• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: Bry den vespolek. Mel bych dotaz. Zahlidnul jsem na jednom Androidim tabletu aplikaci, ktera se pouziva na psani poznamek rucne (stilusem) a pak to umi prevest do textu. Dela to tak ze se uci postupne tvoje pismo a po par desitkach vet uz je hodne dobra.
    A ja potrebuju vedet.
    1) Jak se ta aplikace jmenuje
    2) Jestli existuje WIN 8 alternativa
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    tohle mi teď přišlo od zelenýho dmnta :)

Samsung Galaxy Tab 3 10.1 WiFi Black (GT-P5210) | Alza.cz
    http://www.alza.cz/samsung-galaxy-tab-3-p5210-10-1-wi-fi-black-16gb-cz-d475942.htm
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    NELDE: JJ...tenhle pricnip chápu... ono by nešlo ani tolik o cenu jako o to, že ta kamera je téměř nežádoucí např. Každopádně z Číny mi napsali, že to lze a dostanou se i na hezkou cenu...jen ta doba dodání je mazec.... 13 týdnů :D
    NELDE
    NELDE --- ---
    CERMINEK: Tomu se říká standardizace - je lacinější vyrobit ve velké sérii univerzální produkt, který vyhoví většině zákazníků (i když většinu funkcí v životě nepoužijí), než dělat malosériové speciály. Ostatně příroda dělá to samé - většina lidí svůj mozek v životě použila tak z 5%.
    Pokud požádáš dodavatele, aby to bylo bez kamery, tak vezmou univerzální produkt a kameru vypnou. Tedy to bude dražší o to vypnutí (-; Ostatně většina tabletů má kameru tak mizernou, že je tam jen jenom do počtu (-;
    COMMANDER
    COMMANDER --- ---
    WIL_M: já si myslím, že kdyby nějaký středně dobrý výrobce přišel s hotovym matnym tabletem/smartphonem, já bych si ho povážil.. jak píšeš o tý fólii, tak to je samozřejmě super a věřim, že bylo hned líp :)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    COMMANDER: neberu to jako flame, naopak. lesklý displej mě skutečně příjde subjektivně líbivější, pocitově kontrastnější. nalepil jsem si polomatnou fólii a měl jsem celou dobu pocit, že se dívám na stránku časopisu (u čtení e-comicsů to bylo příjemné).
    COMMANDER
    COMMANDER --- ---
    WIL_M: no flame, ale tenhle argument neberu.. proč si lepit nějakou folii, i matný displej má super obraz..
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    COMMANDER: obraz je vizuálně horší. dá se nahradit polo/matnou fólií za pár korun z ebay
    OBIWAN
    OBIWAN --- ---
    MICKEY_MOUSE: rozumim, ja mam v umyslu k tomuhle pouzivat tethering, bude-li to nutne
    COMMANDER
    COMMANDER --- ---
    obecnej dotaz: Proč se nedělají běžně tablety taky s matným displejem? To mě fakt točí..
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    NELDE: HUB jde použít, ale pořád to neřeší, že ten tablet bude mít fíčury, které se nikdy nepoužijou...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    LG rozšíří rodinu tabletů, přidá tři nové G Pady – MobilMania.cz
    http://www.mobilmania.cz/...rozsiri-rodinu-tabletu-prida-tri-nove-g-pady/sc-4-a-1326971/default.aspx

NELDE
    NELDE --- ---
    NELDE: Nedá se užít nějaký UBS hub? Resp. nemůžeš místo flash disku užít paměťovou kartu? To by potom splňoval parametry skoro jakýkoli 10" tablet. Akorát, že pokud chceš laciný 10", tak to bude mít stejné rozlišení displaye jako 7" - jen bude cena někde jinde.
    NELDE
    NELDE --- ---
    CERMINEK: Sice jsou možná kamery a mikrofon zbytečný, ale moc ti to ten tablet neprodraží. Co jsem viděl, tak dvě USB měl třeba shit jménem Point of View, ale jedno bylo k připojení externího disku k tabletu a druhé k připojení tabletu jako externí disk k počítači.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    WIL_M: Pravda... Ale kdysi jsem podobný model viděl, ale nebylo jej potřeba. Teď se hodí a není k mání :D
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    CERMINEK: chceš velice specifické zařízení, které není v zájmu/hledáčku mainstreamových zákazníků, tohle je skutečně asi jediná volba :)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    HONCKA: S WiFi to tak asi bude, ale tu teoreticky mohu využít... Ale hw jako kamery, mikrofon atp., tam je opravdu zbytečný...zkusím asi zkontaktovat nějakýho čínskýho výrobce...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CERMINEK: napr bez wifi se ti asi tablet nepovede sehnat, max mozna nejaky prumyslovy zarizeni, ale to zas bude stat hromadu penez
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    HONCKA: cenově slušný, RS232 potřebuji ale přes USB, máme na to už svůj HW a není to nejvíce prioritní fíčura... Jinak díky za link, ten tablet vypadá zajímavě, jen má většinu toho, co nepotřebuju :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CERMINEK: tohle by melo mit za priplatek integrovany seriak
    7" Android 4.0Tablet with built-in Zigbee Module
    http://www.geekland.co/9-Android-40-Tablet-with-Serial-Port-RS232-RS485-UART-RJ45-POE-GK-Q9POE.htm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam