• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISTRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země
    ANNA
    ANNA --- ---
    AIM_FREEMAN: ta první dieta vypadá, že je z hlediska nedoporučených potravin podobná dietě s nízkým obsahem purinů (na dnu).

    jinak tip na zkoušku pro ty, kdo rádi mléčné výrobky, nahradit aspoň do nějaké míry kravské mléko kozím, nechci zobecňovat, z vlastní zkušenosti lépe stravitelné etc.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    YMLADRIS: jasny no. good luck.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    jo no s tema dietama to ma takovej charakter, ze kazdy doporucuje neco i diametralne odlisneho. vsem to funguje, ze. tak myslim ze je tam taky velky podil placeba/lecebneho ucinku nezavisleho na samotne podavane substanci.
    syrovou zeleninu mi zas treba ajurvedisti zcela zakazali pro muj typ, neb nemam energii ji zpracovat. ovoce bychom u nas meli jist jen to co roste u nas. a tak dale a tak podobne, jezte same orechy/hlavne nejezte orechy!!! Sama nemam sanci se v tom orientovat takze spis zkusim najit nekoho komu se bude dat uverit ze umi lecit artrozu, nejlepe jeji pricinu.

    ale dik
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    YMLADRIS: jo, vsak nepropaguju nikoho z tech lidi co tam mluvej..jen ten zpusob. nicmene makrobio neni jediny zpusob stravovani ktery tam doporucuji. ucinna je pry i dieta s vysokym (nadpolovicnim) podilem cerstveho ovoce, zeleniny, klicku asi taky. Living food.

    Úplně náhodně:

    I got rid of my arthritis and arthritis pain forever by eating a natural living food diet. I found relief from my arthritis pain, naturally, and you can do it too.

    Arthritis concentrates in one or several joints where deterioration occurs. To get the arthritis pain relief you're seeking it's helpful to understand how arthritis works. The first step..
    Try A Natural Diet For Arthritis Pain Relief
    http://ezinearticles.com/?Try-A-Natural-Diet-For-Arthritis-Pain-Relief&id=508027

    To cure myself of breast cancer, I decided to turn down all conventional therapy. No surgery, no chemo. no radiation, no drugs. On my own, I started juicing carrot juice in a juice extractor and drank a quart and a half a day (I drink two glasses a day now). I ate only living foods-- tons of fruits and veggies, some raw nuts and seeds, every day. My breakfasts were and are loaded with several fruits for example. I make tons of fruit-only smoothies and huge salads.

    Anyway within a month-- hard to believe, but my fibromyalgia AND arthritis pains were completely gone and have never returned. Not to mention, the breast cancer disappeared and I am still in perfect health today.
    Fast Arthritis Pain Relief - How I Cured Myself of Arthritis !
    http://www.fastarthritispainrelief.com/How_I_Cured_Myself_of_Arthritis_!.html

    Raw food je velmi silný léčebný systém. Krátkodobě naprosto ospravedlnitelný. HC makrobiotikům by se možná nelíbil, ale v léčbě "neléčitelnýchL chorob má afaik daleko rychlejší výsledky než MB. V obilí holt neni nálož antioxidantů a vitamínů s téměř okamžitou vstřebatelností. Samo se to dá dělat i blbě. Ale šťavit šťavit a šťavit pár tejdnů může udělat divy, člk na to rozhodně neumře, kdyby tě někdo strašil a dlouhodobý problém může odejít do nebytí.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    AIM_FREEMAN: makrobio jidla mi chutnaji leda kdyz je vari darjeel..

    hodil by se mi nekdo kdo umi lecit artrozu
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    YMLADRIS: v případě vysoce toxické chemoterapie proti rakovině to ale neplatí. síla placeba nevyváží škodlivost chema. (statisticky). naproti tomu ti kteří "léčbu" chemoterapií neabsolvují se dožívají déle. což mi potvrdila i máti, která vedla longitudinální studii s pacienty s rakovinou na plicích. léčit se to nicméně dá:

    Dokumentární.TV > Léčba rakoviny zevnitř / Healing Cancer from Inside Out
    http://dokumentarni.tv/zdravi/lecba-rakoviny-zevnitr-healing-cancer-from-inside-out
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    MTO: billion je miliarda :)

    jinak na druhou stranu, ve vsech kulturach a vzdycky se placebem lecilo se znacnym uspechem... pill musi byt draha a specialni, protoze pak muzes snadneji verit ze te uzdravi
    MTO
    MTO --- ---
    Depression Drugs Revealed a Scam | Trending Searches
    http://trendingsearches.net/depression-drugs-revealed-a-scam/

    This powerful video contains interviews with experts, parents and victims. It is the story of the high-income partnership between drug companies and psychiatry which has created an $80 billion profit from the peddling of psychotropic drugs to an unsuspecting public. How did these drugs, with no target illness, no known curative powers and a long and extensive list of side effects, become the go-to treatment for every kind of psychological distress?

    - myslite ze bych neco vysoudil na svych byvalych psychiatrech? dokaze si nekdo predstavit 80 bilionu dolaru? uz vite kam jde vase zdravotni pojisteni? nazev The Marketing of Madness je trefnej :-]

    YouTube - Marketing of Madness Official Trailer
    http://www.youtube.com/watch?v=dAoRmrqvr4s&feature=related
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    soutez o vytvoreni tiskoveho inzeratu zamerenyho na ne nasili na zenach
    hl.cena 5000 eur,tak treba se nekdo budete chtit zapojit.)
    SAY NO to Violence Against Women - United Nations Regional Information Centre | UNRIC Blog to raise awareness
    http://www.create4theun.eu/
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    URZA: (: čtvrtým rokem
    URZA
    URZA --- ---
    BROZKEFF: hehe, ty bydlis s Hankou? :) jaky je ten svet maly..
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Lužánky online 360° panorama

    Pro všechny brňáky, kteří chtějí vyrazit "do přírody" a sedí v kanclu nebo doma nebo co:

    https://akela.mendelu.cz/~xdusiko1/panoramata/luzanky1/

    (Čerstvý výtvor spolubydlící :-))
    BNT
    BNT --- ---
    MUTHA: dit já vim, kámo :)
    GIRK
    GIRK --- ---
    YouTube - 2012 - A Message of Hope
    http://www.youtube.com/watch?v=r_YOG3jMlV4
    PIZI
    PIZI --- ---
    CONTINUITY: Prave ta formulace pres zivotni prostredi se mi zda lepsi, nez jit na to pres lasku ke zviratkum. Clovek totiz musi omezit svuj rust prave ve svem zajmu. Nejde o zviratka, jde o preziti cloveka. Sobecka zalezitost. Pak by to snad mohlo fungovat. Jakmile to bude spolehat na lasku, uctu, prava, tak dost pochybuji. Prave ctu toho Ismaela a tam je to podano taky timto zpusobem. Budto budete zit ve shode s ekologickymi pravidly, nebo vymrete.
    BNT
    BNT --- ---
    IRO: MUTHA: ani naznakem jsem se neurazila a jsem uplne v klidu, vazne :) jen nemam chut ani cas nikoho presvedcovat o svym nazoru.

    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    BNT: wow, super :)

    Jasně, že praktická implementace bude obtížná věc, ale že někdo udělal oficiálně ten obrovskej krok říct tohle nahlas a uzákonit to, to je obrovskej krok vpřed :))

    proti běžnému zákonodárskému jazyku, kde figurují jen blepty jako "ekonomický růst" a text se tváří, jako by šlo Zemi vysávat donekonečna a byla to samozřejmost
    ¨
    v lepším případě se operuje s pojmem "životní prostředí", což ale pořád vyznívá jako nějakej majetek či spotřební materiál

    tohle je úplně novej level a je to dobře

    možná budeme muset projít érou zákonů. kdy například výroba věcí, které se plánovaně rozpadnou, z neobnovitelných zdrojů, bude klasifikována jako zločin proti životu (hm, asi bude muset být použit diplomatičtější termín "proti udržitelnosti) a bude trestná
    IRO
    IRO --- ---
    PIZI: jo jo, skromnost a pokora, ale to zákonem nevnutíš :)
    IRO
    IRO --- ---
    BNT: neurážej se hnedka, ideály ti přece nikdo nebere ;)
    PIZI
    PIZI --- ---
    Ale to, jak to vypadá na první pohled, na povrchu. Jako idea. To se mi líbí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam