EVA_: Díky, pěkné... a jen potvrzuji, že jim rozumím jen na té nejzákladnější úrovni a ještě, jak píšeš, i o tom často pochybuji. Ta analýza mi běží cyklicky už snad tři roky a zatím toho mnoho nepřinesla... krom toho, že jsou opravdu "jiní" a přesto jsou to "stejní" lidé... třeba vnímání pravda/lež nebo co to je přátelský vztah - to zůstane asi bez odpovědi. Jejich matrice světa (definovaná jazykem - Husserl, fenomenologie) je úplně jiná než ta naše. Těžké hledat styčné body, tedy pro mě, vždycky tam něco chybí...
Nicméně co se práce týče - tam se to dá zjednodušit na jiný vztah. Zadavatel - dodavatel. A to je prý jen o penězích (jsem na to nikdy nepřistoupil). No, a když zastupuji stranu zadavatele, vládnu taky jistou mocí neb se můžu kdykoliv zvednout a všechno ukončit... měl jsem s tím vždycky trable, nechtělo se mi kecat jim do jejich práce, do jejich firmy a ještě tam zanášet naše pohledy, nechtěl jsem nadřazovat můj pohled nad jejich... přestal jsem to řešit, poučen z předchozích nezdarů, a normálně to na ně hrnu - cokoliv, oni to snesou a když se to zopakuje třeba 50x a uplyne nějaký čas, dějí se změny. Čím větší moc = čím větší objem peněz = tím rychleší změny. Takže kultúrní rozdíly sem nebo tam - vidím, že tam lidi vůbec nepoužívají při broušení brýle, ani jinou ochranu - šup, má to zápisu, donutím ho sednout do auta a ty brýle nakoupit obratem. Má tam tmu? Přinese světlo. Jezdí motorovou zdvižkou po dílně a smrdí tam svařečům pod nos? Šup, už mu tam hrnu požadavek na elektrické vozíky - prostě pro lidi... když už nic jiného pořešit nemůžu. Oni to sice totálně nechápou, ale probrat se tím musí taky - pak to dostane ve smlouvě (možná se budete divit, ale to je dneska standart, že musí dodavatel udržovat určitou úroveň s ohledem na zaměstnance a živtotní prostředí). Když to není splněné - lze hrozit sankcemi... On ten pokrok jde pomalu, ale jde...