• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    PECA
    PECA --- ---
    Hledám co bych koupil za tablet a nerad bych později litoval.
    - OS Android - ale uvítal bych nezkriplený, ideálně čístý (možnost snadné instalace čistého) OS
    - Displej 9.5" a více (max 12 - 13, nechci přenosnou TV :), nějaký slušný na koukání, rozlišení není kritické
    - kromě internetu bych na tom chtěl hlavně hrát deskovky
    - 3.5 mm audio jack! MHL, nebo mikro (mini?) HDMI; USB OTG/HOST
    - mikro SDXC slot + možnost instalovat appky na kartu!
    - GPS (navigace), BT 4.1, WIFI; 3G/LTE není nutné - zvlášť pokud by to bylo kvůli tomu výrazně dražší
    - dobrou výdrž, nevadí mi mírně tlustší forma; upřednostňuji strohé (funkcionalistické) rysy, ale není to nutné
    - kdyby k tomu byla (šla dokoupit) nějaká klávesnice, která by posloužila přímo jako dekl, tak dobrý; o možnosti pouzdra s klávesnicí, stejně jako o existenci BT klávesnic vím
    - jako příjemný bonus by byla možnost slušné stylu (pera) s hrotem na kreslení - něčím s hrotem jako rtěnka se mi nechce kreslení ani zkoušet :)

Zatím mám v merku ASUS Zenpad 10.1/ MTK8163/ 32G/ 2G/ A M, černá a Asus PAD ZenPad Stylus. Nesplňuje to úplně všechny moje požadavky, ale určitý kompromis bude asi stejně nutný. Mám na to tak 6 bez DPH. Respektive firma mi těch 6 bez DPH přispěje, ale já na to budu mít max další 2 litry, který bych si pak přidal třeba na tu klávesnici, paměťovou kartu a tak...
    EMK
    EMK --- ---
    Ahoj. Nevěděl by někdo, proč mi padá stahování filmů na Lenovo Yoga 2? Vždy se stáhne cca 10% a najednou se to vypne a nikde se ani nedá najít, že se to kdy stahovalo. Za případné poznatky předem díky. ;)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    PAYAXY: imho pokud máš fb tak se doporučuju obrátit do https://www.facebook.com/groups/appleprislusenstvi/?fref=ts na Fany Francis Liebich - správce, sice je spíš přes telefony, ale snad by ti mohl dát přesnej odhad
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    za kolik se dá dnes prodat iPad WiFi 16GB , ta první verze s retina displejem? v bezvadném stavu
    SM3
    SM3 --- ---
    SM3:
    NEVILL: Tak jsem to zkusil dnes zapnout a naštěstí uplynula zkušební doba avg, tak se to odemklo, jinak nevím co bych dělal, jdu to nastavit pořádně, je vidět, že to funguje :)
    SM3
    SM3 --- ---
    NEVILL: AVG webové rozhraní má, zkoušel jsem opět zažádat o zapomenuté heslo na email, ale už jsem to řešil cca měsíc zpět a nic nepřišlo. Právě si nejsem vědom, že bych tam tohle nastavoval a přijde mi divné, že bych netrefil to heslo...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SM3: AVG moc neznám, ale nemá nějaké webové rozhraní nebo že by to bylo v pc aplikaci a byla tam správa zařízení?
    SM3
    SM3 --- ---
    Nějaký nápad, jak odblokovat zablokovaný tablet Prestigio pomocí AVG. Vyměnil jsem SIM a zablokoval se, podle něho jsem tam nastavil uzamčení při výměně, akorát si toho nejsem vědom, žádný z těchto postupů nefunguje https://support.avg.com/...icleView?l=cs&urlname=Unlock-a-device-locked-by-AVG-AntiVirus-for-Android Zkusil jsem zadat všechny možné varianty hesel, na všechny používané emaily, žádný kod/postup pro odlokování nepřijde. Když vrátím zpět starou SIM, tak to chce stále heslo a odkaz „Zapomenutý kód PIN“ se na display nezobrazuje. Tablet jsem kupoval nový, takže možnost, že by tam někdo jiný něco zadal je blbost. Je nějaká možnost „tvrdého restartu“, že bych to nějak přes usb/pc resetoval?
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    TEKKIT: v zasade ne. ale asi plati ze dostanes za co si zaplatis. (sveho casu muj ntb acer byl absolutni drzak a bozi. jenze stal 40kkc ...)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    TEKKIT: nevim jak je to s tabletama, ale co se notebooku tyce - zivotnost vsech kusu co kolem me prosla byla velmi nad (!) prumerem ..
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    prosím, existuje nějaký zásadní důvod proč nekupovat značku ACER? (poruchovost atd...)
    WANA
    WANA --- ---
    Ahoj treba nekdo bude vedet, Surface 3 PRO vs Surface 4 PRO, je tam nejaky rozdil v dotykove vrstve citlive na Surface Pen prosim?
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    Ahoj. Mam http://www.iget.eu/cs/smart-s100. Messenger je tak tichy, ze nelze provozovat hlasovou komunikaci. System Android 5.1.1 . Vsechna hlasova nastaveni jsou na max. Nevite nekdo co s tim?
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    Ahoj, třeba mi poradíte: Daruji rodičům svůj starý Galaxy Tab 10.1, a protože už jsem ho delší dobu nepoužíval, není tak úplně aktualizovaný. Jaký byste pro něj doporučili firmware? Mám zůstat u stock android (který už se pro tento tablet pravděpodobně neaktualizuje), nebo mám zkusit něco alternativního? Hlavní je rychlost a stabilita. Díky za rady.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    THOMASMORTA: Uz je to jasny, me zmatlo to, ze to chtela na nejakou hru, kterou mi google vyplivl jako
    https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.nsu.ccfit.zuev.osu
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    J4C0B1M+HONCKA:

Každý se bavíte o něčem jiném:

tablet = počítač bez klávesnice, ovládaný šmatláním po obrazovce
    grafický tablet = zařízení k ovládání počítače pomocí stylusu, primárně pro malování a jiné grafické záležitosti (ty nejdražší jsou v podstatě kombinací obojího)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    J4C0B1M: aha ja kdyz si zadal do googlu osu game tak me to vyhodilo hru na android, jinak na gradicky tablety bych se spis zeptal tady
    [ 2D grafika - Fireworks, PhotoShop, PhotoPaint, Illustrator, Draw (tipy a triky, help, navody, tutorialy) ]
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HONCKA: ono to neni na hry :D koukám po něčem jako je tohle http://www.czc.cz/wacom-intuos-art-pen-touch-s-modra/177545/produkt koukal jsem po auditkách, ale lepší pro dotaz jsem nenašel
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    J4C0B1M: imho nejlepsi droid tablet na hry pomer cena vykon je nvidia shield k1
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    zdravím, nevim jestli mi poradíte, ale koukám po ňákém grafickym tabletu pro hru Osu! Má někdo zkušonosti? Či jen doporučit něco se slušnym poměrem cena/výkon. Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam