• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    FIFO
    FIFO --- ---
    me znevoznuje ze na alze vychazi na hodnoceni nejlip ten uplne nejlevnejsi genius.. http://www.alza.cz/genius-touch-pen-80s-stribrne-d379269.htm#recenze

nemate ho nekdo?
    FIFO
    FIFO --- ---
    z hledani jsem se toho moc nedozvedel, tak bych poprosil o doporuceni na stylus k tabletu. Chtěl bych něco levnějšíh aspon pro zacátek, takze tak max 500,- Našel jsem toho celkem dost na alze, ale recenzi taky nejsem moc chytrej, polovina lidi spokojenost, polovina ne, nektery prej drolej atd..

diky za tipy
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    FIFO: aha? je pravda, že já předtím koukal jen na ten 8", díky za opravení
    FIFO
    FIFO --- ---
    WIL_M: dyt to je full HD
    Lenovo Yoga Tablet 10 Full HD 16GB 3G stříbrný | Alza.cz
    http://www.alza.cz/lenovo-yoga-tablet-10-full-hd-16gb-3g-stribrny-d1571789.htm
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PECA: Kdyby ti to nešlo odzkoušet, určitě ti na to odpoví každý solidní eshop (Alza apod.).
    PECA
    PECA --- ---
    PJGEPR: Ajó - to jsem vlastně četl. Ale na ty 10" jsem ofiko KitKat nenašel. A ještě by mě zajímalo, jestli mají BLE (Bluetooth Low Enrgy) - nemáš to náhodou odzkoušený? To jsem se taky nedočetl úplně přesně.
    V nejhorším se pokusím sehnat nějaký kamenný krám, kde to půjde zkusit.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    PECA: na yoga 8 mám teď 4.4.2
    PECA
    PECA --- ---
    A když jsem u toho Yoga Tabletu, tak jak je na tom Lenovo s vydáváním aktualizací?
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Yoga pěknej přístroj, se zajímavým zpracováním těla, skvělou výdrží baterky a pěkným displejem, snad další generace už bude full hd
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    FIFO: v alze to maj, já mám tu menší a nestežuju si...
    PECA
    PECA --- ---
    FIFO: Nevím, ale JYRKA v klubu eknih psal, že to koupil otci (nebo tchánovi) a že prej se to dobře drží a je to dobrý. Mi to přijde (od pohledu, nemám to) taky super nápad. Ale osobně potřebu BT Low Energy a tedy Android 4.3+
    FIFO
    FIFO --- ---
    JOSEF_MASOPUST: v ruce sem to nemel ale hodne se mi to libi jak to ma jakoby grip ala prelozenej casopis a navic ten stojanek.. Ale kde si to muze clovek osahat? Maj to treba v alze na showroomu?
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    FIFO: měl jsem tu Yogu v ruce a moc se mi nelíbila ta konstrukce a to tělo
    FIFO
    FIFO --- ---
    nikdy jsem nemel tablet, nikdy jsem ho nechtel a vubec se v tom neorientuju.. Ted ho potrebuju do prace, usetri mi to tahat noutas na vetsinu meetingu se zakosema a obcas jim na to budu chtit ukazat nejakej remote desktop, prezentaci nebo video a hlavne moznosti nejakych MDM systemu. K tomu vyridit emaily, zapsat neco malo poznamek..
    Budget na to mam 7500,- takze jsem to proklikal a nadchla me kombinace
    tohodle Lenova http://www.alza.cz/lenovo-yoga-tablet-10-zlaty-d655976.htm a tehle klavesnice/krytu http://www.alza.cz/lenovo-keyboard-cover-for-blade10-sl-cz-d506368.htm.

Libi se mi to tak, ze jsem ochoten si tech cca 1500 co je nad budget doplatit ze sveho. Delam dobre, nebo je poradite lepsi variantu ?
    PECA
    PECA --- ---
    Uvažuji o koupi tabletu. Jakkoliv by se mi líbil nějaký Galaxy Note (kvůli peru), Transformer (kvůli koncepci a klávesnici), Yoga Pad (kvůli koncepci / designu, možný kryt s klávesnicí), tak bych se potřeboval vejít do ceny kolem 5 tisíc.
    - Vím, že do budoucna budu potřebovat BT 4 Low Energy!
    - Rozhodně chci +/- 10 palců (9,5 a více), IPS panel!
    - Android a aby šel jednoduše aktualizovat (nerad bych zamrzl bez možnosti apdejtů a nerad bych řešil nějaké složité a polofunkční hackování)
    - WiFi, ale ne 3G
    - Ideálně slot na kartu (SD(H/X)C, mikro SD(H/X)C), výstup na displej ((micro/mini)HDMP/DP,MHL...) a USB host (klidně přes redukci).

Vím, že se dá sehnat cca 10" IPS tablet cca od 2 tisíc. Nemyslím si, že takový tablet bude nějaké terno. Jde mi o to, vyhnout se vyloženým sračkám a aby to mělo alespoň nějaký výkon. Asi by se mi líbil nějaký "retina" displej, ale počítám, že by to bylo právě na úkor výkonu.
    Z telefonu mám ne úplně dobrou zkušenost s Androidem 4.2 vs SD karta. Telefon má nějaké vnitřní úložiště, které se tváří jako jedna SD karta a ta ve slotu je druhá. Jenže appky lze přesouvat pouze na tu první, interní SD kartu. Tak nevím, jak tohle bude u tabletu a jestli raději připlatit za větší úložiště a kartu si nechat jenom na data, fotky, filmy, zálohy apod.

Můžete mi dát nějaké rozumné tipy?
    SWITCHMAN
    SWITCHMAN --- ---
    TOOMIX: k vyberu pri fornatu bylo oboje. Po formatu na fat32 situace nemenna .(
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SWITCHMAN: ma ten disk jsko FAT32 nebo NTFS?
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    SWITCHMAN: ona tam může být tzv tabulka oddílů taková, že jí ten tablet nerozumí/nezvládá. mě třeba karta ve foťáku funguje dobře a pc mě řve, že je poškozený filesystem a ať provedu opravu. pokud je to možné, zkusil bych formát disku, případně tam připojit usb flashku nebo něco, co by vyloučilo/potvrdilo problém s diskem
    KREKRX
    KREKRX --- ---
    Zdravim chtel bych pomoct,navod jak jednoduse rootnout samsung galax tab2 7.0 hledal jsem vsude mozne ale sem z toho dost zmateny ?
    VON_PAULUS
    VON_PAULUS --- ---
    SWITCHMAN: Jako laika mě napadá jen zkusit zapnout u toho lenova režim ladění... třeba by se to pak mohlo umoudřit.... ale nevim...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam