• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    J4C0B1M: Vzhledem k tomu, ze jde o dual boot, tak to je IMHO proste jen o odladeni kazdeho jednotliveho z tech systemu na dany hardware...

BTW mozna Te to prekvapi, ale iOS je udajne (na mobilech) o 50% mene stabilni nez Android (ano, nevim o jake verze se jedna, ale teda ten rozdil je IMHO dost propastny)...:

Telefony s Androidem „padají“ méně než iPhony. Rozdíl ve stabilitě systému je značný
    http://smartmania.cz/...ony-s-androidem-padaji-mene-nez-iphony-rozdil-ve-stabilite-systemu-je-znacny
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ANARCHY: nejsem žádnej applefag (nyní vlastním jen iphone), ale co jsem kdy ňákou dobu používal různé tablety, mobily s iOS, adroidem a windowsama, tak jsem se s opravdovou odladěností setkal jen u iOS, ale hodnotím to z opravdu běžno-uživatelského pohledu a teď mám představu o kombinaci A+W, což mi přijde dost šílený :) ale s podobným zařízením nemám zkušenosti
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    J4C0B1M: Proc presne?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ptát se na vyladěnost s Windows 10 + Android 5.1 mi přijde docela vtipný :D
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    PECA: No že se prodávají za tyhle ceny vím, zajímá mně právě jestli to už někdo neměl v ruce a jestli nemá osobní zkušenosti - jak je to třeba s vyladěností OS - protože kvůli tomu dual bootu asi nepůjde jen tak tam nahrnout custom ROM...
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    nemate tu nekdo zkusenosti s dual boot tablety od Teclastu?
    Zejmena mne hodne zajima Teclast Tbook 10 nebo 11 - premyslim kde je zakopany pes - kdyz porovnam cenu s prakticky libovolnou konkurenci...:

Package A Teclast TBook11 10.6" Duanl Boot 4GB/64GB 2in1 Tablet
    http://www.geekbuying.com/...age-A-Teclast-TBook11-10-6--Duanl-Boot-4GB-64GB-2in1-Tablet-370280.html
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Zdravím

Rád bych se zeptal, jestli máte někdo zkušenosti s HP pavilion x2 10-n110nc.

Viděl jsem pár videorecenzí, ale rád bych znal nějaké zhodnocení přímo od majitele
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    matnou fólii jsem měl na svým prvním tabletu, na čtení e-comicsů to mělo pozitivní efekt, trochu to připomínalo strukturu papíru. jinak jsem s tím problém neměl. a ano ano, dříve to vypadá špinavý a trochu hůře se to čistí
    PECA
    PECA --- ---
    Tak uvidíme. Cena byla cca 75,- Kč, tak to nebude taková ztráta, když to nepojede. V nouzi to zahodím a pořídím fólii. Jinak kolega si na mobil pořídil skleněnou ochranu a funguje normálně. Na rozdíl od fólie to (mělo by) vydrží víc.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ZUZU: fólii, ne sklo.
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    AXTHEB: já mám nějakou matnou fólii za dolar z číny na mobilu motorola moto g 4g lte a na hovno to vůbec není
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PECA: Tak to sem zvědav. Viděl sem pár pokusů, ale všechny byly na h.
    PECA
    PECA --- ---
    AXTHEB: Rozumím. Matné (temperované) ochranné sklo je na cestě. Tak snad to bude fungovat a citlivost se výrazně nezhorší.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PECA: Nezašpiní se stejně, zašpiní se dřív, víc a hůř se čistí. A na skle se dělá nalepením plastové fólie, skrz pískované sklo toho moc vidět není:)
    PECA
    PECA --- ---
    AXTHEB: To myslíš, jako že matný se hůře otírá, čistí? Lesklý povrch se se totiž zamatlá úplně stejně. Já si spíš myslím, že udělat kvalitní matný povrch na skle je prostě mnohem obtížnější (dražší), než lesklý. Nevím, ale je to dost na draka.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PECA: matné se nedělají kvůli otiskům
    PECA
    PECA --- ---
    Tak si poslední postřeh k Lenovo TAB3 10 bussines: Displej je ok, barvy parádní, rozlišení (1920×1200) pro mě skvělý, ale... Je to lesklý jak psí kulky. Normálně to funguje jako zrcátko, natož, když se s tím vyleze ven. Na sluníčku konečná, jedině zalézt do stínu. Trochu opruz, protože na terase se s tím fakt blbě dělá - jas na plný grády a musím si najít polohu, aby mi to neodráželo xicht - nejlépe si vzít černé triko.
    Akorát mám pocit, že toto je problém asi všech tabletů obecně, ne? Jedině pořídit matnou krycí fólii, když už to ti šulini nedělají matné rovnou. Dmnti, fakt.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    WIL_M: 4GB, požitelných 3,75GB protože integrovaná grafická karta v CPU
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    TOOMIX: díky za tip, na Ali kouknu :)
    na ty specifikace jsem se díval, kolik Ti ukazuje systém?

HONCKA: stalo se, displej už mám doma :)
    ten přístup lenova je otřesný, jako zákazníka mě to z principu fakt sere.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam