KUATO: Okej, chápu že tomu nerozumím, a vám co tu o tom diskutujete, a i jiným mužům, co mi o tom něco říkali, věřím že víte co děláte ;), tak na tom asi něco bude ;)
Heleď, ale s těmi třicátníky s bříškem, jsi si jistý, že ta jejich vyčerpanost je způsobená sexualitou, a že je to právě tím, že ejakulovali?
Napadají mě dva další faktory:
- Životní styl jako celek, životní styl jakej nás učí tahle civilizace je nastavenej tak, aby průměrnej člověk spálil v mládí co nejdřív většinu své životní síly a pak byl otupělej a poslušnej. To, co považují mladí lidé běžně za normální životní styl, tj. co nejvíc "kalit", co nejmíň spát a úplně všemožně se fyzicky a psychicky přetěžovat a zanedbávat (učení a internet celé noci, nepravidelná a nehodnotná strava, dělání miliónu věcí, které dělat vlastně nechceme, a pak vybíjení natlakované energie zmíněným kalením.......), to všechno vypadá vyloženě jako program na co nejrychlejší spálení veškeré "přebytečné" životní energie. Kdo se z toho neprobere včas a nevytvoří si udržitelnej způsob života, samozřejmě tu energii propálí, a sexualita bude jednou ze složek toho celého....
(hypotéza.....nebráním se možnosti, že se mýlím a je to přece jen centrální složka...;)
- A druhej, kvalita toho sexu, který ti pánové praktikují. To, jestli je to jen o chvilkovým vybití, nebo jestli je tam opravdový spojení s partnerkou. To, jestli zažívají opravdovej, pořádnej orgasmus, nebo jen malou křeč ;)......přijde mi, že tohle mohou taky být hodně důležité faktory, ne jenom samotná ta otázka jestli sexují a jestli ejakulují.
Ale to jsou jen myšlenky ;), můžu fakt být úplně mimo ;)