• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    Ahoj, třeba mi poradíte: Daruji rodičům svůj starý Galaxy Tab 10.1, a protože už jsem ho delší dobu nepoužíval, není tak úplně aktualizovaný. Jaký byste pro něj doporučili firmware? Mám zůstat u stock android (který už se pro tento tablet pravděpodobně neaktualizuje), nebo mám zkusit něco alternativního? Hlavní je rychlost a stabilita. Díky za rady.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    THOMASMORTA: Uz je to jasny, me zmatlo to, ze to chtela na nejakou hru, kterou mi google vyplivl jako
    https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.nsu.ccfit.zuev.osu
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    J4C0B1M+HONCKA:

Každý se bavíte o něčem jiném:

tablet = počítač bez klávesnice, ovládaný šmatláním po obrazovce
    grafický tablet = zařízení k ovládání počítače pomocí stylusu, primárně pro malování a jiné grafické záležitosti (ty nejdražší jsou v podstatě kombinací obojího)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    J4C0B1M: aha ja kdyz si zadal do googlu osu game tak me to vyhodilo hru na android, jinak na gradicky tablety bych se spis zeptal tady
    [ 2D grafika - Fireworks, PhotoShop, PhotoPaint, Illustrator, Draw (tipy a triky, help, navody, tutorialy) ]
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HONCKA: ono to neni na hry :D koukám po něčem jako je tohle http://www.czc.cz/wacom-intuos-art-pen-touch-s-modra/177545/produkt koukal jsem po auditkách, ale lepší pro dotaz jsem nenašel
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    J4C0B1M: imho nejlepsi droid tablet na hry pomer cena vykon je nvidia shield k1
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    zdravím, nevim jestli mi poradíte, ale koukám po ňákém grafickym tabletu pro hru Osu! Má někdo zkušonosti? Či jen doporučit něco se slušnym poměrem cena/výkon. Díky
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    GONZA223: Podle filtrů to vypadá, že HDMI je trochu problematické. Je v levných a dražších tabletech:-/
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    THOMASMORTA: je mi to jasný no .... hele tak řekni prostě jaký by jsi mi doporučil dle těch mých kritérií ... dejme tomu do 5 tisíc
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    GONZA223: U výrobce můžeš použitý pořídit za 1999 Kč:
    VisionBook 8Wi | UMAX.cz
    http://www.umax.cz/visionbook-8wi/

Pokud Ti nevadí, že to zařízení bude mít nejspíš životnost 2 roky, tak ta cena není špatná. Ale v téhle cenové kategorii musíš počítat s tím, že se šetří na všem: Procesor je hodně levný a 1 GB RAMu může být málo a to, že ho můžeš rozšířit může být trik, jak opticky srazit cenu, protože možná budeš muset rozšířit. Ale to jsou očekávané problémy téhle cenové hladiny.

Pokud by sis ho chtěl osahat, ta v Praze Holešovicích ho má Alza vystavený:
    VisionBook 8Wi Plus - Tablet PC | Alza.cz
    https://www.alza.cz/visionbook-8wi-plus-d3950326.htm?o=1#foto

Podle mě v téhle cenové kategorii těžko najdeš výrazně lepší tablet.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    THOMASMORTA: no hlavní učel je asi použití jako přehrávače filmů/serialů proto to Hdmi pak jako čtečku knih což asi zvládne bez problému každý a nějaké to brouzdání na internetu možná zahrát si z nudy v autobuse/vlaku nějakou tu hru ... myslíš tedy že by se vyplatila větší investice ???
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    GONZA223: Mohu se zeptat, na jaký účel to chceš? Protože 3000 Kč je ta nejlevnější kategorie a možná by se Ti vyplatilo postavit si vlastní zařízení z Raspberry Pi.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    poradil by někdo aspon trochu slušný tablet s HDMI do 3000 kč ...
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    KOJB: jo chodi... i mys a klavesnice pres usb otg...
    PECA
    PECA --- ---
    KOJB: sakra, blbě čtu. Jasně, i BT myš by měla fachat.
    PECA
    PECA --- ---
    KOJB: To by měla, stejně jako ta klávesnice. Pokud to nejakej čínskej inža nepodělal, tak se ti normálně zobrazí myší kurzor :-)
    KOJB
    KOJB --- ---
    THOMASMORTA:
    PECA: díky za radu... klávesnice fachá. A co bluetooth mys? Pojede taky na tabltu?
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    PJGEPR: Tu mám taky! I když zrovna ten stojánek u Yogy nepoužiješ:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam