, ale poměr cena/výkon vypadá docela dobře, ty ostatní desetipalcové tablety se čtyřjádrem jsou dražší...
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    A poradil by mi nekdo pouzdro s klavesnici na toshiba AT-10 ? Nasel sem jen naky za 2500 coz je unreal
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam