• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    FURYAN: ta cena je ve finále vlastně poměrně adekvátní - jedná se o verzi s lte. 32gb lte nex7 tady stojí pořád okolo 9000. tohle je napřed s materiály, baterií s větší výdrží. pokulhává s kapacitou, ale zase se dá rozšířit s microsd. uvidíme, co výkonově. spíše mne zarazil jb 4.2
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Cinska kaše se holt otrkala, a chce penize :) Kdyz to nekdo koupi, jeho vec. U me max 2k s dph, jinak s touhle "znackou" nedik :D
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    ale cena je "vražedná"

Huawei MediaPad X1 oficiálně: špičkový tablet ve stylu iPadu mini | mobilenet.cz
    http://mobilenet.cz/clanky/huawei-mediapad-x1-oficialne-spickovy-tablet-ve-stylu-ipadu-mini-14783
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    celkem sexy kousek

Huawei MediaPad X1 is the lightest and narrowest 7-inch tablet, plus it's a phone (video)
    http://www.engadget.com/2014/02/23/huawei-mediapad-x1-phablet/

NELDE
    NELDE --- ---
    WIL_M: Ani samotný MS tam nedává moc aplikací, imho se to moc nemění. Dokud se budou autoři bát, že to MS zařízne, tak toho moc vyvíjet nebudou.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    FURYAN: mě to sere z principu. například chci používat twitter, ale nemám zájem, aby se mi hrabal v sms nebo voláních, takže šel z kola ven a náhrada v podobě Carbon 2 není pro můj tablet (N7), takže mám prostě smůlu. rád bych, kdyby se lidi naučili developery za tyhle nesmyslný práva pranýřovat a dávat za tohle nízký skóre, aby se to citelně projevilo na celkovém hodnocení,.bohužel tahle reflexe uživatelů chybí, u mě je za nesmyslný práva hodnocení jedné hvědičky. plus samozřejmě uvést důvod, bez téhle informace je nízké hodnocení taky k ničemu.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    TAP: jj, CM 10.2 na HTC One S
    TAP
    TAP --- ---
    FURYAN: custom?
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Asi bych se teto moznosti nerad zbavoval...
    929688 1392633962
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    WIL_M: Schvalne poreferuju az to zas budu mit v ruce, ale mam pocit ze pred stazenim aplikace to jen oznami k cemu to bude lizt, a na nic se to pak nepta.
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    WIL_M: Pokud se nepletu, tak je to stejny jako u androida, jen to nejde rootnout a zakazat nasilim.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    LEHUOK: momentálně je ten obchod bída, ale počet zajímavých aplikací utěšeně roste. s nástupem wp 8.1 by to mohlo chytnout další dech, věřím tomu. popravdě začínám chytat čím dál větší skepsi k obchodu play, kde se to jen hemží balastem, mé oblíbené aplikace chtějí ukrajovat čím dál více práv a obrana proti tomu prostě není. jak je to s právy u wp, ptá se to, když aplikace chce někam přistupovat nebo je to stejné jako u androidu?
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    NELDE: Jj je to bida. Pritelkyne dostala Lumii 920, a musim uznat ze ten system ma spoustu zajimavych featur, treba ze v tom metru jsou vsechny appky na dojezd scrollu k dispozici, oproti obrazovkam androidu. Taky filtrovani appek podle pismen, a s p8 nesouvisejici super fotak te nokie, docela me to mile prekvapilo navzdory skepsi. Ale ten store je fakt udes...
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    NELDE: ak jo. ja desktopem na mysli top hw...
    NELDE
    NELDE --- ---
    MRAKY: Android už tuším na deskopu mít můžeš. Určitě už jsou na laptopech.
    SRNECEK: Koukni se na Win8 obchod a spláčeš (-;
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    SRNECEK: myslim ze se dockas drive androidu na desktopu, nez aby microsoft byl schopny spojit mobily& tablety&desktopy
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SRNECEK: Co dělá Nokia nevím, ale tablety s Windows 8 už nějaké jsou a OS by měl být snad víceméně stejný jako na notebooku...jako žádný dělo na kterém bys hrál ty nejnovější hry určené pro stolní počítače to asi nebude, ale jinak by to měly být zhruba ty samé windows...
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    Ještě bych měl otázku, co se týče OS u tabletů, tak Nokia vydala svůj první tablet s Windows. Dle jejich plánů má být OS u tabletů, smartphonů a počítačů jednotný, neměl by být nápadný přechod. Netušíte, zdali došlo k naplnění vize? Jelikož Android mě poměrně irituje.
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    NEVILL: No, akorát dříve jsem kvůli zapnutí nemusel tak silně mačkat... Osoba přede mnou mi říkala, že jí asi 3 hodiny také nešel zapnout a pak zničehonic to bylo možné.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SRNECEK: se stane, tady u těch mobilů a tabletů člověk nikdy neví, většinou to funguje, ale občas to dovede docela překvapit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam