• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    OBIWAN
    OBIWAN --- ---
    PISHPUNTA: respektive trochu na nem chybi 3G, ale to se zase da resit pres telefon. ta verze bez bluetooth by asi byla o dost horsi
    OBIWAN
    OBIWAN --- ---
    PISHPUNTA: vazne o nem sam uz chvili uvazuju, znacku nepotrebuju a jedinym problemem se zda byt vydrz baterie, ktera se da snadno nahradit/doplnit power bankou. I kdybych jej mel za rok nebo dva nebo tak pouzivat jen jako GPS do auta (bluetooth nebo USB GPS receiver!), diky te nizke cene bych asi moc nelitoval. Navic ma mit velmi solidni vykon, takze se da ocekavat, ze nezastara zas tak bleskove.
    PISHPUNTA
    PISHPUNTA --- ---
    OBIWAN: to jsem prehledl, omlouvam se. Kazdopadne diky tip.
    OBIWAN
    OBIWAN --- ---
    PISHPUNTA: viz text: novejsi verze 7867 je o 200 drazsi a krome par kosmetickych zmen ma modry zub, krome toho je to stejny stroj :-)
    PISHPUNTA
    PISHPUNTA --- ---
    OBIWAN: modry zub take nema, ale jinak vypada docela zajimave
    OBIWAN
    OBIWAN --- ---
    JOPS: ja prave ted uvazuju o ruskem tabletu z cinskych soucastek montovanem v Cesku :-D
    je to tenhle mazlik, novejsi verze 7867 je o 200 drazsi a krome par kosmetickych zmen ma modry zub, krome toho je to stejny stroj a pomerove vypada prave moc dobre.

http://mobilizujeme.cz/clanky/recenze-texet-tm-7854-jeden-z-nejlepsich-levnych-tabletu/

Akorat teda nema GPS, ale to minim pripadne resit pres modry zub a GPS receiver.

A s tim souvisi moje otazka - je tady nekdo, kdo ma s timhle resenim zkusenosti?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    JONAS: Samsung tablety nebrat. Jsou predrazene a chovaji se presne jak pises - papirove to je formule 1, a ve skutecnosti kram. Krom toho spousta balastu a potreba prznit operacni system. Driv jsem Samsungy miloval, dokud jsem je znal jen podle parametru a obrazku na internetu. A uplne jsem otocil, kdyz se mi pak dostaly do ruky a prisly zkusenosti s lidmi, kteri si je taky koupili.
    JONAS
    JONAS --- ---
    máte někdo větší zkušenosti s galaxy tab pro 8.4? dneska jsem ho byl ošahat a překvapilo mě, že se, i přes nadupaný hardware, sekal, padaly aplikace (hlavně když jsem zkoušel dvě okna vedle sebe) atd.

případně nějaký tipy na solidní, výkonný tablet s kvalitnim displayem kolem 8 palců (7 už je málo)? zkoušel jsem retinu mini (v poho) a lg g pad (taky v poho, ale dost často se v recenzích zmiňuje, že bývá nestabilní) dík
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    JOPS: Nexus 7 je bozi, ale dost postradam SD karty i USB disky :-\
    JOPS
    JOPS --- ---
    MICKEY_MOUSE: diky za tip, chci radeji 10", kdybych chtel mensi, tak asi na 90% sahnu po Nexus 7.

A tech 8,3" mi prijde "malo"
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    JOPS: Já jsem si vybral a poté i oblíbil LG G Pad 8.3. Umí všechno co píšeš, ale je to úhlopříčka 8,3 palce, pokud to není pro tebe problém.
    LG G Pad 8.3 (V500) Black | Alza.cz
    http://www.alza.cz/lg-g-pad-8-3-v500-black-d521697.htm
    JOPS
    JOPS --- ---
    hoj,

chci tablet :)

chci neco poradneho s poradnym pomerem vykon/cena :)

v soucasne dobe mam iPad (tu prvni verzi) a uz chudak nestiha, pet otevrenych stranek a je to nepouzitelne.

Chci ANDROID. Prvni nastrel byl Nexus 10". Potom jsem dostal doporuceni na Sony Xperia Z. Stoji vic, nez jsem do toho chtel vrazit, ale klidne ty prachy do toho dam.

Hry na tom hrat nechci, ale proste chci zarizeni, ktere trochu vypada, ma dost vykonu a nezadejcha se pri otevreni par stranek. Samozrejme bych rad, aby to zvladalo FullHD video. U Xperie Z se mi libi moznost SD karet. To vim, ze vyuziju. Nejaky tip ?

Diky moc
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    ABNORMAL: Jo, to jsem se právě taky dočetl, jenže jsem pak kdesi jinde našel, že Samsung tu podporu více uživatelů v tom mém tabletu z Androidu odstranil. To je prostě ten nekonečný problém OS Android, že si s ním každý výrobce hardwaru může dělat cokoli jej napadne. Čili ne jen věci přidávat, ale i libovolně části odebírat. A každý to dělá, zbavuje operační systém a aplikace funkcí, které jeho zařízení nestíhá apod. Mám s tím zkušenosti, protože dělám jako grafik apliakace pro tablety. A neustále řeším, že to, co má systém umět (např animace) polovina tabletů neumí, protože jim to výrobce "smazal". Čili nezáleží na tom, jakou verzi Androidu máš, ale co z něj výrobce ponechal a do čeho "sáhnul".
    ABNORMAL
    ABNORMAL --- ---
    TAP: MICKEY_MOUSE:
    Jen pro info, podporu vice uctu ma android od verze 4.2

How to: Enable Multiple User Accounts on Android 4.2 and Above | The Droid Lawyer™
    http://thedroidlawyer.com/2013/12/how-to-enable-multiple-user-accounts-on-android-4-2-and-above/
    TAP
    TAP --- ---
    MICKEY_MOUSE: tak ono vždycky šlo přidat druhej google účet, ale to tak třeba kvůli druhý adrese v gmailu... takový to přepínání účtů jako ve windowsech, separátní user data, to je až ve 4.3 a to stejně jenom pro tablety. 4.4 už to má i na mobily myslim
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    TAP: Koukám na google, a píšou, že podpora více uživatelů má být už v tom Androidu 2.2, který v tom tabletu je. Nejspíš jde o to, že se to Samsung z nějakého důvodu rozhodl nepustit. Čili nějaká aplikace, který by správu více uživatelů umožnila neexistuje? Já už ze zoufalství zkoušel i Cyanogenmod, přestože jsem totální laik. Ale při instalaci podle průvodce na http://get.cm mi to psalo, že můj tablet není podporovaný a na tom to skončilo.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    TAP: aneb proc jsou updaty uzitecne :)
    TAP
    TAP --- ---
    MICKEY_MOUSE: to umí až android 4.3, mám pocit, že, ten do něj oficiální cestou nedostaneš...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Ještě mám jeden dotaz k androidímu tabletu Samsung Galaxy Tab 2 - je možné na něm mít víc uživatelů a přepínat mezi nimi? v Nastavení žádná položka Uživatelé není, jen Účty.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    JOSEF_MASOPUST: úplně v pohodě ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam