JAZZZ: co sa tyka ockovania tak jak zena robi v klinickych studiach, tak sa poriadne zacitala do dokumentacii a popravde neni to prdel.
nasa mladsia dcera nabrala po 4. mesici a po prvom kole ockovani vyvojovy sklz a rozcvicovali sme to Vojtovkou. moze sa jednat o nahodu, ale medzi side effects ockovani deti su rozne svinstva. od lahsej hypotonie, ktora bola diagnostikovana unej po rozne tazke veci ako autizmus ci tazke poruchy vyvoja.. takze teraz skumame, ktore vakciny su proti comu, jake su tam rizika a rozmyslame, ze par vysadime.. lebo riskovat kvoli vakcine nejake vyvojove vady... no way. Inak vraj v kazdej vakcine je aj hlinik, pretoze pred XY rokmi zistili, ze hlinik stimuluje imunitny system.. ... tak sa ockujeme a sme tak prestimulovani, ze mame alergicke reakcie pomaly na vsetko...
co sa tyka ockovania napriklad proti chripke, tak tomu tiez neverim a pride mi to jak falosny biznis. chripka zmutuje xkrat a farma firmy mozu len odhadovat, jaky kmen bude IN tuto sezonu, ked to davaju do vyroby. Niekde som navyse cital, ze ludia ktori sa nechali proti chripke vakcinovat boli viac/castejsie chori nez ludia nevakcinovani..
skusim dodat nejake linky/sources.. ale dnes uz nic nehladam, cely den som hladal vhodnych ludi a paroval s volnymi poziciami u nas vo fime.. uz dnes nic nehladam..:)
JAZZZ: mimochodom, zena zhruba pred mesiacom prisla domov z prace, ze nejaka zenska - MUDrka hovorila v telke o ockovani a tak a ze jej vystup tak postrihali, ze celkova "message" nevyznela vobec tak negativne. nepozeral som sa na toto video ale schvalne az pride domov, tak sa jej opytam ci to bolo toto.