• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IJACZEKOtcovský cit... když dva... býti rodičem, bezpečný domov a hračky, kočárek, autosedačka a v neposlední řadě miminko ...
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    HAWKS: a k čemu byste jí chtěli využívat? myslela jsem, že se používá jen v případech, kdy dítě neprospívá a kdy je třeba zjistit, koli toho vypije apod..
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    HAWKS: podle mě to není potřeba, u nás se vážilo klasicky tak, že jsem si stoupla na váhu nejdřív sama a pak s malým v náruči a hned bylo jasno :)
    HAWKS: u nás látkovky padly kvůli mě, měla jsem "blicí" dítě takže jsem převlíkala několikrát denně a prala a žehlila každý druhý den a představa, že k tomu mám ještě haldu plín mě opravdu nadšením nenaplňovala...
    co se nočníku týče, tak naše mládě je prasátko, kterýmu absolutně nevadí ani totálně posr...plína, takže předpoklad, že mokrá látkovka mu bude vadit a donutí ho to začít konečně chodit na nočník, je sci-fi :)
    KEBAB
    KEBAB --- ---
    HAWKS: Jako jen tak preventivně? ne.

Když to bude nutné, tak se dá i půjčit, ale do základní výbavy není třeba.
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    no, myslim, ze nadesel cas, ke sledovani tohodle klubu (termin 5. dubna)

Zacal bych dotazem. Ma smysl kupovat kojeneckou vahu ?
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    MAARISTAAN: jen jeden dotaz jsem si dovolila a uz mlcim a soupu papučama!:))
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Také čekám na nějakou pěknou otcovskou debatu... :-)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    QUANTI: já mýho nastávajícího otce popostrčim - ale až se nám to za měsíc narodí, tak to tu snad rozproudí..
    KRISTYNKA73
    KRISTYNKA73 --- ---
    holky uz ale temer mesic mlci;)
    MAARISTAAN
    MAARISTAAN --- ---
    QUANTI: protože se nám tu rozkecávaly holky a to my radši držíme pusu, když jsou holky rozjetý ;-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    nějak vám to tady chcípá, otcové :)))
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    MADIETTA: já byla prý jako malá nejvíc nadšená z těch balicích papírů..
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Tak nakonec dostalo mrně magnetickou tabuli, plastelínu - děkujeme za tip, malou dřevěnou stavebnici a knížky. Ukázalo se ale, že obsah dárků nebyl až tak podstatný - byl totiž úplně vydřenej z toho, že dostal "dálecky" a jejich obsah byl víceméně podružný. :-)
    ROZCOS
    ROZCOS --- ---
    vlackodraha to je jasny!! v tesku ji maj docela levnou a je kompatibilni s tou ikeackou a daj se dokupovat ruzny veci k tomu--vyhraju sis s tim i jaa ;)
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    MADIETTA: jo, teď sem ji v IKEA viděl, ale dá se koupit i jinde. No ocenit by to mohl, byl by to největší dárek, ne? .)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    IJACZEK: takový ten z IKEA? Nevím, zda by ocenil smotaný koberec pod stromkem.

No, zatím mám takovou tu magnetickou tabuli na kreslení, tu jeho bratr zničil, než se k ní malej stihl propracovat, takže to by mohlo mít úspěch. Ale ve světle toho, že jeho bratr dostane obrovské drahé lego, mi přijde takovej chudák ošizenej :-)
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    MADIETTA: jasan, to chápu .) má už koberec s městem?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    IJACZEK: to sice jde, ale dvouletýmu malý lego kupovat nechci.
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    MADIETTA: jenom krabici s lego kostkama!!! lego s duplem jde dohromady! .)
    TINA
    TINA --- ---
    MADIETTA: plastelinu, ta se nova vzdycky hodi
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    IJACZEK: No jo, ale když máme pod postelí dvě obrovské krabice až po okraj plné dupla - všech možných souprav, dopravních prostředků, budov, zvířátek, panáčků... nevím, zda má smysl k tomu něco přikupovat, a na velké lego je ještě malej (i když do něj pochopitelně bratrovi furt leze).

Vzhledem k tomu, že starší dostane své vysněné obří lego Atlantis, bylo by asi dobré koupit něco pěknýho taky mrňousovi, jenomže kurňa co? :-/ Do Vánoc pár dní a my mu ještě nic nevymysleli.
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    MADIETTA: Duplo vydrží do 8let - do 5 let se dá přikupovat, v 5 letech lego - daj se kombinovat. Lego vydrží do 12. Pak lego Technic. Už vidim robota, co má boty z Dupla, ale nohy se mu hejbou díky pneu z technic .)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MADIETTA: ségra teď čeká druhý, mají kluka rok a půl starýho, kterej dědí většinu oblečení i hraček po našem. tak jsem vymýšlela něco pod jolku i pro to zatím neviditelné mladší, a už to byla fuška, když se ještě neví, co to bude. oblečení modrý a neutrální mají, koupit růžový je zatím blbost, mají lahve i kousátka... nakonec jsem koupila novorozeneckej dudlík, ty se po starších neschovávají.
    jestli to ale bude taky kluk, tak fakt nevím, co budeme kupovat...
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    _AMBRA_: jo, to přijde. kdyžtak si mezitím dodělej kurs pro fakíry, protože jít ve dvě ráno dítě přikrýt a šlápnout při tom na zapomenutou kostičku na podlaze fakt není zážitek pro osoby fakírsky neproškolené.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam