• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, mám tablet s Bluetooth, připojuji k němu přes to běžně klávesnici a myš. Teď jsem si koupil headset (Jabra Talk 45), abych mohl komunikovat přes Skype a Facebook messenger, ale tablet ten headset nevidí. Mobil jej najde hned, ale tablet ne. Je možné, že je Bluetooth na tabletu v nějaké staré verzi (tablet už má tak 4 až 5 let)?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    KAIAFOX: Teda myslím si že je to marné, ale ohledně nabíječky mě napadá ještě obrácený přístup - jakkoliv si myslím že nemůže být nijak jedinečná, je možné s ní nabít nějaké jiné zařízení než tenhle tablet? Funguje to?
    PECA
    PECA --- ---
    KAIAFOX: To mně to je taky líto vyhodit a pár stovek za opravu dám, ale je to na houby. Jenže co jsem sháněl, tak jsem nic lepšího v té ceně nenašel. Holky příště připlatím, jestli bude za co...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    NEVILL: Fuu, zkusím tomu dát ještě pár dní. Děkuju za rady ;).
    HANELA
    HANELA --- ---
    KAIAFOX: jj, chápu :-(
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    KAIAFOX: asi ne, ta jejich nemůže být nějak výjimečně silnější jako že by to jiná nenabila...
    HANELA
    HANELA --- ---
    KAIAFOX: měla jsem tablet Asus a po 3 letech se mi stalo to samé :-( navíc jsem měla prasklé sklo, tak jsem koupila nový.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    PECA: No, příště asi zvolím jinou značku, jen se mi ho hned nechce házet do koše.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    NEVILL: Díky, ale bohužel nezabralo :(. Má smysl koupit novou nabíječku? Ta originální v tom hrozně kvrdlá, ale nabíječky od jiných zařízení tam drží, jen tablet nenabíjí, což mám vyzkoušené z doby, kdy ještě fungoval.
    PECA
    PECA --- ---
    KAIAFOX: Ty Lenova jsou děsný sračky. Lenovo Yoga 3 - oprava nabíjení = 1200,- Kč, protože ty pitomci to řeší nějakým flex kabelem, namísto toho, aby namáhaný konektor napevno přišroubovaly k desce, nebo tak něco. U mého Tab 3 10 business se je konektor také uvolněný - a to se k tomu chovám sakra opatrně...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    KAIAFOX: zkus jestli to nepůjde resetovat takhle:

    Recovery Mode - LENOVO Tab3 7" - HardReset.info
    https://www.hardreset.info/devices/lenovo/lenovo-tab3-7/recovery-mode/
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Zdravím, potřebovala bych trochu pomoct... mám tablet Lenovo TAB3 7 Essential, už dva dny se mi ho nedaří zapnout. Nabíjím ho skoro celou dobu a pořád nic. Problém je, že nemá žádný indikátor/ světýlko, že se nabíjí, takže ani nevím, jestli má vůbec nějakou šťávu - původní nabíječka je jaksi poslední dva týdny vyrachtaná a nabíjí pouze v určité poloze (pokaždé je to jinak, takže to musím sledovat na displeji). Mám i neorigo nabíječky, se stejným konektorem, ale v minulosti mi tablet nebyly schopné nabít, takže tudy zřejmě cesta také nepovede. Byla bych ráda, kdyby ještě chvíli mohl fungovat. Na křemíkový nebe je ještě mladej.
    TBC
    TBC --- ---
    pokud by nekdo chtel ma tu za odnos nebo postovne 1x Lenovo PHAB Basic back cover čiré a 1x Lenovo PHAB plus Basic back cover čiré (obojí nové nepoužité, pouze bez sluchátek), praha 3 u kina aero
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    SUCUBIS: na 7 palcovom teclaste som komplet zlomil displej aj s dotykovou vrstvou. Novy displej z ali expresu stal 7 dolarov. Vymenil som ho sam.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    Zdravím. U tabletu nextbook mi děcka odstranila dotykovou plochu. Na kolik by vyšla oprava a vyplatí se to vůbec ?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Tak jsem nakonec zvolil tuhle mašinu. :) I s příslušenstvím mě to vyjde na desítku...
    Asus ZenPad 10 (Z301MFL) Blue - Tablet | Alza.cz
    https://www.alza.cz/asus-zenpad-10-z301mfl?dq=5086654
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    (každopádně průměrné video které na to točím má 14 GB, takže to bude buď EXT, nebo exFAT; je mi to celkem jedno, protože na to lezu jen přes MTP, abych nemusel rozebírat telefon)
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    N0NECZ: Domníval jsem se že ano, ale teď koukám, že HTC U11 používá FUSE, takže vím hovno, co je vevnitř :-). Přistupuji k němu jen přes MTP, takže se ti ani nepodívám. Když to zformátuješ přímo v zařízení, tak ti vyleze FAT32?
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    JOHNY_G: Umí exfat Androidi opravdu nativně? Dostal jsem se akorát k poradám ohledně zprovoznění přes Paragon software (který někdy potřebuje a někdy ne root práva) a nějaký plugin do androidího TotalCommanderu.
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam