PIZI: ja jen ze ti na tohle nemuzu odpovedet jen jednou, protoze by se jedna z mych casti citila dotcena, tak jsem zkusila napsat stanoviska obou.... ale neni li to furt jasne tak to nechme byt, neni to dulezite...
YMLADRIS:za racionalni metody... prijde den a opetovnemu vyzkouseni meditovani se nezbavim rikas?:) ja se snazim tak nejak hledat reseni pro nas obe... byla doba kdy jsem se snazila posilit jen jednu stranu a doufala jsem ze kdyz to udelam dost silne, tak ta druha se nejak zapomene, zmizi nebo tak neco, ale neneslo to dobre vysledky. ted se snazim to vyresit pro obe pulky, a nese to dobre vysledky kdyz jsou ty hlediska nejak sesaditelne, a o to neprijemnejsi kdyz jdou proti sobe... otazka ale je, jestli je tohle resitelny filozoficky ci psychologicky (nebo jak to nazvat), a nebo je to stale na reseni pro psychiatra, coz je cesta ke ktere bych se nerada vracela pokud by to slo jinak.
// my uz mame prej nocni vyzdobu a ma to bejt natolik super ze to asi uvidim az na miste :) prijedem uz ve ctvrtek tak se nejak odchytime :)
PIZI: vedet jednu odpoved na celou fronemu na tuhle otazku tak tu nemusime psat na to tema desitky prispevku, ze?