• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISTRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    F0N: mě nevadí zabíjení zvířat, ale vadí mi způsob, jakým se to dělá dnes. Tzn. že v téhle oblasti vládne přetvářka, při které vyhodí ze školy učitele za to, že v hodině před dětmi zabije králíka, aby děti viděly, odkud se ty "věci" na pultech berou....a rodiče jsou hrozně rozhořčení, jak si mohl něco tak krutého a odporného dovolit, a pak si popřejou dobrou chuť nad pečínkou :-))
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    YMLADRIS: chápu, na mě ten adyashanti působí stejně jako na tebe...ale mě je podezřelý obecně všechno, co je příliš sladký a čistý :-)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    INK_FLO: jo, neminila jsem se dotknout vegetarianu tak sorry :)

    nenapada mne lepsi pojem pro takovy ty prilis jin-ove chlapy. dalsi atributy jsou mir, usmev, svetly odev, celibat, duchovni job, ... proste naprosta cistota az by jeden brecel.

    vegetarian jako ve vegetativnim stavu? :)

    ale pro nekoho to sexy je, jasna vec.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    BROZKEFF: jasný, ta "chcíplost" je imho často znakem spíš nevyváženého jídla, kdy tam něco důležitého chybí. A vůbec to nesouvisí s masem, protože jedlík masa může být stejně podviživenej jako vegetarián a naopak vegetarián, když si umí vařit, tak může mít daleko lepší výživu než lecjaký masojed.

    dobrým příkladem je tzv. "sociální obezita" - spousta cikánů jsou sice tlustí, ale trpí vážnou podvýživou, protože tu hmotu nahoní jen pečivem, sladkýma limonádama a nejlevnější uzeninou
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Ja bych to videl na zlatou stredni. Ta vzdycky funguje. Jist hodne zeleniny, necpat se sladkym a omezit maso. :-) A hlavne bejt flexibilni. Kdyz mi babicka masarka nalozi knedlo-zelo, tak ho snim mimo jine proto, ze vim, ze ji to udela radost a treba jako potencionalni vegan mam moznost trenovat svoji mysl. Pripoutanost k sebezdravejsi ideologii je porad jen pripoutanosti. Moje sestra zacala s makrobiotikou a je fakt zajimavy pozorovat, jak se zacala uzavirat do jakesi makrobioticke bubliny. V tomto makrobiotickem mikrosvete se resi jenom jidlo a vsechno co je jine je potencionalne nebezpecne a nezdrave.
    F0N
    F0N --- ---
    aaa vege vs flash clash - tak len pre prehlad - to co je zabalene v tych igelitoch v supermarketoch bolo zive a vyzeralo to takto:

    respectful chicken harvest part 1 of 2 kill and pluck - how to - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=5_S3P0eU0lE


    len aby jeden vedel a hlavne videl ;)
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    PIZI: Myslím, že Ymla měla na mysli spíš to vystupování/vyzařování, ne nutně jen statický fyzický vzhled :-) Ty "low protein diets" někdy vedou k takové neohraničenosti/rozplizlosti, což nemá moc co společného s takovým tím archetypem "chlapa" a asi dost ženských takovej pseudochlap nepřitahuje, protože hledají spíš ten klíč do zámku = komplementární kvality k sobě samé, nikoli to čím sami disponují (jen bez té ženské "radiance") ... ale to jsou takové ty Deidoviny a to ti ráda Ymla znovu odprezentuje ;e)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    PIZI: no právě, stačí se podívat třeba tady na ten seznam i s fotkama a příjde mi, že sexy lidí tam vidím dost

    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_vegetarians

    nebo nedejbože tady :-))

    List of vegans - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_vegans

    PIZI
    PIZI --- ---
    Na to téma existuje takový jeden obrázek hájící masožravce. Ano je to v podstatě nesmyslná zkratka. Tendenční výběr, atd... Ale pro ilustraci že ono právě záleží na tom z jakých dat při hodnocení kdo jak vypadá vycházíme, to snad stačí.

    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    INK_FLO: Tak papej co chceš, a bude z tebe na stáří "krásná" mrkvička,)
    Já mám vepře a vepřový tak rád, že se do něj klidně i částečně transformuju.
    Krom jiného jsou prasata celkem fajn zvířata.)
    Vždycky budu radši působit jako nějaký zvíře, než abych působil jako rostlina. Truest story.
    Unyle, asexuálně, přesně.


















    PIZI
    PIZI --- ---
    INK_FLO: Co je sexy, to nejde přes rozum. Pro každou zrůdnost existuje někdo, kdo si nemůže pomoct ale prostě mu to připadá sexy.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    no možná bych to pochopil za "normální" situace, kdy to, že se někdo stará o zvíře, pak ho vlastnoručně zabije, případně rovnou uloví nějaké divoké, tak to může mít nějaký element archetypálního mužství atd. Ale v situaci, kdy se většina lidí živí hezkýma červenýma balíčkama ze supermarketu, o jejichž původu raději nepřemýšlí, tak nějak nevím no :-)....příjde mi, že lidi, co jí hodně masa, tak hlavně ve stáří vypadají dost nechutně...takový ti odulí odfukující, kteří se začínají podobat tomu, co jí
    PIZI
    PIZI --- ---
    INK_FLO: Pro někoho jistě ano.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    YMLADRIS: vegetariánsky unyle asexuální?....jako že musíš žrát mrtvoly, abys byl/a sexy? :-))
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    CRANK: jo v pohode :)

    moje zkusenost je, ze slova jsou proste jen nosniky, ale hlavni predani neceho od nekoho k nekomu se odehrava nad nima/za nima. zkusenost kontaktuje zkusenost. pokud typek zadny moc poznani sam treba nema (nevim), jasne si predstavim jak mohl totalne nefungovat
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    "Kulturní" vložka NA probírané téma:

    A Thousand Words ( meditation scene ) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=lKt1Slc0v-8
    CRANK
    CRANK --- ---
    YMLADRIS: Bylo to v v zenovém dojo, kde to podle mě nemělo co dělat a dělo se to tam více méně shodou okolností.

    Navíc, vedl to jeden angličan, který se tím evidentně uspokojoval, protože prý původní nahrávky nebyly kvalitní, všechno po adyovi předuboval svým hlasem a snažil se chovat a vystupovat jako on.

    A vůbec nebyl tak calm a nice, jako adyashanti sám.

    A můj názor je takový, že když někdo musí mluvit hodinu, aby ve finále neřekl vůbec nic, udělal by líp, kdyby mlčel (což je můj názor na to co Adyashanti říká, ale jak říkám, byl jsem na jednom gatheringu, obecně mi je to ukradené a jen si z toho dělám (trochu ošklivě) legraci).
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    CRANK: ale joo, klidne rekni co si o tom myslis!! :) mne adya celkem funguje tak si rada poslechnu protinazor. kdes byl na gatheringu?

    je na mne akorat moc takovy vegetariansky unyle asexualni, malo rock and roll, ale myslenky kteryma uci ma fajn. youtube mi pomohlo, v realu neznam
    F0N
    F0N --- ---
    CRANK: to tu nastastie nikto po tebe nechce :)
    CRANK
    CRANK --- ---
    F0N: Tenhle klaunne je fakt supr. Byl jsem (nepříjemnou náhodou) účastníkem jednoho gatheringu a měl jsem fakt strach, že se rozprsknu smíchy. Největší zábava byla, když na konci chtěli abych řekl, co si o tom myslím :-DDDDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam