• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    LIGI
    LIGI --- ---
    babicka chtela neco do dvojky. kdyby se nasel nekdo s referenci na dx, budu vdecnej.

FURYAN, REDSNAKE: oboje to vypada snad az zbytecne moc dobre. :) diky za tipy.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    REDSNAKE: JJ, da se vybrat v pohode za par kacek. Snad jen pro ty, kdo chteji root a CM, tak pred koupi kouknout na nejaky ty internety, jestli je vubec nekdo, kdo to pro to dany zarizeni upravil
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    FURYAN:
    LIGI: za podobný koruny mám http://www.alza.cz/nextbook-premium-8-ips-quad-d473009.htm a spokojenost veliká.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Nevim, do jake ceny se chces vejit, ale neni lepsi treba http://www.alza.cz/prestigio-multipad-pmp5785c-quad-d483279.htm kde mas rozumnou zaruku (nerikam, ze na DX ti ho nezreklamujou)... Jinak s Prestigiama mam dobre zkusenosti, jak s odolnosti, tak s moznostmi. Podpora neceho znakovejsiho ze strany koderu ruznych ROM bude vetsi, nez u uplnyho noname z DX.
    LIGI
    LIGI --- ---
    muzete mi doporucit nejaky androidi tablet pro maleho kluka na hry, klidne bez moznosti telefonovani a gps s wifi? koukam na dx.com a je toho tam kupa, jenze se trosku obavam toho, jak se to bude chovat.

neni dulezite jak kvalitni je display, ani sila grafickeho cipu (hraje jednoduche hry). preferuju spis provedeni, aby se mu to za mesic nerozpadlo v ruce.

bylo by skvele, kdyby se do toho dala dostat nejaka bezna rom CM nebo neco podobneho.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    GENEVIEVE: ve Wifi by rozdíl být neměl, naše sítě by zvládat měl, 3G internet by taky neměl být problém, tuším že LTE mají v Americe jinak, jestli nemyslel prodavač tohleto...
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    NEVILL: v pořádku, myslela jsem si to a jenom jsem si to chtěla ověřit, že pitomec je bratr (respektive ten prodavač v BestBuy v Americe) a ne já :-) díky :-)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    tedy jako ve chvíli kdy Nexus nebude připojenej k internetu...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    GENEVIEVE: fungovat bude, jen pochopitelně nebudou fungovat veškeré aplikace a funkce co vyžadují připojení na net...
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Lidi,bratr mi koupil nexus v americe a tvrdi, ze nefunguje bez připojení na internet. Chápete to?
    ADAM
    ADAM --- ---
    každopádně 9tis kč je za 32gb nexus 10 dost dobrá cena.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    nexus 10 byl původně za asi 16tku na alze i czc, jestli to nezobrazuje ta historie, tak to maj asi blbě, ale já si to jasně pamatuju, jak jsem se divil když vyšel :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    WIN_KLO: JJ, takhle se dělají slevy :-D
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    WIN_KLO: to byla nějaká zaváděcí cena za kterou to moc dlouho nebylo, pak to skočilo na 9999,- a před vánocemi to ještě sundali o litr níž...a možná ještě o něco sleví, když asi zanedlouho přijde nový Nexus 10 co už bude mít čtyřjádro...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    WIN_KLO: podle historie ceny na czc od července nestál víc než 8255,- bez DPH, těch 17k je úplně mimo
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    Google Nexus 10 32GB by SAMSUNG | Alza.cz
    http://www.alza.cz/google-nexus-10-32gb-by-samsung-d463013.htm
    ze 17.000,- na 9.000,-
    TAP
    TAP --- ---
    COQUINE: já pořídil tohle a nestěžuju si. tablet tim trochu nabyde (záda to má tak 3 mm tlustý), ale holt nexus neni iPad s magentickejma kloubama. jako stojan dobrý, displej taky chráněnej dobře a umí to uspat a probudit zařízení po otevření, sexy

C-TECH PROTECT pouzdro pro Google NEXUS 7 (2013), GNC-02, černá GNC-02BK | CZC.cz
    http://www.czc.cz/c-tech-protect-pouzdro-pro-google-nexus-7-2013-gnc-02-cerna/142756/produkt
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    FURYAN: dik :D

to jsem se asi blbe zeptala, ted jdu googlit, co ktera aplikace znamena :D ale tak.. kdyz ji zatim nemam, tak ji evidentne nepotrebuji :-))
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    No a aplikace, ktere mam v telefonu (tablet mam ted jen misto dalkace k XBMC)
    QuicPic, Everyme, Tumblr, DS Cloud (pro NAS Synology), QR Droid, 500px, ES File manager, gReaderPro, nyxdroid, Skype, SPB Wallet, Twitter, feedly, GTask, WhatsApp, Camera FV-5, IP Corder, BeOnRoad, Cool Reader, Foursquare, iParadox, klavesnici A.I.Type, Palmary weather, SMS jizdenka, XiiaLive Pro

No a ten curbes od googlu, co je v gaaps
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    FURYAN: aha, tak to nejsem obdobny typ, me to nebavi menit a tak, to uz musi byt, aby doslo ke zmene :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam