Za mne jakožto otce 8 mesicni tygrice a majitele tohohle vozitka doplním konkrétnější tip
Kočárek vybrala přítelkyně s respektem na můj požadavek, abych ho mohl lehce složit do kufru kombíku a vyrazit s dcerkou do jihočeských lesů, luk a strání.. Do Babycentra tady v ČBudějovicích jsme šli pro ABC DESIGN VIPER, co je takový celkem vyhledávaný opdružený SUV město/les a odvezli si tohle, čemuž já říkám KODIAQ RS 4x4 :)
Salsa 4 Air
https://www.abc-design.de/cz/kocarky/salsa-4-air
(my máme model 2020 v ROSE GOLD, což je ale konstrukčně stejný)
- do města designově imho povedený, do lesa slušně odpružený a s přiměřenou průchodností "terénem" a na manipulaci jednoduchý, přiměřeně lehký, super skladný (v autě je za pár sekund) a obecně zvládne jak mesto tak i rozbitější lesni cestu (teď naposled musel projeti vzhuru do kopce i bikovej singltrail s kořenama a dal to.. :-)
Jinak ani po 8mi měsících celkem intenzivního používání v něm nic extra nevrže, vše drží a funguje jak má..
(např. odpružení koleček není u každýho zvlášť, což může časem začít zlobit, ale je dvoupružinová centrální a to mi přijde jako celkem trvanlivý řešení)
Akorát jsme už museli přejít z korbičky na sporťák, protože máme sloní dítě a Ninuš roste jak z vody, ale pořád spokojenost a obecně jako outdoorovej táta nemám závažnější problém..