MAHUTA: Právě, jak říkáš náčelníku, je jimi přeplněn.
Bohužel, informační gramotnost je mimo přirozeně nadané a absoloventy některých VŠ oborů dost, ale dost vzácným zbožím.
Prosím, vezmi to nejlepší a nejpřesvědčivější pédéefko, a hoď nám ho sem, ať můžem hovořit konkrétně.
Chápeš prosím, že to že je něco na internetu, tím méně že je toho kupa, absolutně nic neznamená?
Nenavážím se, btw. jen se snažím o diskuzi na základě argumentů, jen nechci aby mi někdo dělal proroka, chápeme se?
MAHUTA: A sme u toho. Ano, bez živočišných bílkovin se tvoje vnímání změní. To ale není důkaz absolutně ničeho, resp. výpovědní hodnota vůči našemu životu je v konečné rovině nulová. Mohu podobné změny dosáhnout drogami, hyperventilací, atd. atd. V důsledku to ovšem na horizontu mého bytí jaksi nic nemění. Ano, pokud chceš být vylehčenej ezoušek, nejez maso, ale představa že pak převibruješ někam výš či že se ti to oplatí jakkoliv jinak než tak, jak to můžeš zvládnout pouhým záměrem, je mylná.
Samozřejmě, já sám vím že to co jsem napsal vlastně pravda není,) V krátkodobém horizontu tu změny jsou, pokud se k nim nejsi schopen dostat jinak /pouze? myslí/ jsou i žádoucí, ale v horizontu dlouhodobém, jak rpaví klasik, je to jaksi všechno jedno. Jde jen o to, jakou pohádku chceš poslouchat /a s tím co jíst, a jakou srandu si užívat/. Já ti tu tvoji neberu, jen si ale proboha nemysli, že jedeš na něčem "univerzálně" či jinak platném.
Je to všechno jen volba.
A pak je tu ta poslední past, že tobě zbyde jen ideologicky prohásit, že to tvoje je lepší, protože já jsem hnusnej masoužrout, čímž nejen že pošleš svoji karmu do kanálu, ale naběhneš si přímo na moji pěst.
Asi tolik jsem k tomu chtěl říct, a nemluvím zdaleka jen k Tobě, ale k celé řadě zdejších ID, začasté mých osobních přátel.