• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISTRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Podobně průlomová knížka jako Ismael:
    http://www.oneironautilus.cz/pub/sex_at_dawn.pdf
    :)
    Jak je to doopravdy s lidskou přirozeností ohledně sexuality a partnerství ?
    Které současné obecné představy o tom vlastně vůbec nemusí být pravda, a kde se vzaly a proč ?
    Fakt hodně zajímavý :)
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    A máme tu něco na téma (skoro) "free energy", byť tentokrát to je mnohem méně spekulativní než loňská "studená fúze" Focardiho a Rossiho:

    » Eric Lerner: Politicko-strategický problém financování alternativ jaderné fúze v tokamaku » Brozkeff's Mandala
    http://brozkeff.net/2012/03/10/eric-lerner-politicko-strategicky-problem-financovani-alternativ-jaderne-fuze-v-tokamaku/
    V tohle miliardovém byznysu se jaksi ztrácí, že snad existují i jiné způsoby jaderné fúze nikoli za použití těžké vody, ale např. za využití bóru a vodíku (pB11), což je metoda, kterou se snaží do chodu uvést Eric Lerner a další nezávislé týmy vědců. Tato reakce nevede ke vzniku nebezpečných volných neutronů – jedná se o tzv. „aneutronic fusion“ Wikipedia nicméně odkazuje na studie, které poukazují na reziduální vyzařování neutronů i gama záření i při reakci pB11, s nutností používat palivo s čistými izotopy
    (...)
    -- Soustředění řídkého plasmatu (dense plasma focus DPF, právě tuto metodu se snaží tým Erica Lernera využít pro pB11 reakci, získání elektrické energie by se mělo dít přímo magnetickou indukcí nabitých výstupních částic, bez nutnosti používat parní turbíny)
    (...)
    V tomto případě se bavíme „jen“ o zastavení financování z oficiálních zdrojů (a vyhrožování vyhazovem v případě publikace článku). Technologie dostala US Patent 7 482 607 a nebyla poslána do stoupy tak jako se legálně každoročně děje s řadou jiných patentů v USA, Británii i jinde. (US 35 USC § 181 etc.) Jaké potenciálně revoluční technologie tak jsou pod zámkem docela se ani nedovíme.
    I přes podfinancování výzkumu se v posledních dvou letech podařilo dosáhnout podstatných zlepšení technologie. Brzy se snad dočkáme článku v časopise Physics of Plasmas s názvem „Fusion reactions from >150 keV ions in a dense plasma focus [DPF] plasmoid“, který byl 25. února 2012 schválen.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    INK_FLO: V UK exituje takzvana live in care pece. Ja se tim mimochodem zivim. Clovek co ma demenci, Alzheimera,pliny, raka, nehejbe se etc. si domu najme pecovatele,co se o nej stara a zije s nim. Takovy clovek zustava doma a to je velke plus pro jeho psychicky stav. Bohuzel je to hodne financne nakladna pece.
    F0N
    F0N --- ---
    INK_FLO: k tomu rozhodovaniu sa o vlastnej smrti je uzasny dokument, ktory som dnes videl s Terrym Pratchetom - ma alzheimera a rozmysla presne o tejto moznosti.
    Terry Pratchett: Choosing To Die (2011) - Full - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=slZnfC-V1SY
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    INK_FLO: v tomto smeru me docela dost poznamenala navsteva myho dedy tesne pred jeho smrti v LDN, kam ho rodina soupla protoze uz odmital jist. nedovedu si predstavit mene dustojne umirani. utopit se ve vlastni zumpe by mi bylo milejsi.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    když se tady objevilo nemocniční téma, tak přihodím svou aktuální zkušenost - pár týdnů jsem teď pracoval v jedné psychiatrické léčebně na uzavřeném oddělení (stařecké demence, organická poškození mozku po úrazech, operacích atd., alkoholová deliria, agresivní schizofrenie atd. Převážně staří a nevyléčitelní pacienti určení na dožití) a opět jsem došel k tomu, že moje jediné přání týkající se stáří je zemřít rychle a mimo nemocniční prostředí. Mám ohledně toho takové zbožné přání, že jednou třeba bude možnost, že by se každý člověk mohl svobodně rozhodnout. Během života by podepsal prohlášení, ve kterém sděluje, že pokud by se dostal do nezvratného stavu ve kterém by byl v základních věcech (krmení, vyměšování atd.) odkázaný na pomoc ostatních, tak si nepřeje být udržován tímto potupným a nelidským způsobem při životě.

    Oddělení tohoto typu jsou opravdu silné kafe, většina totálně nadopovaná haloperidolama a tiapridalama, takže jsou to jen takový velký zvířátka, který v lepším případě leží a nic nedělají, v horším se více či méně snaží pohybovat a žvatlají nějaké bláboly a dělají bordel. A kolem nich vyhořelej a unavenej personál, kterej k nim většinou přistupuje s náležitým despektem a agresivní direktivností, kterej je pořád dokola umývá, přebaluje a násilím krmí, dokud nezemřou. Opravdu nejrozvinutější forma humanity ve své plné kráse. Přemýšlel jsem, k čemu taková oddělení jsou a nenapadá mě nic jiného než že k tomu, aby měl personál práci a farmaceutický firmy odbyt.

    Jeden případ za všechny - kluk měl nějak kolem dvacítky bouračku (nezaviněnou jako spolujezdec). Podstoupil těžkou operaci mozku během které mu vzali cca třetinu mozku, takže z jedné strany vypadá, jako by mu někdo ustřelil kus hlavy. Výsledek byl opravdu nečekaný a překvapivý - začalo docházet k postupnému zhoršování kognitivních funkcí, paměti, pohyblivosti, do toho těžké deprese. Jedna z posledních zpráv před trvalou hospitalizací byla o tom, že psychologovi vykládal o svých depresích a strachu z toho, co se blíží, že cítí, že se blíží moment, ze kterého už nebude návratu zpět a bojí se toho. Že přemýšlí o sebevraždě (nestydím se říct, že mě opravdu mrzí, že jí bohužel nestihl, bylo by to pro něj podle mě nejlepší řešení). Se stále horší pohyblivostí a vynechávajícím mozkem sedával celé dny doma před holou stěnou, do které hodiny a hodiny zíral. V invalidním důchodu a bez peněz, protože neměl odpracovaný potřebný počet let. Střih - o pár let později leží ve zmiňovaném zařízení v plínce, pořád hledí do stěny, často spíše v polobdělosti, kdy mu jde vidět jen bělmo a na jakoukoliv manipulaci reaguje otráveným "jdi do prdele" a "nechtě mě být kurva". Kromě těchto dvou hlášek jsem ho za celou dobu slyšel říct ještě jen "sladkost!", když se dožaduje nějaké dobroty, jejichž zásobu mu jednou za měsíc donese někdo z rodiny.
    PIZI
    PIZI --- ---
    000333: Pro ostatní:

    Příběh z rozhovoru: Vědec, mystický zážitek, bible, bůh, esoterika.
    KAREN
    KAREN --- ---
    SCHWEPZ: ja si tu porad jeste poustim to video... a do toho na me vyskocilo to rss s rozhovorem)
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    KAREN: To si piš, radost ho poslouchat. Doporučuji vygooglit jeho rozhovory.

    Nebo si rovnou dát jeho knihu:


    Jak-vyrobit-pacienta_Jan-Hnizdil.pdf (592766 B)
    KAREN
    KAREN --- ---
    SCHWEPZ: my o vlku: za par minut zacina online rozhovor s Hnizdilem - otazky mozno pokladat zde:


    Nemocní lidé v nemocné zemi. Ptejte se lékaře Hnízdila - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/blogy-a-nazory/komentare/clanek.phtml?id=735998&online
    KAREN
    KAREN --- ---
    SCHWEPZ: ten vypada na moc fajn chlapa .)))
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    projděte si ty fotky...je to velmi povedená "hobití nora" ,)

    Postavil si dom za 3 600 € | Mojdom.sk
    http://mojdom.zoznam.sk/cl/10027/1301069/Postavil-si-dom-za-3-600
    BARULE
    BARULE --- ---
    hoj..
    shánim knížku Galaktická transformace 2012 od Jenkinse..nepůjčili byste mi ji někdo?
    dík
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Praktická ukázka, jak to "Thrive" taky může vypadat. Transformace Bronxu v obří zeleninovou zahradu. Pošlete to Dobešovi, ať vidí jak vypadá správná reforma školství!

    TEDxManhattan - Stephen Ritz - Green Bronx Machine - Growing Our Way Into A New Economy - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=lcSL2yN39JM
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    MACKIEE
    MACKIEE --- ---
    Zajimavy dvouhodinovy dokument o transformaci zeme. Dalsi souvislosti, "konspirace", reseni, atd.
    Vír - Thrive - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=IZUE7avvRBY
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---


    Brazilská prezidentka definitivně povolila stavu projektu Belo Monte v původním kraji amazonského kmene Xingu a začíná evakuace území.

    Elektrárna Belo Monte bude větší než Panamský kanál a zaplaví skoro milion akrů půdy pralesa a země Xingů. 40 000 domorodců a místních obyvatel bude nuceno opustit svou rodnou půdu (stejně jako mnoho neznámých druhů zvířat a rostlin) ve jménu pokroku…

    Petice proti kácení amazonského pralesa kvůli stavbě vodní elektrárny Belo Monte: http://amazonwatch.org/
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    KERRAY: pekny, roundupu se vsude pouziva hafec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam