• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    Nikdo neví? To je situace tak nepřehledná nebo požadavky tak specifické? :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Prosim poradte v Androidech se nevyznam...

Shanim tablet 8-10", ktery bude na stalo nekde ve stojanu, s pripojenim k elektrice a na wifi. Bude na tom bezet kiosek mod (pokud to android umi) s jednou aplikaci na webu (dochazka).

Hledam tedy neco co se nebude sekat a bude zaroven pri techto parametrech a nenarocnych podminkach stabilni a nebude to treba casto restartovat.

Rychlym klikanim jsem nasel treba:
    Alcatel ONETOUCH PIXI3 10 Volcano Black | ALFA.cz
    https://www.alfa.cz/product.php?eid=105140G8QG8L3IZ39KZ

Ale v androidech se vubec nevyznam a tak si rad necham poradit. Diky...
    TAP
    TAP --- ---
    mimochodem přišlo mi to na Shield K1 už včera večer. zdá se mi ale, že systém asi díky split-screenu žere víc RAM a vzhledem k tomu, že jí má jen 2gb, paradoxně se z toho stává horší muktitask zařízení než na MM
    PECA
    PECA --- ---
    TAP: tak trochu jsem o něm uvažoval, ale bohužel jen dělali jenom v malých rozměrech a já chtěl +/- 10 palců. A Lenovo na podporu pěkně kašle. Příště že na budu kašlat na Lenovo. Šmejdi.
    TAP
    TAP --- ---
    Nvidia jede. Na skoro 3 roky starej tablet natlačili nejen MM, ale už i Nougat

Android 7.0 Nougat starts rolling out to the NVIDIA SHIELD Tablet
    http://www.androidpolice.com/2017/02/09/android-7-0-nougat-starts-rolling-nvidia-shield-tablet/
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    TAP: Jo, to rozlišení bude asi peklo. Ještě teda uvažuju o Xiaomi MI Max, který zas ale nemá LTE, ale jinak asi skvělý. Klatě.
    TAP
    TAP --- ---
    LACHAUER: 1024x600 by mě od čtení odradilo. možná z druhý ruky někde spalšit nexus 7 LTE?
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    Ahoj, nemá někdo Lenovo TAB 3 7?
    Lenovo TAB 3 7 16GB LTE Slate Black - Tablet | Alza.cz
    https://www.alza.cz/lenovo-tab-3-7-16gb?dq=4426106&catid=18852425#popis

Sháním něco malýho s LTE, co nestojí majlant, a tohle vypadá na jedinou možnost. Zajímá mě, jestli je to použitelný na nenáročnou práci - web, čtení knížek, navigaci... Lidi si stěžujou na lesklý displej... - jaký to má další mouchy?
    ALIENJEDNA
    ALIENJEDNA --- ---
    Ahoj, nemá někdo zkušenost s tabletem Huawei ?
    tužka vypadá slibně..
    【HUAWEI MediaPad M2 10.0】 - Huawei PC & Tablets - Huawei Official Site
    http://m.huawei.com/enmobile/consumer/tablets/detail/mediapad-m2-10-en.htm
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    GILDARIUS: už rok jedu na Chuwi Hi10 s Windows 10 Pro x64 a jsem nadmíru spokojen, jen je potřeba dokoupit microSD kartu, těch 64GB je tak tak. Ale zas to má jedno plnohodnotný USB 2.0 a USB 3.0 s tím, že třetí 2.0 je v klávesnici
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    Zduř, jezdím na služební cesty a zacali ve firmě picovat stín ze pouzivame notasy pro soukromý účely, koukal jsem na ty 2v1 s odendavatelnou obrazovkou a 64Gb diskem, ma to vůbec smysl je to použitelný? Koukal bych na tom na filmy, psal emaily(proto chci klavesnici)četl pdf a mozna zaparil nějakou hru (age 2, starcraft 1, transport tycoon a tak) - takze potřebuju windows
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    BOD, DUCATIMONSTER: teď je to za 107$
    BOD
    BOD --- ---
    DUCATIMONSTER: on byl black friday
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    BOD: 168 dolarů není 2500czk
    TAP
    TAP --- ---
    BOD: 1280 x 800 pixels na 9.7" je hodně málo. jinak na papíře to vypadá dobře a za tu cenu z toho kdyžtak budeš mít fajnový prkýnko do kuchyně, co ti promítne i recept na chleba s vajíčkovou pomazánkou :)
    BOD
    BOD --- ---
    Co říkáte na
    New 9.7" Tablet PC Android 5.1 4GB 32GB Tablet PC Sim card GPS IPS Bluetooth 4.0 Gift w/ Keyboard as gift-in Tablet PCs from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/...n8L6d&scm=1007.14110.63272.0&pvid=90aa792c-b043-42ed-8400-a8a231cd817a
    32GB, 4GB RAM, 2500CZK

jinak fandím lenovo tab, na tohle jsem narazil náhodou a říkám si jestli zkusit
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    HONCKA: no s tím ipadem mohu potvrdit že je to dost voser... já teda používám aplikaci ibooks a teď mi jen tak všechny knihy co jsem tam měl zmizely...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    JOPS: mam ipad zajimal by me ten oser. Celkem dost ctu, vsechny knizky v pc mam v calibre a syncuju to do marvin ctecky v ipad, nikdy jsem nemel problem
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JOPS: Jasný, chápu. Já jsem právě takhle svoje rodiče vybavil Kindlem Paperwhite a oba jsou s tím hrozně spokojení. Maminka tam sice má nějaký obří font takže listuje skoro pořád, ale to jí nevadí, hlavně že si může číst bez brejlí... :-))

Jo, s tímhle rozlišením nic moc levnějšího než ten Asus asi nenajdeš. Je tam sice Android 5.0, ale budiž, na to použití co popisuješ by to mělo v pohodě stačit...
    JOPS
    JOPS --- ---
    NEVILL: to jo, to bych koupil Kindle a nazdar bazar. Ale prece jenom ty multimedia tam taky budou...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JOPS: kdyby to bylo jen na čtení knížek tak by byla lepší čtečka s posvíceným displejem...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam