ANNAWA: no já jsem právě moc negativních testů nenašel, teda ono to je taky tím, že přinejmenším v českých luzích Chicco sedačky moc nejedou a v testech se moc neobjevují (přiznávám, že jsem nehledal moc důkladně). Abych si sám odpověděl, našel jsem třeba tenhle:
Test dětské autosedačky Chicco Oasys 2/3 Fixplus: bezpečná, komfortní, ale nehodí se do všech aut - Testy dětských autosedaček Testy - AutemBezpečně.cz
http://autembezpecne.cz/...detske-autosedacky-Chicco-Oasys-2-3-Fixplus-bezpecna-komfortni-ale-nehodi
Od ADAC dostala Gut a od Auto Motor und Sport Recommended, co se týká isofixu, moje auto v seznamu podporovaných modelů není (resp. značka tam vůbec není ;-]) nicméně můžu potvrdit, že do Subaru Forester SH pasuje perfektně, přece jenom Japonci asi vědí, jak isofix namontovat. Takže u mě je asi rozhodnuto.
Jinak kdyby někdo stál o součástky z Chicco Trio Living (Chicco má u nás doma tradici, i když ne vždy jednoznačně dobrou pověst), například korbička hlubokýho kočárku je prakticky netknutá + k ní mám ty úchyty, aby se dala vézt připnutá na pásy na zadních sedačkách (nevim, jestli je to v ČR legální teda), kojenecká sedačka taky v pohodě (k tý mám dvě non-isofix základny), a pak různý ty věcijako pláštěnka etc., tak bych to mohl dát v červenci k dispozici. Podvozku kočárku upadlo u druhého dítěte kolo ("nic to nevydrží", haha), nechce se mi to celý prostě odvézt do sběrného dvora.