• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    TAP: No peklo. Nexbook Premium 7 HD uplně s přehledem bez cavyků. LG P760 OTG nepodporuje vůbec a do Nexusu 7 2013 bych si musel koupit ten importer. Ale na to seru.
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    WIN_KLO: to je smutne ze ze se google zbavuje vsech vyhod co ho odlisovaly , nejdrive sdcka a ted tohle
    TAP
    TAP --- ---
    WILLOW: n7 2013 koukám prostě USB host podporuje jen omezeně. pak už teda nevim, co si představit pod "čistym androidem", pokud se google rozhodnul na nexusech jen tak vynechat kus systémový funkce. teď jsem to zkoušel s telefonem a i můj htc z roku 2012 to zvládá sám. ten NMI to naštěstí řeší, ale je to koukám zbytečnej krok navíc

Issue 58277 - android - USB Host Does not Function Properly on Some Nexus Devices in Android 4.3 - Android Open Source Project - Issue Tracker - Google Project Hosting
    http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=58277#c17
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    WILLOW: Na novym to fakt bohuzel nejde...
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    TAP: (jo bez rootu) mela by se ti pripojit standartne jako usb drive
    me to facha na obou tabletech i telefonu a na prvnim nexusu to kamaradovy taky fungovalo... ale novej nexus jsem neskousel je mozny ze je vnem neco spatne...

tablet dokonce umi pres galerii stahnout fotky ze zrcadlovky
    TAP
    TAP --- ---
    WILLOW: a to bez rootu jak? flashku tam nikde nevidim
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    TAP: proc na to ti staci nejakej free souborovej manager, teda nemam nexus, ale skopirovanim dat s Flasky si poradil i es file exploder
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    TAP: díky, předešel jsi zoufalým dotazům :)
    Tak výborně, stejně si budu pořizovat novou MP3, tak k tomu přihodím i flashku :-)
    TAP
    TAP --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Doporučíte někdo vyzkoušenou (generickou) BT klávesnici k 10" tabletu? Co jsem zatím viděl moc na psaní nebylo - malý klávesy.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    taky pěkný

Multifunction Micro USB Charger Data Sync Card Reader OTG Cable Adapter E0XC | eBay
    http://www.ebay.com/...pter-E0Xc-/161183161689?pt=AU_MobilePhoneAccessories&var=&hash=item258743dd59

GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    super, díky moc! :-) tak s tímhle už můj nexus nemá konkurenci nebo chybicku :-)
    TAP
    TAP --- ---
    WIL_M: to, z čeho kouká to standardní USB je čtečka na microsd karty, myslim z dx.com
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    TAP: to má i čtečku nebo to je jen pro porovnaní velikosti?
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    WIL_M: asi zalezi na kusu ci cene ... mam nejaky flashky od adata a pohoda jazz... zatim mi po trech letech odesla jen flashka o corzaru a adata stale drzi
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    WIL_M: mám od nich ještě externí disk, už má za sebou asi tak něco přes rok provozu a taky se drží...tak doufám že mám fakt štěstí... :O)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    NEVILL: lidem z mého okolí se vše od Adata dříve nebo později pos... rozbilo/přestalo fungovat. v tomhle konkrétním případě stačí přenesená zkušenost, svých dat si vážím dost :) můžeš mít "kliku", což Ti samozřejmě přeju ;)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    WIL_M: Proč? Shodou okolností tuhle flešku mám nějak od listopadu a funguje v pohodě. Teda když pominu to že s USB 2.0 je poněkud pomalejší...
    TAP
    TAP --- ---
    já si objednal tuhle OTG redukci a zbytek už jsem doma nějak našel

WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    WIL_M: Já 6000,- viděl, co jsem neviděl bylo to rozlišení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam