• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    MICKEY_MOUSE: nedal jsi dostate informaci. Je fajn rozdelit to co pises do bloku. jake mas zarizeni, co s tim chces delat a poslendi blok, kam ses dostal

rootnuti na androidu je proces, kdy urcitym nestandartnim postupem ( ktery muze byt trivialni, i velmi tezky a vzdy je riziko, ze si zarizeni nevratne poskodis)
    nejde rootnout vsechna zarizeni - proste si najdi na internetu postup pro to tve specificke zarizeni.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    SAMGARR: jak pise VLAKODLAK, tak bych sel jedine do nexusu 2013 z druhe ruky, nebo z nejakeho doprodeje.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    NELDE: 7"
    NELDE
    NELDE --- ---
    SAMGARR: Jak velký display?
    PEBAR
    PEBAR --- ---
    Potrebuju dostat do jedne aplikace JEPP TC mapove podklady ale nedari se mi najit folder s prislušnymi daty kde bych dohral ty svoje a tim usetril ;) tusite jak na to?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Lama dotaz - snažím se stále rozchodit ten mobilní internet a dopátral jsem se k informaci, že je potřeba mít "rootnutý" tablet. Co to znamená jde to nějak jednoduše udělat? Tím jednoduše myslím jinak než přeinstalovávat tablet. Mám jakousi aplikaci PPP widget, která má údajně umět komunikovat s tím modemem, ale vyžaduje "root access", což je asi potřeba nějak umožnit, což je přesně to, co potřebuji zjistit jak. Díky.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    SAMGARR: starší nexus 7 :)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Doporucite tablet do 4 000kc? Primarne na cteni ebooku, pdf a internet, ocenim kvalitni audio vystup, OTG a nadprumernou vydrz baterie. Nebranim se cine.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    LEFTY: mám tuhle a super

Protective 80-Key Micro USB Wired Keyboard PU Leather Case w/ Stand / Stylus for 7" Tablet - Black - Free Shipping - DealExtreme
    http://www.dx.com/...cro-usb-wired-keyboard-pu-leather-case-w-stand-stylus-for-7-tablet-black-203848
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Mám tablet LG G-Pad a T-mobile mi po dvoudenním telemarketingu poslal USB modem Huawei E3131 pro připojování k internetu. Přestože jsem několikrát zmínil, že to potřebuji k tabletu, modem Android nepodporuje. Sice jsem vygooglil nějaké finty, jak to teoreticky rozchodit i pod Androidem, ale nejsem žádný odborník. Máte s tím někdo zkušenost? Docela rád bych to zprovoznil, ale sám to asi nedám, minimálně nějakou radu jak a co nastavit potřebuju. Teoreticky by ten modem měla podporovat aplikace PPP widget, kterou jsem si stáhnul, ale je v ní X nastavení, která netuším jak navolit.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    LEFTY: Používám tuhle: http://www.alza.cz/evolveo-wk29w-d475367.htm a jsem spokojený. Malá, lehká, přitom velká tlačítka jako na "klasické" klávesnici. Píše se mi na ní fajn i dlouhé texty.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    používáte někdo HW klávesnici k Androidímu tabletu? Poradíte nějakou vyzkoušenou? Díky.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    JOPS: Taky z nej pisu. Myslim, ze je to skvela volba.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem se po dlouhem rozhodovani nakonec rozhodl poridit iPad AIR :)

fajn hracka. Oproti prvni generaci to lita trosku jinak no :)
    TXO
    TXO --- ---
    PETER_PAN: onenote?
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: Bry den vespolek. Mel bych dotaz. Zahlidnul jsem na jednom Androidim tabletu aplikaci, ktera se pouziva na psani poznamek rucne (stilusem) a pak to umi prevest do textu. Dela to tak ze se uci postupne tvoje pismo a po par desitkach vet uz je hodne dobra.
    A ja potrebuju vedet.
    1) Jak se ta aplikace jmenuje
    2) Jestli existuje WIN 8 alternativa
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    tohle mi teď přišlo od zelenýho dmnta :)

Samsung Galaxy Tab 3 10.1 WiFi Black (GT-P5210) | Alza.cz
    http://www.alza.cz/samsung-galaxy-tab-3-p5210-10-1-wi-fi-black-16gb-cz-d475942.htm
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    NELDE: JJ...tenhle pricnip chápu... ono by nešlo ani tolik o cenu jako o to, že ta kamera je téměř nežádoucí např. Každopádně z Číny mi napsali, že to lze a dostanou se i na hezkou cenu...jen ta doba dodání je mazec.... 13 týdnů :D
    NELDE
    NELDE --- ---
    CERMINEK: Tomu se říká standardizace - je lacinější vyrobit ve velké sérii univerzální produkt, který vyhoví většině zákazníků (i když většinu funkcí v životě nepoužijí), než dělat malosériové speciály. Ostatně příroda dělá to samé - většina lidí svůj mozek v životě použila tak z 5%.
    Pokud požádáš dodavatele, aby to bylo bez kamery, tak vezmou univerzální produkt a kameru vypnou. Tedy to bude dražší o to vypnutí (-; Ostatně většina tabletů má kameru tak mizernou, že je tam jen jenom do počtu (-;
    COMMANDER
    COMMANDER --- ---
    WIL_M: já si myslím, že kdyby nějaký středně dobrý výrobce přišel s hotovym matnym tabletem/smartphonem, já bych si ho povážil.. jak píšeš o tý fólii, tak to je samozřejmě super a věřim, že bylo hned líp :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam