• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, chci se zeptat, jestli jde nějak spravovat wi-fi sítě. Jde mi o to, že se mi v tabletu neustále rozšiřuje seznam wifin, které vůbec nevyužívám ani využívat nechci. Jen doma jsem v dosahu sedmi dalších, ke kterým se nikdy připojovat nebudu. Dost by se mi hodilo, kdybych mohl wifinám nastavit (tuhle mi už nikdy nezobrazuj) a tím udržovat seznam wifin čistější. Úplný ideál by byl, kdybych mohl mít seznam "oblíbených sítí" oddělený od toho ostatního. Existuje něco, co tohle řeší?
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    pokud máte někoho v UK, neváhejte :)

LG G-Pad 8.3 sees insane price cut at Tesco UK, now available for £119 | Android Central
    http://www.androidcentral.com/lg-g-pad-83-price-cut-tesco-uk
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    MICKEY_MOUSE: Navic ja se musim priznat, ze se mi screenshield na 10" tablet bez bublin proste nepodarilo nalepit. Myslim, ze treba takovy zagg (ktery jsem lepil jen na telefon) se da prilepit mnohem jednoduseji.

Ale uznavam, ze na tuto cinnost proste asi nemam talent....
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    WIL_M: Díky!
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    MICKEY_MOUSE: z vlastní zkušenosti musím říct, že se ty fólie šmudlají úplně stejně a jsou navíc háklivější na drobné oděrky a škrábance, které moderní ochranná skla (dragontrail, gorilla glass) neznají
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, chci se zeptat na zkušenosti se screenshieldem na tablet. Chci jej vozit v kapse dresu na kole, a tak mě napadlo pořídit ochrannou fólii. Koukám, že se nabízí fólie na displej anebo i na celé tělo. Máte s tím nějaké zkušenosti a pokud ano, jaké? Má to smysl? Chrání fólie diplej i proti ušmudlání anebo se matlá stejně jako displej? A co fólie na celé tělo? Má smysl? Neodlepuje se?
    Díky za jakékoli praktické info.
    OBIWAN
    OBIWAN --- ---
    JOPS: rozumim, zni to skoro podezrele, co :-)

JOPS: pravda
    JOPS
    JOPS --- ---
    OBIWAN: sice žere víc, ale nezapomeň, že jsi limitován rychlosti Bluetooth a to tak, že hodně....
    JOPS
    JOPS --- ---
    OBIWAN: koukal jsem na něj... Když já u těchto krámů proste nevím. Věřím tomu, že tam jsou stejné součástky jako ve značkovým tabletu, ale prostě těmto věcem nějak nevěřím. :-) zní to blbě když to po sobě čtu, ale je to tak...
    OBIWAN
    OBIWAN --- ---
    JOPS: wifi pry zere asi tak trikrat vic a pri kapacite 3900 mAh nevim nevim :-)

Muzu se zeptat na nazor na ten tablet? Jasne, spousta veci na nem stoji za houby, ale fotak mam separe a za ty prachy... :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    OBIWAN: tak dneska snad vsechny telefony umi udelat ze sebe Wifi AP, takze pokud ma tablet wifi, tak se pres wifi pripojis k telefonu ne ? :) modry zub je zlo a prezitek :)
    OBIWAN
    OBIWAN --- ---
    PISHPUNTA: respektive trochu na nem chybi 3G, ale to se zase da resit pres telefon. ta verze bez bluetooth by asi byla o dost horsi
    OBIWAN
    OBIWAN --- ---
    PISHPUNTA: vazne o nem sam uz chvili uvazuju, znacku nepotrebuju a jedinym problemem se zda byt vydrz baterie, ktera se da snadno nahradit/doplnit power bankou. I kdybych jej mel za rok nebo dva nebo tak pouzivat jen jako GPS do auta (bluetooth nebo USB GPS receiver!), diky te nizke cene bych asi moc nelitoval. Navic ma mit velmi solidni vykon, takze se da ocekavat, ze nezastara zas tak bleskove.
    PISHPUNTA
    PISHPUNTA --- ---
    OBIWAN: to jsem prehledl, omlouvam se. Kazdopadne diky tip.
    OBIWAN
    OBIWAN --- ---
    PISHPUNTA: viz text: novejsi verze 7867 je o 200 drazsi a krome par kosmetickych zmen ma modry zub, krome toho je to stejny stroj :-)
    PISHPUNTA
    PISHPUNTA --- ---
    OBIWAN: modry zub take nema, ale jinak vypada docela zajimave
    OBIWAN
    OBIWAN --- ---
    JOPS: ja prave ted uvazuju o ruskem tabletu z cinskych soucastek montovanem v Cesku :-D
    je to tenhle mazlik, novejsi verze 7867 je o 200 drazsi a krome par kosmetickych zmen ma modry zub, krome toho je to stejny stroj a pomerove vypada prave moc dobre.

http://mobilizujeme.cz/clanky/recenze-texet-tm-7854-jeden-z-nejlepsich-levnych-tabletu/

Akorat teda nema GPS, ale to minim pripadne resit pres modry zub a GPS receiver.

A s tim souvisi moje otazka - je tady nekdo, kdo ma s timhle resenim zkusenosti?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    JONAS: Samsung tablety nebrat. Jsou predrazene a chovaji se presne jak pises - papirove to je formule 1, a ve skutecnosti kram. Krom toho spousta balastu a potreba prznit operacni system. Driv jsem Samsungy miloval, dokud jsem je znal jen podle parametru a obrazku na internetu. A uplne jsem otocil, kdyz se mi pak dostaly do ruky a prisly zkusenosti s lidmi, kteri si je taky koupili.
    JONAS
    JONAS --- ---
    máte někdo větší zkušenosti s galaxy tab pro 8.4? dneska jsem ho byl ošahat a překvapilo mě, že se, i přes nadupaný hardware, sekal, padaly aplikace (hlavně když jsem zkoušel dvě okna vedle sebe) atd.

případně nějaký tipy na solidní, výkonný tablet s kvalitnim displayem kolem 8 palců (7 už je málo)? zkoušel jsem retinu mini (v poho) a lg g pad (taky v poho, ale dost často se v recenzích zmiňuje, že bývá nestabilní) dík
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    JOPS: Nexus 7 je bozi, ale dost postradam SD karty i USB disky :-\
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam