• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IJACZEKOtcovský cit... když dva... býti rodičem, bezpečný domov a hračky, kočárek, autosedačka a v neposlední řadě miminko ...
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    Poridte si auto se senzory alespon vzadu a pak na velikosti auta nezalezi. Sam jako ridic - zacatecnik, jsem si koupil superb se senzory a je to piece of cake.
    GREVE
    GREVE --- ---
    ANDREJKA: A hledáte nový nebo ojetý? Fabie nemá moc velký kufr, velikost auta při parkování nehraje zásadní roli. Automat si nemyslím, že by šel dát do všeho. U Škodovek možná, ale s dost velkými následky na cenu.
    GREVE
    GREVE --- ---
    ANDREJKA: Fabia obecně řečeno neni moc dobrý rodinný auto, ale s jedním dítětem se to dá. Jestli máte ale problémy s řízením, tak bych dost uvažoval o automatu. Opravdu to hodně pomůže.
    SKID
    SKID --- ---
    ANNAWA: Tak pak bych šel do nástupce opět od Romeru. Vlastně nás to brzy čeká.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    dekuju
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    SOJKA: My máme Yedoo Too Too a naprostá spokojenost.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    DYNK: právě, my taky máme do 18 kilo, ale už jí začíná být malá.
    DYNK
    DYNK --- ---
    SOJKA: My jsme podedili nejaky odrazedlo s kovovym ramem a bylo dost tezkopadny. Nakonec jsme poridili FirstBike (http://firstbike.cz/product/firstbike-street-green/) s adapterem pro mensi deti a dcera na tom jezdila uz kolem tech dvou let. Pisou, ze je od 22 mesicu.
    DYNK
    DYNK --- ---
    ANNAWA: Jo, uz v tech patnacti kilech mi prisel vhodnejsi, nez sedacka 9-18. Dcera ma ted lehce pres 16kg a do te mensi (kterou jsem mel jeste v aute ja) uz se moc pohodlne neusadila.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SKID: ta je ale do 18 kilo, ne?
    SKID
    SKID --- ---
    ANNAWA: My máme Britax Romer King II a velká spokojenost. Prcek v ní zvládl i noční cestu do zahraničí. Polohovat se dá.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    DYNK: ja vlastně pultik nechci, tedy pochybuju, ze by ho chtěla dcera. Jde ten cybex tedy v pohode už od 15 kilo? Vím, že v parametrech to má.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    SOJKA: Naše starší drandila na tomto a mladší drandí teď už taky (mladší má v tuto chvíli 2,5 roku): https://www.nakole.cz/clanky/575-detska-odrazedla-terezka-a-davidek.html
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    Ahoj. Doporucite mi nejake odrazedlo pro dvouletou holku?
    DYNK
    DYNK --- ---
    ANNAWA: Ten Pallas je pro dvě váhové kategorie naráz (9-36kg) a nejsem si jistej, jestli ten pultík jde používat i v té vyšší kategorii. Jinak pultikovou sedačku od Cybex jsme do nedávna používali a právě na základě toho jsme pořídili tyhle dvě pro 15-36kg. Jinak polohovat šla i ta pultikova, ale řekl bych, že kdybychom měli variantu bez isofixu, tak tam to nepujde.

    Jinak teda nemám žádnou zkušenost s jinou značkou (kromě tragických sedaček z půjčovny na dovolených). Začali jsme Cybexem tehdy právě kvůli pultíku a teď když byl potřeba upgrade, tak nebyl důvod měnit značku.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    DYNK: to právě neumí, ale možná je to běžné, nevím ;-)
    A s tou cybex solution jste spokojení? Oni ted tedy mají nový typ pallas a ten je s pultíkem, ale jde odendat.
    DYNK
    DYNK --- ---
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Nemáte, prosím, nějaký tip na autosedačku pro dítě 15 - 36 kilo, která se do polohovat, aby v ní dítě dejme tomu do těch 18 kilo mohlo pohodlně spát? Vím, že některé tuším kiddy to měly?
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    http://www.yatatoy.com/bandimal 4r syn to ofrflal, ale 4m dcera to uplne zere. stejne to nejvic bavi mne.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    SH_PANDA: Jojo, je to super produkt :) Pro me neni, protoze knizky miluju a vybiram vetsinu uz predem a nechci cekat na dve mesicne :) ale pro nekoho, kdo nema cas a nema prehled o knihach je to supr, i financne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam