• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    TAP
    TAP --- ---
    MICKEY_MOUSE:
    Jak rozchodit Adobe Flash player na Androidu 4.4 Kitkat? | Svět Androida
    http://www.svetandroida.cz/rozchodit-adobe-flash-player-androidu-4-4-kitkat-zvladne-kazdy-201402
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Na uložtu nebo někde si stahnout apku, nahrat do tabletu a spustit, tak jsem to udělal u starýho Nexus 7 a videa se nekoušou a vše je ok, ačkoliv ne už všechny weby tu starou verzi podporujou, takže pak je dobrej Photon Browser, co ma flash v sobě.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    NELLI: Jak jsem ale psal - na Google Play žádný Adobe Flash Player ani nic podobného od Adobe nevidím. Anebo se to instaluje jinak? V androidím Chromu nevidím ani žádnou volbu Rozšíření nebo tak něco.
    NELLI
    NELLI --- ---
    MICKEY_MOUSE: Flash Player plugin je už nějakej pátek pro android nepodporovanej, ale lze stáhnout starší verzi a manuálně ji nainstalovat. Dlužno ale podotknout, že to není bez problémů, video se mě dost často (vlastně pravidelně) po pár minutách kouše. Může to bejt ale problém konkrétního hw (Asus Memo pad), jinde to může fungovat bez problémů. Určitě to stojí za vyzkoušení.

P.S.
    ČT (resp. ivysilani.cz) má svoje vlastní aplikace pro streamování obsahu. Je to ale děs běs. Padá to, nepřehrává to, funguje to když se tomu chce, ne když potřebuješ, aby to fungovalo. Pohrát si s pluginama (viz. výše) je asi vhodnější řešení.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, mám tablet s Androidem 4.4.2, na něm prohlížeč Chrome. Když si chci pouštět živé vysílání na webu ct4sport.cz, buď vidím video jen v okně (nefunguje fullscreen ani nejdou ani skrýt ovládací prvky), anebo když přepnu na ”verzi webu pro PC“, nezobrazí se video vůbec, jen hláška, že potřebuji Flash Player, který jsem nikde na GooglePlay nenašel. Jde to nějak vyřešit? Díky.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    MRAKY: Omlouvám se, vidím, že jsem to napsal hodně naivně. Nicméně USB modem jsem T-mobilu už vrátil, tak už to pro mě není aktuální. V každém případě šlo o zprovoznění tohodle:
    Tablet: LG G-Pad http://goo.gl/RacxGd
    USB modem: Huawei e3131 od T-Mobile http://goo.gl/rzSHl5
    Software (ovladače): PPP widget http://goo.gl/3B21Sn

Prostudoval jsem několik online návodů, které všechny odkazovaly na aplikaci PPP widget. Ta představuje jakési neoficiální ovladače pro spoustu USB modemů včetně toho Huawei e3131. Zakopaný pes byl ale v tom, že bylo údajně nutné "rootnout tablet", aby ty ovladače modem našly. Což se asi potvrdilo, protože když jsem zkusil PPP widget "jen tak nainstalovat", modem nenašel, namísto toho hlásil, že mu chybí "root access". A na tom jsem skončil.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    MICKEY_MOUSE: nedal jsi dostate informaci. Je fajn rozdelit to co pises do bloku. jake mas zarizeni, co s tim chces delat a poslendi blok, kam ses dostal

rootnuti na androidu je proces, kdy urcitym nestandartnim postupem ( ktery muze byt trivialni, i velmi tezky a vzdy je riziko, ze si zarizeni nevratne poskodis)
    nejde rootnout vsechna zarizeni - proste si najdi na internetu postup pro to tve specificke zarizeni.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    SAMGARR: jak pise VLAKODLAK, tak bych sel jedine do nexusu 2013 z druhe ruky, nebo z nejakeho doprodeje.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    NELDE: 7"
    NELDE
    NELDE --- ---
    SAMGARR: Jak velký display?
    PEBAR
    PEBAR --- ---
    Potrebuju dostat do jedne aplikace JEPP TC mapove podklady ale nedari se mi najit folder s prislušnymi daty kde bych dohral ty svoje a tim usetril ;) tusite jak na to?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Lama dotaz - snažím se stále rozchodit ten mobilní internet a dopátral jsem se k informaci, že je potřeba mít "rootnutý" tablet. Co to znamená jde to nějak jednoduše udělat? Tím jednoduše myslím jinak než přeinstalovávat tablet. Mám jakousi aplikaci PPP widget, která má údajně umět komunikovat s tím modemem, ale vyžaduje "root access", což je asi potřeba nějak umožnit, což je přesně to, co potřebuji zjistit jak. Díky.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    SAMGARR: starší nexus 7 :)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Doporucite tablet do 4 000kc? Primarne na cteni ebooku, pdf a internet, ocenim kvalitni audio vystup, OTG a nadprumernou vydrz baterie. Nebranim se cine.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    LEFTY: mám tuhle a super

Protective 80-Key Micro USB Wired Keyboard PU Leather Case w/ Stand / Stylus for 7" Tablet - Black - Free Shipping - DealExtreme
    http://www.dx.com/...cro-usb-wired-keyboard-pu-leather-case-w-stand-stylus-for-7-tablet-black-203848
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Mám tablet LG G-Pad a T-mobile mi po dvoudenním telemarketingu poslal USB modem Huawei E3131 pro připojování k internetu. Přestože jsem několikrát zmínil, že to potřebuji k tabletu, modem Android nepodporuje. Sice jsem vygooglil nějaké finty, jak to teoreticky rozchodit i pod Androidem, ale nejsem žádný odborník. Máte s tím někdo zkušenost? Docela rád bych to zprovoznil, ale sám to asi nedám, minimálně nějakou radu jak a co nastavit potřebuju. Teoreticky by ten modem měla podporovat aplikace PPP widget, kterou jsem si stáhnul, ale je v ní X nastavení, která netuším jak navolit.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    LEFTY: Používám tuhle: http://www.alza.cz/evolveo-wk29w-d475367.htm a jsem spokojený. Malá, lehká, přitom velká tlačítka jako na "klasické" klávesnici. Píše se mi na ní fajn i dlouhé texty.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    používáte někdo HW klávesnici k Androidímu tabletu? Poradíte nějakou vyzkoušenou? Díky.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    JOPS: Taky z nej pisu. Myslim, ze je to skvela volba.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem se po dlouhem rozhodovani nakonec rozhodl poridit iPad AIR :)

fajn hracka. Oproti prvni generaci to lita trosku jinak no :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam