ROBIN_SNNS: iPad 2020 cenově od 10 tis. Kč za 32 GB wifi verzi, pak jde cena vejš. Ale kokám to Lenovo je kolem 11 tisíc.
Asi takto. Lenovo není vyloženě špatný stroj, ale mě třeba dost namíchlo, že to byl v dobu, kdy jsem to kupoval úplně nový model, vyšel se končícím Androidem a update nedostal, nefungovalo řízení jasu, protože nemá automatické čidlo, ale nějaký kretén to v továrně nastavil na automatiku a nešlo mi to vypnout bez pomocné utilitky někoho jiného a průběžně mi na tom padá systémvá aplikace na zvuk dodaná Lenovem, což je obtežující. A od té doby, co podělali rozložení klávesnice u notebooků na ně mám pifku :/ Prostě jinak slušný HW s takovýma pitomýma chybama :(
Takže z hlediska updatů bych raději volil Samsung, ale nemám osobní zkušenost. Pokud nechceš tužku, tak ji nemusíš řešit. Jenom jsem upozornil, že kolega je z ní nadšený :)
iPad je zárukou podpory podle Applích standardů. Taky neznám, ale podle zdejší předchozí diskuse bych o něm minimálně uvažoval, kdybych chtěl tablet kupovat. U mě osobně ještě již koupené appky na android a rozhodně bych si musel ověřit, že vše co na tom chci hrát či používat mě nebude stát další raketu za SW.