• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IJACZEKOtcovský cit... když dva... býti rodičem, bezpečný domov a hračky, kočárek, autosedačka a v neposlední řadě miminko ...
    ADD
    ADD --- ---
    FARFELOO: My teď jezdili jen kousek za hranice na koupaliště, naši kluci neuměj žádný cizí jazyk, a ti se naopak všude chluběj, jak si dokázali hrát s německýma dětma, že to není žádný problém ("Když mluvil on, tak jsem se jen usmíval, když jsem mluvil já, usmíval se on.")
    Je možné, že na to má určitý vliv to, že je od narození beru na akce s neslyšícíma, a jsou tedy zvyklí se zapojovat do her, i když nerozuměj ani slovu. Mám u nich pocit, že je naopak to, že těm dětem nerozumí, motivuje k větší snaze se skamarádit.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    FARFELOO: A její hraní je hodne o povídání příběhu a tak? Jestli jo, tak ji to asi mohlo vadit.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Tak jsme se vrátili z dovolené. Dcera nebyla bez jazyka schopná s nikým navázat kontakt... Ojediněle s dospělými, kteří s ní trošku blbli, ale děti úplně bez šance. Asi to má každé dítě jinak, ale to naše si odmítá hrát i se stejně starými kamarády, kteří nejsou dostatečně jazykově vybavení... No, bylo to o kousek náročnější než jsem doufal, ale užili jsme si to tak jako tak... Daleká cesta prospěje i malým dětem, o tom jsem přesvědčen...
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    YMLADRIS: Jé, ty Crazy Machines vypadají na předělávku TIM, to je dobré :-D

    Jinak Malvína s tatínkem hraje Bad Piggies
    Bad Piggies | Angry Birds
    https://www.angrybirds.com/games/bad-piggies/
    Staví se tam z jednotlivých dílů vozítka, kterými pak musíš projet určenou dráhu a posbírat nějaké bonusy a tak.

    A pak se nám líbí tahle Abeceda pro děti, hlavně proto, že je originál česká.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.pmq.game.abeceda
    Sice teda ta aplikace "šikulkuje" o sto šest, ale jinak mi na seznámení s písmenky přijde fajn. Malvína si ji teda většinou prohlíží sama.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    Videohry "otec a syn"

    Syn má ted 3 roky. Napada me sem napsat, jake jsme spolu za posledni rok hrali hry, v nadeji, ze ostatni taky napisete pripadne nejakou inspiraci. Hrat samotneho napr. na tabletu ho nenechavame, jde mi o spolecne hrani a povidani si, leda by nekdo mel na ten tablet nejakou fakt hodnotnou uzasnost..

    Nejvice hrane:

    http://store.steampowered.com/app/340300/
    Teddy Floppy Ear - Mountain Adventure

    http://store.steampowered.com/app/314020/
    Morphopolis

    http://store.steampowered.com/app/363050/
    Let's Explore the Airport (Junior Field Trips)

    http://store.steampowered.com/app/294660/
    Putt-Putt® Saves the Zoo (a putput enters a race)

    http://store.steampowered.com/app/402170/
    Puzzle Ball

    http://store.steampowered.com/app/18420/
    a ted hrajou kluci tyto Crazy Machines ale to uz spis nechapu
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    PETPET: tohle bude něco podobneho
    PETPET
    PETPET --- ---
    PETPET: je fakt, ze to je ale velmi friendly festival v Boskovicich, kde nemusis trcet jen v oplocenym arealu...
    PETPET
    PETPET --- ---
    SOJKA: ja teda musim rict, ze jsem si festak a aspon nejaky koncert uzila spis s trimesicnim spicim miminem v satku, nez letos-s rok a ctvrt starym... Taky mame obytnak a je to v pohode.
    FARIN
    FARIN --- ---
    ADD: tak idealni jsou festaky s desky hristem. V tomhle je super Mezi ploty, kde jsou i divadla pro deti apod.
    ADD
    ADD --- ---
    SOJKA: Třeba matka tou dobou usoudí, že doma je s miminem nejlíp... (Jako usoudila většina ženských kolem mě. Já byla větší magor, ale třeba chvíle, kdy dohrála písnička a já zjistila, že dítě na mým břiše brečí a já ho neslyšela, mě docela vytrestala. Letos v dětma 6,5 a 5 a 1,25 jsme si venkovní koncerty užili. U fesťáků je problém, že jsou trochu drahý na to, aby děti po půl hodině prohlásily, že už je to nebaví a chtějí jít na hřiště. Nebo neutišitelně brečely v případě nemluvňat.)
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    NOFNAK: Hele mám obytné auto, takze dite bude vetsinou v nem v cestovni postylce. Slo mi jen o to kdybych ho vytahl ven, aby bylo chraneno. Neni to zadnej velkej festival. Sluchatka tak i tak koupim, jen jsem chtel vedet jestli s tim nema nekdo zkusenosti. Na ten festival chce hlavne matka ditete aby se taky nekdy odreagovala.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    SOJKA: Osobně bych asi radši počkal. Jasně, miminka nejsou z cukru a člověk nemusí kompletně překopat celý život po jejich narození, ale na druhou stranu, není přeci jen ve 4 měsících trochu brzy na takovou hromadnou akci jako je festival. I se sluchátky bude hluk dost silný, neuslyší pořádně hlasy rodičů, velké množství cizích lidí a také chorob, slunce nebo déšť..
    Je to samozřejmě na Tobě, ale je opravdu tolik důležité na ten festival jít?
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    TRISSIE: Jo ta by měla být v 9 týdnu ne?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SOJKA: a stihnete do té doby aspoň první dávku hexavakcíny? Ono tahat takhle malé dítě mezi tolik lidí má i jiná úskalí než jen ochranu sluchu...
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    dik vsem.
    Asi by se dalo ušetřit za mountfieldacky ale můžu je mít levněji a jeste bez DPH takže radši zvolím kvalitu 3m.Snad nebudou moc tlacit.
    _PLASA_
    _PLASA_ --- ---
    SOJKA: Tyhle sluchátka jsou fajn, ale nějakej tlak na tu hlavu vyvolávaj. Nejsem si jistej, ty tři měsíce mi pocitově přijdou tak na hraně. Na druhou stranu, rozhodně to není žádnej "svěrák", jak píše Solei. Ohledně protestování, myslím, že ve třech měsících naopak bude ještě celkem smířený. Naše roční dítě si sluchátka sundavá, ale to spíš obecně proto, že nechce mít na hlavě nic (čepici a pod.). Řešili jsme to teď tak, že jsme si drželi odstup od stage.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    SOJKA: Vídávám s tím i mimina, nejspíš to půjde nějak uzpůsobit velikosti hlavy. My dali dceři normální ochranný sluchátka, něco jako tyhle, a taky to fungovalo (taky máme nějaký nastavitelný, dítěti to sedí na hlavě pevně) http://www.mountfield.cz/chranice-sluchu-atol-1oop0052?gclid=CMP04rnjs84CFcsK0wod0bIDmw
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    SOJKA: si nějak nedovedu představit že mimino nebude protestovat proti hlavě sevřené několik hodin ve svěráku
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    SOJKA: jako jestli je nekdo z nas jako 3mesicni mimino mel na usich na hudebnim festivalu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam