JOHNY_G: A konkrétně? Můžu mu napsat, vlastně nevím, jestli nebude dělat z spíše domu. Má to tak právě asi půl roku... Ono na spoustu věcí je i velký telefon malý a každý nechce v kapse tahat "pádlo".
Jako třeba jiný kolega si stěžuje na telefon, že se mu "brutálně" zpomalil (má ho cca 2 roky, o level lepší mobil jak já - nějaká Nokia), seká se apod. Ale já naopak nemám s telefonem žádné podobné potíže (3letá Nokia 8 TA-1012).
Tablety mám 2 od Lenova a oba jsou na tom po 5 letech dost špatně. U Yogy 3 10" odešlo nabíjení, prý vadný flexkabel, nakonec vyměněný celý střeva. Pomalý to bylo už nové, aktualizace 0. Druhý Lenovo Tab 3 10 business, zpočátku dobrý, dnes subjektivně pomalý, padá na tom nějaký ovladač od dolby (od začátku), repráky změrem dozadu (idiocie), aktualizace 0. Jestli on nebude problém spíše ve verzi Androidu - 6 :/
Používal jsem k tomu jednu dobu BT klávesnici a jako dá se to. Na psaní příspěvků i delších textů na cestách pohoda. Docela ok na tom funguje i Microsoftí RDP - občas jsem něco dělal vzdáleně na PC v kanclu. Ale to je na tabletu nouzovka, určitě bych na tom nechtěl dělat ve Visul Studiu :)