zdar, mám jít do apple tv nebo chromecast s google tv?
Na ceně mi nutně nezáleží.. už teď mám nějakou předchozí generaci chromecastu zapíchnutou do projektoru připevněným ke trámu.. výhoda chromecast je, že může být zavešený z usb konektoru, apple tv bych na trám asi musel přimontovat a asi bude potřebovat napájení.. ale zkousnu to.
ale chybí mi..
- critterion channel appka není odemknutá pro ios v ČR, takže musím chrome z noťasu přeposlat stream do chromecastu.. Google TV a Apple TV appku mají v ČR, takže bych konečně mohl criteron používat bez noťasu - ale nemám to potvrzeny nikým, kdo to odebírá v ČR.
- chci připojit bluetooth sluchátka, bylo by geniální, kdyby šlo připojit dvoje a mohli jsme koukat společně každý podle svých hlasitostních preferencí - přítelkyně má citlivé uši, já je mám odrovnaný z noisovejch koncertů. Je to možný?
- staemlink, počítám že po ethernetu dostanu data to routeru a tv je odchytne po wifi, ale vždycky mě mrdali artefakty z postráceným paketů, tak je varianta že skoním u full wired řešením - a pak by dával smysl apple tv, kterej už má etherenet a nemusím ho dokupovat ke google tv
- iritujeme mě sync mezi telefonem a chromecastem, přeladit hlasitost, pauza a play - občas to po té wifi je na minutu - takže oceňuji ovladače u obou a doufám že tyhle trable odpadnou.
- nepotřebuji 4k content, ale je možný že časem koupím 4k projektor.
Víc mě nenapadá. Máte někdo s nějakým z bodů nahoře zkušenost?