FRONEMA: mam dojem ze conti cosi s www.druna.cz ty improvizace (ale nevim). id IFKA mne v praze vzala na africky tanec, same zeny, to bylo fajn pokud by te zajimala echt uber zenska konstelace. nam se v brne libila hodina
http://www.5rytmu.cz/ (byva leckde), za tim je cela teorie o tanci jako ceste. ja ted chodim v brne na brisni tance, ale to kvuli prilakani decka, jinak je to na mne uz moc malo free -- jako ze je predem dana forma kam se ma smerovat, nic pro mne. Ale jestli jsi dobra tanecnice treba te bavi i jine nez proste-nejak-intuitivne tance a o tom ja uz nic nevim.
Kazdopadne si myslim ze tanec je super. Deida a jeho zacky tvrdi, ze pro zenu je to naprosty zaklad. A ze tancovat kdyz ma jedna chut tancovat tak to je fajn pro dusi i zdravi, ale tancovat, kdyz chut vubec nemas a nejradej bys zalezla k netu nebo byla v depce nebo neco, tak tam zacina opravdova praxe. Tanec propojuje telo a pohyb a - aspon pro mne - je to velkej boost smerem k tomu jak zarit, otevrit se, prijimat a davat = praktikovat zenstvi. Tak support a napis pak jak se ti to vyvinulo.