• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISTRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země
    WANAH
    WANAH --- ---
    SHEALA: Proč si to myslíš?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    YMLADRIS: jabka s hruskama, ze by?
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    _BENNY: na tohle téma měl asi co říct třeba id snop, ten je ve fyzice docela znalej a v magii taky...

    na škole nás učil člověk, co posílal družice na oběžnou dráhu, z fyziky měl doktorát (jméno nevim, příjmení charvát, ale těch je dost) a ten tenkrát povídal, že tyhle jevy fyzice nijak neodporujou a že sám tomu hluboce věří.

    jinak to mam jako pizi, neni to pro mě důležitý, ale osobně to ani nevylučuju, protože co já vim...
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    _BENNY: na to ti zpravidla odpovidam ze zensky orgasmus jde taky reprodukovat jen za priznivych nepopsatelnych okolnosti, ale neznamena to ze je to podvod...
    KUATO
    KUATO --- ---
    _BENNY: verim, ze i mezi vedci je spousta zaslepencu. a naopak verim, ze mezi vedci je spousta lidi, kteri maji podivuhodne zajmy, byt se tim treba neprezentuji verejne. uvedu priklad: na zacatku 20. stoleti se ve Francii objevil jeden alchymista, ktery vydal par knih pod pseudonymem Fulcanelli. jeho knihy znamenaly velkou vzpruhu a oziveni alchymie. oficialne mel jednoho zaka. jmenoval se Eugene Canseliet. ten s nim mj. provedl uspesne i transmutaci, pozdeji se rozesli. kazdopadne kolem nich figurovala cela rada v te dobe znamych osob a vedcu jako Ferdinand de Lesseps (stavitel Suezskeho pruplavu), egyptolog de Lubicz a cela rada dalsich.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    mi by stacil obycejny reprodukovatelny dukaz. prijde mag, ja mu donesu kus zuly, on rekne abrakadabra, udela do ni otisk, pak to stejne predvede pred nekym jinym a je vymalovano.
    WANAH
    WANAH --- ---
    _BENNY: to jsem ještě nevěděl že ti jde o neprůstřelnost...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    WANAH: proboha jak Obama a Bush ohnul realitu ve smyslu fyzikalnich zakonu, to mi laskave vysvetli
    WANAH
    WANAH --- ---
    _BENNY: Tak pan Obama dovedl vše z tvého výčtu. :) Bushovi chybí jen ta nobelovka atd.

    Ale ty chceš neprůstřelnost tak jak si jí představuješ ty, když k tomu bude nobelovka jsi ochotný tomu ještě víc věřit, nebo když to přežvejká vědecká obec... . Proto to můžeš stavět takhle konfrontačně a ruku na srdce přízemě :)
    PIZI
    PIZI --- ---
    Já osobně jsem spokojen, tam kde jsem. Kdybych uměl lítat, nebo nechávat otisky ve skále, no jo, bylo by to fajn, ale údajná cesta k takovým schopnostem je tak namáhavá, že nevidím důvod po ní kráčet. Neřeší to žádný můj existující problém. Zisk pro mě není úměrný nákladům. A hlavně necítím ten nepokoj a nespokojenost, která by mě nutila hledat něco lepšího. Nehledě na nejistotu zda takové schopnosti opravdu reálně existují. To já se raději kochám krajinou kolem, nežli bych spřádal vize toho jaká krajina by mohla být tam někde.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Petrosomatoglyph - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Petrosomatoglyph
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    stacil by jeden jediny takovy blazen, kteremu rupne v bedne a rozhodne se ze to tajemstvi neprustrelne zdokumentuje...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    KUATO: nejde o to presvedcit vetsinu lidi, jde o to presvedcit vedeckou verejnost, to bohate staci. sarlatani obycejneho poverciveho cloveka absentujiciho kriticke mysleni uz na sve strane davno maji ;)
    KUATO
    KUATO --- ---
    _BENNY: ja se kuprikladu tomuhle nedivim vubec. lidi, kteri neco takoveho eventuelne umi by si akorat neskutecne zkomplikovali zivot obrovskym mnozstvim debilu (z nichz nemalou cast by tvorili novinari, celebrity a mafie :o), kteri by se kolem nich zacali razem motat. a k cemu by to bylo? vetsinu lidi by to stejnak nepresvedcilo, pac "by to byl urcite nejaky podvod".
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    KAZUO_KIRIYAMA: george soros neni zadnej mag, ale financni spekulant. nekteri na ekonomii mozna neveri, ale vsechno co kdy delal je v jejim souladu a nejedna se o zadnou esoteriku ;)
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    _BENNY: George Soros? ;)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    divny je ze jeste zadny intelektual nedovedl vsem vytrit zrak tak, ze by dokazat svou mysli ohnout realitu, dokazal to reprodukovat a dostal tech milion dolaru a nejakou tu nobelovku k tomu. zatim jsou to vsechno jenom reci.
    KUATO
    KUATO --- ---
    DARUMA: jo, ja jsem lehce pomotal okolnosti, SR jsem si byl jisty, tu Francii jsem u toho mel prilepenou. tak omluva. a diky za upresneni.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    KUATO: Prosím tě co blbneš...přece to, na co si nemůžeš sáhnout neexistuje. ;-)))
    KUATO
    KUATO --- ---
    PIZI: to neni prilis vedecky pristup :o). ale chapu jej. kdyby totiz neco takoveho opravdu bylo mozne a svet nebyl "pevny", znamenalo by to, ze navzdory vsem kramum, ktere jsme si v hlavach v zivote nasbirali, o tom podstatnem, co tvori vlastni strukturu/podstatu naseho sveta a tela, vime uplne hovno. a musime zacinat (se ucit) znovu a znovu takhle "*" malicci a pokorni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam