• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    LBW: Tak treba to Prestigio 8.1 je docela slusny a stalo trojku.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LBW: kdyby si chtel androidi alternativu, podivej se na xiaomi mipad, je taky 8" 4:3 hw naslaply za rozumnou cenu, BTW ipad mini 2 mam, je to superzarizeni, ale dost me sere, ze ma malo ram, takze kdyz si treba otevru vic nez 3 zalozky v browseru, tak ty starsi se pak reloadujou znovu
    LBW
    LBW --- ---
    Cau, potrebuju poradit s vyberem tabletu, kterym zabavim decka na dovolene. Libi se mi ipad mini2 - velikosti hlavne, ale nevim jestli to neni zbytecne drahy, kdyz na tom budou jen koukat na pohadky, poslouchat muziku a smrdlat nejakou plosinovku. Zase nechci koupit nejakej šíňan za 2.200 Kc. Diky .)
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    NO_ON: Baterie je jedna z věcí, co oceňuju. Externí klávesnici asi ani nevyžaduju, jak říkám, nebudu na tom psát slohovky...
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    NEVILL: Klávesnice existuje jen pro 10" variantu (což je ovšem ta, kterou chce). U verze s Windows je přibalena rovnou, pro Androida se musí dokoupit.
    Jinak z obrázků to není moc patrné, ale ta klávesnice je ve skutečnosti bezdrátová a vůbec nemusí být připojená k samotnému tabletu - někde si někdo stěžoval, že ten magnet není dostatečně silný, aby se klávesnice v rozveřené podobě sama udržela přichycená, když zvednete tablet jen za displej (což je spíš psychologická vada, funkčnosti to nebrání).
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    NO_ON: tak to si kup ten co má klávesnici, vypadá to docela šikovně. Má to na tablet výbornou výdrž baterie.
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    10". Slot na pristupovou pamet asi neni to co by mi trhalo zily.. .)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    NO_ON: Osmi nebo desetipalcovej? Osmičku jsem viděl u kamaráda a celkem si to pochvaloval. Nosí to s sebou na rychlou úpravu fotek, akorát teda nadává na slot pro paměťovou kartu který je tam nějak vzadu , že je hůř přístupný.
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    Chystám se na cca roční cestování po Can a rozhodl jsem se, že nebudu potřebovat nb, alébrž mi bude stačit tablet. Nebudu na tom dělat kancelářskou práci, jen skype, internety, filmy, dočasné uložení fotek. Momentálně jsem došel k lenovo yoga 2 lte 32GB. Máte s tím někdo konkrétní zkušenost, prosím? Pro a proti?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Testlab Computeru: 10" tablety do 6 000 Kč
    https://www.youtube.com/watch?v=g6FY9BvFYmM
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    PHAILO: Ale ja sem to nikde s soucastnejma bookama nesrovnaval
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PISTA1: Tak to pak můžeš těžko srovnávat s aktuálním výrobkem.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    PHAILO: HP 6730b ;)
    Novej není a dlouho nebude, můžu bejt rád za to že sem teď dostal novou baterku :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PISTA1: 3 kg notebook? Tak to už bude dědeček. To se pak srovnává blbě.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    SKUNKOPUMA: koupil sem na aukru Toshibu encore https://www.alza.cz/toshiba-encore-wt8-a-102-d2219511.htm se skrabancem na zadech a rocní zarukou za 3500 s bonusem 32Gb sd karty kterou tam prodejce nejspíš zapoměl :D
    SKUNKOPUMA
    SKUNKOPUMA --- ---
    PISTA1: super, to rad slysim. nerekl bys pro inspiraci co presne za hardware mas?
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Osobně můžu po měsíci používání tablet s win 8.1 jen doporučit. Na denní tahání je to oproti 3kg booku naprostá bomba.
    V práci ho připíchnu k monitoru, přes usb hub klávesnici s myší a síťovkou do pracovní sítě. Kdekoliv jinde než v kanclu si vpohodě vystačím s BT myší. K netu se v případě potřeby připojuju přes mobil. Ale ne přes wifi, ale BT, žere to daleko míň baterku.
    SKUNKOPUMA
    SKUNKOPUMA --- ---
    HONCKA: hm, teda to lenovo je ale pekny...
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    HONCKA: Prestigio za 3k taky vydrzi kolem 9-10h brouzdani
    PECA
    PECA --- ---
    PISKVOR: Nechci tu zakládat nějaký flejm, zvlášť, když jsem tablet s Win 8.1 neměl v ruce, ale šéf používá Win 8.1 tablet jako cestovní PC a zas takovej rozdíl proti Win 7 v tom není... Hádat se nebudu, na to nemám nárok, já dělám jenom na desktopu (notebooku). Takže jenom takovej názor od klávesnice...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SKUNKOPUMA: Jestli ma jeste pred tou nemocnici nejakej cas, tak jestli mas ipad, tak mu ho pujc, k tomu kup tohle http://www.czc.cz/lenovo-yoga-tablet-2-10-10-1-z3745-32gb-lte-w8-1-cerna/163600/produkt do 10k s plnejma win8 a lte asi nic nesezenes at si to vyskousi a pokud mu bude vic vyhovovat ipad, tak to vratte do 14 dnu a kupte ipad
    SKUNKOPUMA
    SKUNKOPUMA --- ---
    PISKVOR: jo to dava smysl, ale predpokladam, ze ty 10 uz pak budou dostupny i na tablety, ale na ipada to nenahodi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam