• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISTRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země
    MASOO
    MASOO --- ---
    CONTINUITY: šlo spíš o ty malý boty, ne o to vyznění, upřímně jsem si ten citát ani nijak nevykládala, prostě boty jsou důležité!
    já mám třeba dneska puchýř na chodidle a je to ta nejblbější věc, co může být a "přitom taková blbost"

    CONTINUITY: rozhodně, díky za výcuc, je potřeba tohle zmiňovat, byť populární formou např
    http://musbox.files.wordpress.com/2011/08/sitting-is-killing-you.jpg
    PIZI
    PIZI --- ---
    MAHUTA: Statistiky mluví o přežití pěti let. Alespoň ty co jsem viděl. Srovnávají to pak s těmi co umřeli. Myslím, že je lepší žít pět let, než umřít.
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    Nejsem doktor a tak nemohu pouštět do hlubších debat na toto téma. Chapu to tak že chemoterapie sice v ve větší či menší míře rakovinu zabije,ale s ní i bunky zdravé. A tak je oslabený organismus cice bez nemocných bunek a i bez tech zdravých. Otazka je co se děje potom. Znam 2 případy,sice bez rakoviny ovšem nonstop nahraně života,prostě nefungují a je to horší a horší. statistiky se budoucností "uzdravených" asi moc nezabývají.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CONTINUITY: akorat ze vyskyt "zazraku" se obvykle nepohybuje u 75-90% vsech pripadu, pokud teda oba chapeme to slovo stejne
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    To,ze se nekdo dokaze uzdravit z rakoviny,kdyz je traven toxickymi chemikaliemi,zrovna ve chvili kdy by nejvic potreboval zdravi a obranyschopnost organismu...je podle me cistej zazrak a nic nez zazrak,nicim jinym si to vysvetlit neumim.
    PIZI
    PIZI --- ---
    Do conventional cancer treatments work?
    http://www.healingdaily.com/conditions/conventional-cancer-treatments.htm

    Tady je tabulka s různými typy rakovin na které chemo zabírá dobře. Dále tam zmiňují, že na jiné druhy už to je horší.
    EVA_
    EVA_ --- ---
    MAHUTA: Kamarádce onemocněl syn leukémií. 2 roky léčba. Když jel tuhle s našima na čundr, popíjely jsme my osiřelé ženy vínko. Odvážila jsem se na téma zavést řeč. Sdělila mi, že se dnes chemoterapií vyléčí 90% dětí. Dá se to srovnat s daty před deseti lety (Vendula Svobodová a její dcera např.). TO je pokrok, nikoli placebo.
    PIZI
    PIZI --- ---
    MAHUTA: Jak se pozná, která chemka je přirozená a která nepřirozená?
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    PIZI: ??? zeptej se pana Stanka. Jestli chceš skusím vyhrabat kontakt na něj. Ted muj názor: u chemoterapie byla mnohokrát naopak zjištěna dokonce souvislost s rakovinou. A není se čemu divit. Vpravování nepřirozených chemek do těla nesvědčí o léčení (viz např vikepedie=Chemoterapie je jakákoli léčebná terapie, spočívající ve vpravování chemických látek do organismu. Jedná se například o antibiotika, virostatika, antipyretika. V hovorové řeči se však pod pojmem chemoterapie myslí chemoterapie protinádorová, tedy léčba dávkami cytostatik, tedy látek pro buňky toxických. Tato terapie svým zásahem do buněčného cyklu nádorové buňky brání této buňce v dalším dělení. Avšak tento postup není přesně zacílen, proto léčba cytostatiky postihuje i zdravé buňky.)
    PIZI
    PIZI --- ---
    MAHUTA: Za ta léta jsem si dokonce všimnul, že všechny "chemoterapií" vyléčené rakoviny v mém okolí byly pouze důsledkem působení placeba.

    hmmm. Jak se dá rozlišit, že tohle uzdravení bylo placebem a ne ozařováním? Jak si toho mohl "všimnout"?
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    Velmi přímý článek. S panem Staňkem jsem se měl tu čest párkrát setkat,je to příjemný chlapík,cestovatel. http://orgo-net.blogspot.dk/2012/01/josef-stanek-jak-spolupracovat-s.html
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    CONTINUITY: Kdo ví, kolika lidem se to bude chtít číst, ono je to docela dlouhé a odborně napsané, takže to asi je jen pro toho, kdo se opravdu specializuje na otázky toho, jak souvisí fyzické tělo a stav společnosti a transformace.....

    Takže bych z toho ráda vytáhla jednu praktickou informaci, která se může hodit všem :)

    Pokud máte zájem být fyzicky silnější, zdatnější, odolnější, konkrétně posílit hluboké svaly, které jsou úplně nejdůležitější, tak velice jednoduchou a účinnou cestou je zřejmě prostě omezit sezení a víc chodit a stát.

    Podle všeho člověk po většinu své existence většinu bdělého času byl vzpřímený nebo v pohybu a vzdoroval gravitaci ;), a tím pádem takové chování urdžuje jeho pohybový aparát v přirozeném a přiměřeném stavu.
    Jednou z nejzdravějších aktivit je podle všeho chodit bos v přírodě.

    Ale pomůže i třeba nesednout si v MHD, stát, snažit se stát rovně...:)

    Je to docela výzva, jak si vytvořit nové mody existence, které jsou méně založeny na sezení, ale od toho máme přece inteligenci :)

    Steve Jobs vedl všechna jednání na procházkách. Zkrátka se s někým sešel a šlo se ven :)) Vzhledem k tomu, že účastníci obvykle přijeli autem a nedostatkem sezení určitě netrpěli, přijde mi to jako hezký způsob, jak vnést do práce kus rovnováhy :)....inspirující....momentálně to zkoumám, co všecko se dá vymyslet v mé realitě ;)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    MASOO: souvislosti úplně nerozumím ;)
    Jakože když chodím v malých botách, mám hlavně být pozitivní a nevšímat si toho ? ;-DD

    ....nee, jasně že rozumím, pokud je nějaká jedna nepříjemnost, kterou nemůžu změnit, tak by byla škoda soustředit se na ni a kazit si tím den, daleko lepší je soustředit se na těch 1000 příjemných a krásných věcí kolem sebe.

    Ale zároveň mi tenhle druh duchovních hlášek přijde trochu dvousečnej a rizikovej. Pokud mě tlačí boty, to je docela vážnej praktickej problém ;) Je blbost být kvůli tomu "negativní", chodit, nic s tím nedělat a tvářit se jako kakabus...(což je reakce spousty lidí na takové problémy, a to asi paní Fialová myslela....)
    Ale na druhou stranu je docela žádoucí a na místě snažit se s tím něco udělat, a to co nejrychlejc ;) Zout se a jít bosky třeba :) Jít si koupit boty. Jít domů a přezout se.... Zkrátka dát tomu pozornost a UDĚLAT něco,a netvářit se, že to není důležité, protože jsou to "jenom" nohy, "jenom" fyzické tělo....jak se cítí naše nohy a jak funguje náš kontakt se Zemí je jeden z velmi významných faktorů, co určují kvalitu naší zkušenosti.... Že jsme si zvykli je ignorovat, protože důůůležitej je přece jenom mozek, maximálně ještě srdce, to je....haluz.

    Tohle mi přijde symbolicky docela důležitý, proto to tak rozebírám. Odráží to podle mně celej stav našeho světa. Kdo si nedá ani tu práci, aby se přezul, neřeší nejspíš i další věci týkající se fyzična, například co dýchá, nebo jestli tu za 10 let ještě něco poroste.....
    Ty duchovní hlášky o pozitivitě je podle mě hlavně potřeba vykládat správně. Tedy, že pozitivní přístup je základ, ale druhej základ je dělat co se dá pro to, aby praktická realita opravdu pozitivní byla :)
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Bez zásadní změny chování – nějakého druhu systémové změny - se tak s největší pravděpodobností neobejdeme. Je jen otázkou, kdy k ní dojde. Ačkoliv na všech rovinách – národní, lokální i regionální - je třeba něco změnit, klíčového obratu lze dosáhnout jen na globální úrovni.

    Většina scénářů udržitelného rozvoje potvrzuje, že lidstvo se může vyhnout nejhoršímu, pokud a) bude směřovat k tomu, co se dnes zdá rozumné a možné, b) maximálně využije technologické možnosti a c) překoná ekonomické a politické překážky.

    Jak ale ukazal summit Rio+20, právě ten třetí předpoklad se nedaří naplnit. Taková transformace se totiž neobejde bez vítězů a poražených mezi zeměmi, odvětvími i sociálními skupinami.

    Ekonomika budoucnosti je zelená. Ale ne každý to ví | hanzlova.blog.ihned.cz -
    http://hanzlova.blog.ihned.cz/c1-56294890-ekonomika-budoucnosti-je-zelena-ale-ne-kazdy-to-vi
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    Even though Bono is like one of the richest persons around and the girl lying next to him is 'normal'...the way they both look at the sky shows how pure mankind is and that we are all the same with the same goals in life etc

    u2- live - with or without you - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=_Ye8GLPUVsM
    MASOO
    MASOO --- ---
    a nejde vylozene o to byt za damu, ale citit se jako Zena
    coz kazda zena muze mit postavene jinak a jsou to samozrejme jen vnejsi veci
    MASOO
    MASOO --- ---
    CONTINUITY: skoda, ze tolik nevladnu annglictinou, ale zkusim to doma v klidu

    a toto uz odeslo, ale zaroven snerovacky a krinoliny jsou stale ve hre, ale jen v urcitych stylech a skupinach;)
    ja treba obcas, protoze MUZU a NEMUSIM, klidne i nosim korzet
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    MASOO: dává, naprosto :)
    ono to vypadá docela hezky, o tom žádná ;)
    ale myslím si, že časem se změní i ta móda toho, jak být "za dámu" :) a tenhle fenomén odejde do hlubin dějin, ke šněrovačkám a krinolínám

    jinak, tenhle článek mi přijde vyčerpávající k tématu
    *Why Humans Continue to Wear Footwear - Research of Steven Robbins, MD, barefoot, sedentary lifestyle, sedentary, shoes, minimalist shoes, barefoot shoes, injuries, injury prevention
    http://www.stevenrobbinsmd.com/home/why-humans-continue-to-wear-footwear
    Psychiku a kontakt se Zemí pan doktor neřeší, ono je toho zjevně dost co říct i jen z čistě biologické a lékařské roviny.
    MASOO
    MASOO --- ---
    CONTINUITY: urcite budou, kdyz je cokoli z nutnosti, tak to nema dobry dopad na psychiku, stejne tak kdyz je neceho prilis, rovnovaha je zaklad ze;)
    a proto ja, kdyz chci, tak si je vemu, jak sem psala tak nejak "zdrave" a uvazlive a pak kdyz nechci a neni to prakticke (coz pri mem zivotnim stylu neni temer nikdy), tak nikoli a zaroven ta "nemoznost" toho byt obcas za damu me taky ubiji, protoze nechci byt neustale "v pracovnim" nebo jak to rict, mam tu nejak moc tech uvozovek, ale snad to dava smysl a neni to moc mimo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam