• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    ahoj,

nejake doporuceni na pozadavky nize? Na heureka.cz se umim podivat, ale oblast nesleduju, tak nevim co je papirove slusne, ale v realu problemove... Diky!

Notebook
    10-15 tisic
    Lehkej
    Vydrz na barerku
    Funkce nepotrebujem - de fakto email, fotky, net
    Idealne ten typ yoga tablet - co jde preklopit o 180 stupnu a sundat klavesnice?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Tablet iGET Smart S72 Black | Alza.cz
    https://www.alza.cz/iget-smart-s72-black-d3028359.htm?catid=18852388
    či tenhle
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Tablet asus memo pad 7 / praha / 1950 CZK ]
    co třeba tenhle ? nedokázal by splnit ty mé požadavky ?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HONCKA: tak mě jede celkem primárně i o cenu ... jak říkám chtěl bych to jen na pár dní do nemocnice , pak už se mi to většinu času bude válet doma , proto je pro mě tahle nVidia uplně zbytečná...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    GONZA223: treba do toho shieldu to muzes pripojit pres USB OTG kabel
    Na tom shieldu pustis vsechny hry a navic jsou na tom exkluzivky, ktery si jinak na android tabletech nezahrajes jako half life 2, portal, borderlands 2, doom 3, atd.. ty koupis pres nvidia shop
    Play The Best Android Games on Your SHIELD | NVIDIA SHIELD
    https://shield.nvidia.com/games/android
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HONCKA: ještě by asi nebylo špatné kdby tam šla připojit USB fleška ,ale to ani nevím jestli ty tablety USB mají
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    HONCKA: no chtěl bych si zahrát třeba fifu https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.gp.fifaworld&hl=cs nebo prostě bez problému pár her tady z toho google play ... https://play.google.com/store/apps/details?id=sportsinteractive.fmt16 ... Primárně mi ani o hry nejde , spíš pustit si film , brouzdat na netu , přečísti si nějakou e-knihu , pustit si rádio či mp3 a to je asi vše co od toho chci
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    GONZA223: Co to je nova hra? Na hry bych asi doporucil tohle
    Tablet NVIDIA SHIELD Tablet K1 | Alza.cz
    https://www.alza.cz/nvidia-shield-tablet-k1-d3810310.htm
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    zdravím , potřeboval bych trochu poradit s výběrem nějakého toho nejvhodnějšího tabletu pro mne , jelikož se v tom vůbec nevyznám :)
    Kvůli pobytu v nemocnici jsem přemýšlel že by to asi bylo nejlepší řešení , na druhou stranu nechci do něj moc investovat , protože nejspíš po tom pobytu už se mi to bude jen válet doma , přesto bych chtěl aby to zvládalo pár pro mne důležitých funkcí .... např bez problému přehrálo film , či abych si tam bez větších komplikací mohl zahrát nějakou tu novou hru či pouštěl hudbu a připadaně přečetl nějakou tu e-knihu :)
    Jde mi opravdu o co nejlevnější řešení ... díky za každý tip
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    hm, díval, jsem se, že pokud bych chtěl tablet s 9"+ fullhd+ displejem, tak ten výběr není zrovna skvělý. překvapilo mne, jak vyloženě tragický je v tomhle segmentu výběr android tabletů, windows dominují a ani to není žádná sláva popravdě...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    BARTUC: Tak s těmito parametry v podstatě nic jiného než Lenovo Tab 2 není, Samsung by tě vyšel o dost dráž...

Jestli na tom bude dělat i kancelář, tak jestli by možná nebylo lepší něco jako tohle s Windows:

Tablet PC Lenovo Miix 300-10IBY Black 64GB + dock s klávesnicí | Alza.cz
    https://www.alza.cz/lenovo-miix-300-10iby-black-64gb-dock-s-klavesnici-d3783764.htm?catid=18854253
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Dobrý den,

potřeboval bych poradit. Aktuálně sháním tablet pro ženu k narozeninám a vůbec se v této problematice nevyznám. Použití bude na doma, internet, youtube, filmy, pohádky, email a běžná kancelář...

Požadavky:
    - fullHD (nebo 1920x1200)
    - ideálně 10'' a víc
    - android
    - cena max 7tis

Mohl bych poprosit o nějaké doporučení a zkušenosti? Koukal jsem na Lenovo yoga tablet 2, ale ten se už nevyrábí a není k dostání a další co jsem koukal, tak je Lenovo TAB 2 A10-70 Midnight Blue, který má podobné parametry...

Předem moc děkuji za jakoukoliv radu buď sem a nebo do pošty.
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    prosim vas, nemate nekdo Prestigio Multipad Visconte Quad? smazala se mi recovery partition a nechce se mi posilat ten tablet zpatky v reklamaci, potrebuji jen ovladace. Diky
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    LACHAUER: ono to fungovat bude i s 1GB RAM, otazka je, co na tom hodlas delat. Jestli hrat 3D hry, tak to nestaci. Jestli brouzdat po netu ve trech zalozkach, psat maily a cist pdfka, tak v poklidu.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Já si teď teda hraju s windowsovským tabletem Lenovo Miix 3 8", táta si přál nějaký tablet s Windows, tak ho teda dostal pod stromeček a to se bohužel dalo čekat že mu ho musím zprovoznit. Jako přístroj je to celkem hezký, ale ty začátky jsou takové poněkud rozpačité. Třeba hned první nastavení jazyka, dám tam ČR, jazyk češtinu, klávesnici českou, dole mi tam pod tím naběhne nápis "slovenčina", ten rozkliknu a je tam angličtina, anglická klávesnice atd. Změním to všechno znovu na češtinu, potvrdím, tablet naběhne a je celý v angličtině. Tak jsem to teda změnil, pak jsem nainstaloval office, pustil aktualizace a dal to tátovi ať si s tím zkusí trochu něco dělat. Bohužel to kapku nedopadlo, přes noc ho nedal nabít jak jsem mu říkal, zřejmě to vytuhlo během instalace aktualizací, takže nakonec jsem musel udělat recovery a pár věcí zopakovat. Ale dobrý, už proběhly všechny aktualizace a tváří se to celkem normálně.
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    NEVILL: Díky. No právě, malé tablety do 7' se 3G/4G a 2GB RAM na trhu skoro nejsou.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LACHAUER: 1GB RAM mi připadá že už je v dnešní době dost málo, to by se asi mohlo sekat. Nebo takhle, ono to pojede na verzi androidu se kterou to koupíš, ale jakmile tam nahraješ nějaký update na vyšší verzi, tak to bude pomalejší a pak už bys tam asi dříve nebo později musel dát nějakou verzi Cyanogenmodu. Co jsem tak letmo koukal, se 2GB RAM a 4g je asi nejlevnější ASUS ZenPad 8 za necelých 6 litrů. Pak jsem viděl něco od Lenova, to bylo o něco dražší, pak to má samozřejmě Samsung, ale přes 13K za tablet, to už mi příjde docela dost. Ale je to docela zajímavé, bez 4g je na výběr spousta tabletů s 2GB RAM, ale se 4g (nebo 3g) tam má zatím skoro všechno jen 1GB RAM, moc tam teda z čeho vybírat není...
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    prosím vás, jak je to teď s doporučenou RAMkou u altualnich verzí androidu? Chci pomalu nahradit svůj Fonepad něčím novějším, moje pozadavky jsou 7 palcový displej a 3g, a koukám, že skoro všechno má pod 2 GB RAM. To mi přijde už dneska málo. Nebo ne? Muj současný tablet má teda 1 GB a málo to občas je.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    ZUZU: Osobne mam podezreni spis na nejak ujetej algoritmus nabijeni/spravy stavu baterky, pac se mi stalo i to, ze jsem se vydal do prahy na vejlet a mel 100% nabitej tablet v kabeli. Zapnul jsem si trackovani GPS a sem tam koukl na offline mapu kde su. Po dvou hodinach courani pres vysehrad to ukazovalo jeste 85% a pak jsem to zase za 15min vytahl o kousek dal abych koukl na mapu a uz se ani nezapl. Uplna mrtvola. V tu chvili jsem si rikal, ze zdechl navdy. Pri pripojeni k proudu se pak po chvili probral a tvaril se, ze je uplne prazdnej a po nejakych trech hodinach nabijeni byl zase ok a dalsi den vesele trackoval GPSku asi 10 hodin v uplne stejnym rezimu a jeste vecer mel pres 50% baterky i kdyz jsem na nej zvedave koukal podstatne casteji. A pak dlouho fungoval jak ma, uplne bez problemu. A minulej tejden zas neco podobnyho a nemel ani nic zaply, vecer pres 75%, vypnutej manualne.. rano zapnu a uplne prazdnej. Po nabiti zase vsechno v normalu. Ale ma treba nastaveno, aby se sam vypl ve tri v noci. Samozapinani nastaveny nema.
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    XMEDA: asi před rokem jsem to řešil - některý prestigio tablety měly/mají chybně napsanou aplikaci hodin/budíku - řeší to update, pokud je, anebo použití nějaké alternativní
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam