• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISTRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země
    Restartováno :)
    O cestách, technikách, prostředcích, projektech, hnutích, myšlenkách velkých i malých, co pomáhají člověku osvobozovat se a naplňovat svůj potenciál, a skupinám, místům, ekosystémům, uzdravovat se z nemoci civilizace.
    Společným jmenovatelem témat je uzdravení, obnovení rovnováhy, návrat k přirozenosti, nalézání cesty, která je v souladu se životem.

    Ráda bych, aby klub byl o sdílení informací, nápadů a zdrojů - spíše než o diskusích a rozebírání, jestli je nějaké téma dobré-špatné, reálné-nereálné, apod ;) (na tento druh vyžití tu máme klubů dostatek :)

    organnic.blogspot.com (Conti)
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BROZKEFF: jen by mě zajímalo, kolik lidí by takový hospodářský výnos uživil.. ale třeba máš krom úvahy skutečnou vizi, ta by mě docela zajímala
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    YMLADRIS: Jednoduše. Že se z území čerpá pouze pravidelný "důchod" (~renta, úrok), ale neodčerpává se "kapitál" (~jistina, např. tedy úrodnost půdy). Tedy jde o udržitelný systém.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    PIZI: samozrejme ze ta chemikalie ma vysoke moralni hodnoty a pozna patogena na prvni pohled :D
    PIZI
    PIZI --- ---
    JUNIPETRUS: Jak ta chemikálie rozpoznává ty zlé patogeny, které zabíjí, že nesouhlasíš s mým tvrzením že zabíjí všechno? Jak se podařilo objevit chemikálii, která má na to, co je dobré a co škodlivé, stejný názor jako člověk?
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    PIZI: to po tobe nikdo nechce. Myslet, prave casto znamena taky papouskovat fraze.
    Chci rict, ze lepsi nez "myslet" je vedet nebo rozumet.
    PIZI
    PIZI --- ---
    JUNIPETRUS: Nemyslet znamená papouškovat fráze.
    KUATO
    KUATO --- ---
    JUNIPETRUS: hele, imho ti nezbyde, nez to lajznout sam na sobe. tohle nevypada spatne a ja si myslim, ze by to i mohlo fungovat. minimalne byl mel pripadne nepovedene pokusy prezit :o). mi kuprikladu pridou zajimave veci, ktere se vyrabeji z mnohem jedovatejsich latek :o). akorat je zbytecne se pokouset o tom bavit s vetsinou verejnosti (a to tady se vyskytuji relativne rozumni lide).
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    YMLADRIS: mozna je ten klub uplne zbytecny, protoze kazde tema spada do nejaho oboru, a muzes si teda zeptat lidi s patricnym vzdelanim
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    PIZI: myslet, znamena hovno vedet.
    Ja si myslim, ze clovek nez si zacne o necem neco myslet, by si o tom mel neco zjistit.
    Byla by imho skoda, pripravit se o moznost predejit nemocem nebo se jich zbavit, pripadne odrazovat od ni ostatni, jen kvuli tomu, ze si neco clovek mysli(domenky a predsudky).

    Jinak tohle tema mms je zajimave i z toho hlediska, jak na nej lidi reaguji. Jak i ty lidi co vyzaduji vedecke a racionalni postupy se uchyluji ke zcela nevedeckym argumentum a soudi, a to casto velmi radikalne, na zaklade pouhych domenek.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    JUNIPETRUS: kdybych zvazovala se necim takovym lecit, asi bych hledala nazor lidi s biologickym vzdelanim... tady v tomto klubu ti z toho imho vypadnou bezne hospodske kecy
    PIZI
    PIZI --- ---
    JUNIPETRUS: Myslím, že ta sloučenina nehubí jen patogeny, ale obecně vše živé. Užitečné i neužitečné.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    MORPHLER: nezkousel. A teprve o vikendu jsem se o ta zacal zajimat, po te co jsem zjistil, mms doporucuji pomerne duveryhodne osoby, ktere s tim maji osobni zkusenost.
    Nic nepropaguju, ale rozhodne stoji za to prozkoumat neco, co muze pomoct lidem od nemoci, a co je pritom levne a dostupne, co je muze vyprostit z chapadel farmaceutickeho biznisu.

    Me to zaujalo proto,ze podstatou toho prostredku je sloucenina, ktera prokazatelne hubi patogeny, a pouziva se jako spolehliva desinfekce uz desitky let.
    Pak tu jsou jeste dalsi argumenty, a nemeli by se brat ani na lehkou vahu vypovedi a osobni zkusenost lidi, kteri se tim zbavili podle jejich slov i tezkych nemoci, protoze v konecnem dusledku jde jen o to jestli to funguje nebo nefunguje, bez ohledu na to jake muzou byt teorie o zpusobu ucinkovani.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    MORPHLER: nesmesuj jabka a hrusky.
    Ty si rikal, ze mms zpusobuje mnozstvi volnych radikalu, a tedy asi bude telu skodit.
    Ta studie rika, ze skodlive ucinky pozorovany nebyly.
    Ta studie se nezabyvala zkoumanim lecebnych ucinku, a proto se tam o tom nic nepise. To, ze o tom nic nepise v jedne studii, ktera byla zamerana na neco jineho, preci neznamana,ze nic takoveho neexistuje.
    A jedna studia nemuze byt preci nejakym meritkem v celkovem vyzkumu.

    Ze neveris vyleceni..tvoje nevereni neni fakt,ze tomu tak nebylo.
    Ale preci nejde o to uznat lek na zaklade toho jestli uverim nebo neuverim, ze to vylecilo miliony lidi z aids a malarii, tak si racionalni clovek nepocina.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    JUNIPETRUS: btw,. tys to zkousel. mas zkusenosti nekoho v okoli kdo se s tim vylecil z neceho? jde ti o propagaci neceho, o cem veris ze to je dobry lek, nebo proc vlastne toto do tehle diskuze neses? pac se stejne nekonecne muzeme bavit treba o homeopatii a jejich ucincich...
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    JUNIPETRUS: pekne. tohle jsem nenasel. (a k celemu clanku se nedostanu). Z abstraktu vyplyva, ze nenasli vyznamny fyziologicky (d)efekt uzivani az na lehce zvysenou oxidaci (jejiz produkt jsou zminene volne radikaly). Tedy vicemene bezpecnost latky v male davce. Nic o lecebnych efektech... ostatne ty vylecene miliony AIDS, malarie a jinych, ktere uvadi jen stranky pribuzne s mms, jim proste neverim.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    jeste neco k mms, rozhovor s nejakym doktorem
    Dr. John Humiston on MMS - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=C79Gzu-Pj-Y&feature=BFa&list=PLC5D16707B28D7DA8&lf=results_video
    KOTCHISTAAN
    KOTCHISTAAN --- ---
    Muze mi nekdo strucne nastinit o cem to je tohle: http://www.lifeevolver.com/
    Jsem ve tretim svete, internet s rychlosti symfonickeho modemu, to se skoro neda...
    Omlouvam se pokud OT
    WANAH
    WANAH --- ---
    PIZI: Vidíš to mne ani nenapadlo, jak jsou tu na ulici dvě takový večerky, člověk hned myslí že je to všude :)
    PIZI
    PIZI --- ---
    HONZAL: Mít tady v Ostravě takové Vietnamce, taky tam zajdu raději. Jenomže to je docela Pražský fenomén, který se se stoupající vzdáleností od Sapy vyskytuje stále vzácněji.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    PIZI: jasný, to je o užitku, kterej to komu přináší. Pro mě je zase komfort to, že k vietnamcovi přijdu a do pěti minut sem venku s bramborama a něčim na večeři a nemusim tam tvrdnout hodinu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam