• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IJACZEKOtcovský cit... když dva... býti rodičem, bezpečný domov a hračky, kočárek, autosedačka a v neposlední řadě miminko ...
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    LUBAR:
    ok, it's not a bug. Its a feature :)
    LUBAR
    LUBAR --- ---
    HAWKS: obávám se, že je... náš, bez pár dnů šestiměsíční syn, dělá asi tak měsíc některé večery totéž. A vykládám si to tak, že se bojí usnout, že pro něj je ještě nepochopitelný, že se zase probudí, že je to takový ten pocit "spánek rovná se malá smrt"
    U nás hodně pomohlo malinký rozsvícený světýlko, že se vždycky dokáže aspoň trochu zorientovat... a pak taky to, že když to nejde, tak tam prostě sedím, dokud neusne.
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    nejaky tip jak se zbavit nasledujici potize ?
    Dcerka (5 mesicu) ma problem vecer usinat sama v postylce. Kdyz ji ulozime, tak se casto vzbudi, chvilku kouka kolem sebe, pak vyplivne dudlik a zacne kricet. A pritom staci kdyz s ni nekdo sedi u postylky nebo kdyz si ji manzelka polozi do postele a lezi vedle ni..v ten okamzik je klid a za chvili usne. Jakoby se bala sama..
    je to normalni ?
    TWENY
    TWENY --- ---
    Nemáte někdo doma kočár Mamas & Papas Sola? Hledám reference. Diky
    MAARISTAAN
    MAARISTAAN --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    :DDD dobrá průprava! možná teda o to víc bude vzteku na obou stranách, ale i pochopení... jakej já byla vztekloun, ale stejně bych to nevyměnila :)
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    takze vlaste i tchan je Beran
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    neboj, jsme na to pripraveni... ja jsem beran, sestra manzelky je beran, mati manzelky je beran a manzelka sama se za svobodna jmenovala Beranova
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    HAWKS: před chvílí jsem četla beraní audítko, takže to druhý. No, užijete si :D
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    HAWKS: děti nepřestanou překvapovat, že... jinak s těmi vlásky to máme docela vtipný, synovi narostlo pár vlásků až ta před 14 dni a od začátku všichni, jak je vlasatý.,.. přitom holčička v porodnici měla normálně hustý háro, jak dospělý... překvapuje mě, jak jsou zatím všichni vůči němu nekritičtí..
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    QUANTI:
    jestli beranici myslis vlasy, tak ty ma uz od narozeni
    Jestli znameni, tak to se v ni nezapre, momentalne bojujeme s pasenim konicku. doma ji dame na brisko, zvedna hlavu, kouka kolem sebe, no jedna basen, prisla na kontrolu k doktorce, dali ji na brisko, zvedla hlavu, zamracila, krik a lehla si...tak doktorka ze na rehabku..
    tam se situace opakovala, nastesti pani na rehabce byla zrejme rokama zkusena dama, ktera vedele oc jde a povida "a doma vam je pase dobre, ze je to tak ?" Manza na to, ze jasne, jestli chce videt fotku.. pani ze ne, ze to je poznat. A ze pry je to pekny maly vzteklounek a ma problem, ze aktualne je rozumove o kapku dal nez telesne, takze uz si uvedomuje, ze se da obratit na zada a na brisko, ale fyzicky to jeste nema zmakle a to ji rozciluje :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    HAWKS: pěkná beranice ;)
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    2 mesice :o)

    HAWKS
    HAWKS --- ---
    jasne
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    HAWKS: v poho, já zájem nemám, jen sem chtěl upřesnit pro ostatní .))
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    IJACZEK:
    ahoj cca 0-3 roky. aktualne rezervovane po TETA_JELENA
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    HAWKS: věkové rozmezí?
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    mame tu nekolik (asi4-5) pytlu smesice detskych oblecku vseho mozneho. Dostali jsme to a nemame sanci to unosti. Ma nekdo zajem ? Nejsou to zadne hadriky od Diora, ale dite je dle meho dokaze umazat uplne stejne :)
    ma nekdo zajem ? Nechci za ne nic, staci kdyz si je zajemce odveze, pripadne jsem schopen je zavezt po Brne a blizkem okoli, eventuelne jsem schopen je dovezt do Prahy. Je mi lito to vyhodit nebo vezt nekde do charity pokud by mohly poslouzit jeste nekomu dalsimu
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    VLADIMEER: úplně jsem zapomněla, jak je to břicho pak obravský (a to je to pět měsíců)... jinak moc gratulu k synkovi a ke krásné ženě...
    VLADIMEER
    VLADIMEER --- ---
    Narodil se nam kluuuuk :))) podelime se o kratky video . . . :)

    ‪OLIVER - Pregnancy day by day 6months‬‏ - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=KOl15-srgKw
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    PAAAJA: tip nemám, ale osobně bych to řešila asi borůvkama nebo červenou řepou:)) ale výsledek může být až moc hippie :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam