• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DROOPI: v praze mame tam imho skladem nexuse ja mam svyho ipada mini jinak kdyz by ses chtel stavit dej vedet dopredu abych tam byl aby sis to mohl porovnat, ze ja resim spravu firemnich zakazniku a jsem casto na vyjezdech, ipad ma pro me taky tu vyhodu (pokud se nechces divat na filmy) oproti nexusu, ze ma format 4:3, ale to je vec osobni preference
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    HONCKA: a v jakém městě je ten obchod, že bych se stavil a probrali bychom to osobně?
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    DROOPI: kartou, aliexpress je takovy cinsky ebay. penize prevedou prodejci,az kdyz potvrdis prevzeti. poslat s dhl a nechat na to napsat 20 usd value kvuli clu. do tydne to je doma.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DROOPI: skousel jsem u nas na krame vsechny platformy, tablety s win 8 je takovej divnej kockopes, ale zase na tom spustis normalni desktopovy aplikace, android zase ma tu vyhodu, ze si ho muzes plne upravit podle svyho, coz je imho i jeho nejvetsi slabina, ze tam clovek muze nevhodne zvolenou kombinaci spusobit, ze system je pomalej a nestabilni, ios je zase omezenej uzavrenym systemem, ale kdyz si clovek na to zvykne, tak vsechno proste funguje
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    HONCKA: to jsem si naběhl , co člověk to názor :o))))
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DROOPI: ja bych sel bud do nexusu 7 nebo do ipad mini
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    LOPIN: jsem to našel i v CZ ta 4000 CZK s čínským manuálem :o)))) a ty jsi to kupoval z toho US serveru? jak proběhla platba a podobně?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    DROOPI: ja mam chuwi v88s, za 3 litry s dhl postovnym, jsou na to i hezky kryty. vydrzi cca 8-10hodin. pohoda, mam to presne na to samy jako ty.
    Aliexpress.com : Buy Pipo M6 pro 3G Quad core tablet pc Android 4.2 RK3188 1.6GHz 9.7 inch IPS Retina 2048x1536 2GB HDMI from Reliable pc screen suppliers on Eternal Team.
    http://www.aliexpress.com/...ore-Tablet-PC-RK3188-1-6Ghz-7-9-IPS-Screen-2G-RAM/103919_823027867.html
    review
    Chuwi V88s - iPad mini Android 4.2.2 clone review with photos and how to root Chuwi V88/V88s + newest official firmware 130908 @ Markoff's blog
    http://www.markoff.biz/pivot/entry.php?id=1656
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    DROOPI: zkus ten novej acer nebo co to bylo s x86 windows 8
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    VLAKODLAK: myslím že 7-9 palců maximálně...
    MRAKY: jo jo chápu , ale dalo by se říct, že to bude jen komunikační prostředek na cestách ne na pracovní účely.... ale tablet s Windows je zbytečně drahý ...omlouvám se , asi to formuluju blbě ...:o/
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    DROOPI: pokud nemas ofiko msoffice na x86( ne arm RT nebo jak to ted microsoft nazyva), tak nikdy nebude plna kompatibilita. a vzdycky se ti muze stat, ze soubor se poskodi.... - msoffice jsou plne kompatibilni vyhradne s msofficy na x86 architekture - je tam hromada zavislosti, ktere nejsou zjevne...
    takze stale pouvazuj nakolik jsi zavisly na msofficu... nicmene trebas pro me je office prace dennim chlebem na nejake narocnejsi zpracovani stejne potrebuju velmi vykonny pocitac a pro spolupraci s ostatnimi pouzivam vyhradne nemodifikovatelny format - pdf...a ted jsem velmi spokojeny s novym nexusem....
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    DROOPI: velikost? :)
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    HONCKA: určitě jen wi fi .....
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DROOPIbudes potrebovat 3g nebo staci wifi?
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    MRAKY: co se týče těch office souborů, používám pouze základní funkce žádný extrém , spíš jen prohlídnout , lehce poupravit a odeslat a ne nějak často.... máš nějaký tip, značku, výkon a pod ...myslím, že může být klidně i levnější, protože je možné že se poničí ....
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    DROOPI: to je jednoduche
    u tech "klasickych" excel souboru - mas v nich makra/pouzivas analyticke funkce?
    pokud ano, tak netbook.
    pokud ne, tak levny tablet do 6k staci... ( pouzivam kingsoft a nikdy jsem se s problemy nesetkal - ale samozrejme MSOFFICY jsou propietary, takze platform vazane funkce jako makra apod neocekavam)
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    Hezký den , omlouvám se možná za hloupý dotaz, ale potřeboval bych poradit ohledně tabletu. Váhám mezi tabletem a netbokem na cesty (cestuji celkem hodně). Potřebuji jen základní funkce jako je poštovní klient, dále aby dokázal otevřít klasické office soubory (exel, word atd.) , brouzdání na internetu, skype atd. Pochopitelně dobrá výdrž baterie .... alespoň 2 hodiny. Snad jsem to formuloval dostatečně, pokud ne tak se omlouvám...díky za tipy a rady
    NELDE
    NELDE --- ---
    R_U_SIRIOUS: U multimediálních souborů je asi lepší zálohovat ručně. U dokumentů je asi nejlepší užít aplikaci na jejich tvorbu co umí zálohovat nebo dropbox či google drive.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    WIL_M: Mno, asi i multimediální soubory a soubory s ručně psanými poznámkami...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam