• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    WILLOW: Na novym to fakt bohuzel nejde...
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    TAP: (jo bez rootu) mela by se ti pripojit standartne jako usb drive
    me to facha na obou tabletech i telefonu a na prvnim nexusu to kamaradovy taky fungovalo... ale novej nexus jsem neskousel je mozny ze je vnem neco spatne...

tablet dokonce umi pres galerii stahnout fotky ze zrcadlovky
    TAP
    TAP --- ---
    WILLOW: a to bez rootu jak? flashku tam nikde nevidim
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    TAP: proc na to ti staci nejakej free souborovej manager, teda nemam nexus, ale skopirovanim dat s Flasky si poradil i es file exploder
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    TAP: díky, předešel jsi zoufalým dotazům :)
    Tak výborně, stejně si budu pořizovat novou MP3, tak k tomu přihodím i flashku :-)
    TAP
    TAP --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Doporučíte někdo vyzkoušenou (generickou) BT klávesnici k 10" tabletu? Co jsem zatím viděl moc na psaní nebylo - malý klávesy.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    taky pěkný

Multifunction Micro USB Charger Data Sync Card Reader OTG Cable Adapter E0XC | eBay
    http://www.ebay.com/...pter-E0Xc-/161183161689?pt=AU_MobilePhoneAccessories&var=&hash=item258743dd59

GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    super, díky moc! :-) tak s tímhle už můj nexus nemá konkurenci nebo chybicku :-)
    TAP
    TAP --- ---
    WIL_M: to, z čeho kouká to standardní USB je čtečka na microsd karty, myslim z dx.com
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    TAP: to má i čtečku nebo to je jen pro porovnaní velikosti?
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    WIL_M: asi zalezi na kusu ci cene ... mam nejaky flashky od adata a pohoda jazz... zatim mi po trech letech odesla jen flashka o corzaru a adata stale drzi
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    WIL_M: mám od nich ještě externí disk, už má za sebou asi tak něco přes rok provozu a taky se drží...tak doufám že mám fakt štěstí... :O)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    NEVILL: lidem z mého okolí se vše od Adata dříve nebo později pos... rozbilo/přestalo fungovat. v tomhle konkrétním případě stačí přenesená zkušenost, svých dat si vážím dost :) můžeš mít "kliku", což Ti samozřejmě přeju ;)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    WIL_M: Proč? Shodou okolností tuhle flešku mám nějak od listopadu a funguje v pohodě. Teda když pominu to že s USB 2.0 je poněkud pomalejší...
    TAP
    TAP --- ---
    já si objednal tuhle OTG redukci a zbytek už jsem doma nějak našel

WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    WIL_M: Já 6000,- viděl, co jsem neviděl bylo to rozlišení.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    nebo, ale Adata bych nedoporučil ani nepříteli :)

Nová „fleška“ ADATA má kromě USB i micro-USB konektor pro mobily – Živě.cz
    http://www.zive.cz/...-adata-ma-krome-usb-i-micro-usb-konektor-pro-mobily/sc-4-a-170965/default.aspx
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    GENEVIEVE:

Transcend představil dvoustranný microUSB flash disk pro mobily – MobilMania.cz
    http://www.mobilmania.cz/...l-dvoustranny-microusb-flash-disk-pro-mobily/sc-4-a-1325906/default.aspx
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam