• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAILASHWikileaks - Assange - Revolution now! + Anonymous + Bradley Manning a Snowden
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    Čelný rakouský poslanec za Stranu zelených Peter Pilz navrhl, aby Rakousko poskytlo Julianu Assangemu politický azyl.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DP2: to byla jen neskodne ironicka glosa.
    DP2
    DP2 --- ---
    E2E4: vždyť je tu spolusprávce
    NAGASAWA: taky máš trolling v krvi
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Nejak to vcerejsi nadseni zdejsich nyx haxorz opadlo :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    XCHAOS tu má ban proč? Je velmi relevantní. :)

    Neowin.net - Anon in chaos as command structure fails [Updated]
    http://www.neowin.net/news/anon-in-chaos-as-command-structure-fails?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
    S_TEJK
    S_TEJK --- ---
    YouTube - Jahfrey Rootzway - Wikileaks Tribute (Wikileaks Song)
    http://www.youtube.com/watch?v=oL8vygwS0vU
    STEPIK
    STEPIK --- ---
    KUBIS_IN: prave, to je to co tu chybi: FAKTA; DUKAZY
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    Řada komentátorů, obzvláště v Turecku a Rusku, se pozastavovala nad tím, proč stovky tisíc amerických tajných dokumentů, které minulý měsíc unikly přes tuto internetovou stránku, neobsahovaly nic, co by vadilo izraelské vládě, když jsou v dokumentech uvedeny v podstatě všechny ostatní státy.

    to je idiot, vždyť se zveřejnila cca tisícovka z dokumentů a i v nich jsou nelichotivý věci na izrael. Si to úplně vycucal z prstu.
    KUBIS_IN
    KUBIS_IN --- ---
    STEPIK: pise to moc okate, kdyby to byla opravdu pravda, uz davno by to podlozil nejakymi fakty
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CROME: vsak se predevcirem objevilo info o tom, ze je v depesich zprava o tom, jak byl Obama ukryt v bukru Alice 2012 kvuli te spirale z rakety, ktera byla odpalena u pobrezi norska :) Ja jen doufam, ze wikileaks nikdy zadne depese o UFO nevydaji, protoze by skoncili coby zdiskreditovana skupinka vystavena verejnemu posmechu a nabalily by se na ni fantastove a paranoidni psychotici.
    STEPIK
    STEPIK --- ---
    NAGASAWA: jasne, tenhle uz jsem videl v anglisctine... Obsahuje to linky na veci, kterejm nerozumim a na puvodni zpravy bez zdroju, je to trochu crossreferencovany do krouzku.... nicmoc....
    CROME
    CROME --- ---
    NAGASAWA: totalni halucinace, tihle lidi me fakt zacinaj srat, paranoidni antisemicky bloudi
    STEPIK
    STEPIK --- ---
    vsechny clanky, co byly o jeho spolupraci se zidy a izraelem mely puvod na jonesovych strankach (vicemene) takze bych trochu zapochyboval o zdroji..... Je to postaveny na vode...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Pobavte se. Zdroj: Osud.cz

    WikiLeaks uzavřela dohodu s Izraelem ohledně diplomatických telegramů
    Všichni bychom měli zjevně WikiLeaks a jejího zakladatele a mluvčího Juliana Assange, který byl právě zatčen v Británii, v této špinavé válce států na celém světě proti transparentnosti a otevřenosti podporovat. Ale ve světě politiky nejsou věci bohužel tak nevinné, jak se jeví. Podle nových odhalení uzavřel Assange údajně před poslední „cable gate“ dohodu s Izraelem, což může vysvětlovat, proč byly úniky „dobré pro Izrael“, jak se vyjádřil izraelský premiér.

    LikiWeaks

    7. prosince 2010

    Všichni bychom měli zjevně WikiLeaks a jejího zakladatele a mluvčího Juliana Assange, který byl právě zatčen v Británii, v této špinavé válce států na celém světě proti transparentnosti a otevřenosti podporovat. Ale ve světě politiky nejsou věci bohužel tak nevinné, jak se jeví. Podle nových odhalení uzavřel Assange údajně před poslední „cable gate“ dohodu s Izraelem, což může vysvětlovat, proč byly úniky „dobré pro Izrael“, jak se vyjádřil izraelský premiér.

    Řada komentátorů, obzvláště v Turecku a Rusku, se pozastavovala nad tím, proč stovky tisíc amerických tajných dokumentů, které minulý měsíc unikly přes tuto internetovou stránku, neobsahovaly nic, co by vadilo izraelské vládě, když jsou v dokumentech uvedeny v podstatě všechny ostatní státy. Odpovědí je, zdá se, tajná dohoda uzavřená mezi „srdcem a duší“ WikiLeaks, jak se kdysi skromně Assange popsal (1), a izraelskými představiteli, která zajistila, že veškeré takové dokumenty byly „odstraněny“ předtím, než byl zbytek zveřejněn.

    Podle jedné arabské internetové stránky investigativního žurnalismu (2) dostal Assange peníze od polooficiálních izraelských zdrojů a slíbil jim, v „tajné na videu zaznamenané dohodě“, že nezveřejní žádný dokument, který by poškozoval bezpečnost Izraele nebo diplomatické zájmy.

    Zdroji zprávy Al-Haqiqa mají být bývalí dobrovolníci WikiLeaks, kteří organizaci opustili během posledních pár měsíců, kvůli Assangeově „autokratické vládě“ a „nedostatku transparentnosti“.

    V nedávném rozhovoru pro německý deník Die Tageszeitung bývalý mluvčí WikiLeaks Daniel Domscheit-Berg řekl, že on a další disidenti WikiLeaks mají v plánu zprovoznit alarmistickou platformu, aby naplnili původní cíl WikiLeaks, „neomezené sdílení souborů“. (3)

    Pan Domscheit-Berg, který se chystá vydat knihu o své době strávené „uvnitř WikiLeaks“, obviňuje Assange z toho, že jedná jako „král“, proti vůli ostatních lidí v organizaci, a „uzavírá dohody“ s mediálními organizacemi, které mají vytvořit explozivní efekt, kdy ostatní ve WikiLeaks o nich ví jen málo, nebo vůbec. (4)

    Navíc Assangeova lačnost být v titulcích znamenala, že WikiLeaks se nebyla schopna „restrukturalizovat“, aby se vypořádala s náporem zájmu, dodávají insideři. To znamenalo, že menší úniky, které mohli lidi zajímat na lokální úrovni, jsou nyní přehlíženy ve prospěch velkých příběhů. (5)

    Podle zdrojů Al-Haqiqa se Assange setkal s izraelskými představiteli na počátku tohoto roku v Ženevě a uzavřel s nimi tajnou dohodu. Zdá se, že izraelská vláda nějak zjistila nebo očekávala, že dokumenty určené pro únik obsahují velký počet dokumentů o izraelských útocích na Libanon a Gazu v r. 2006 a 2008-9. Tyto dokumenty, které mají původ na izraelských velvyslanectvích v Tel Avivu a Bejrútu, byly Assangem, který je jediným člověkem znajícím heslo pro otevření těchto dokumentů, odstraněny a pravděpodobně zničeny, dodaly zdroje.

    A skutečně, ve zveřejněných dokumentech je „mezera“ za období červenec až září 2006, kdy se odehrávala 33 denní libanonská válka. Je možné, že američtí diplomati a představitelé ohledně této zásadní události nečinili žádné komentáře nebo si nevyměňovali informace, ale trávili svůj čas „drbáním“ o všech ostatních „triviálních“ záležitostech Středního východu?

    Po úniku (a dokonce před ním) izraelský premiér Benjamin Netanyahu na tiskové konferenci řekl, že Izrael „pracoval předem“ na omezení jakýchkoliv škod plynoucích z úniků, a dodal, že „WikiLeaks neodhalila žádný tajný izraelský materiál“ (6). V rozhovoru pro časopis Time ve stejné době Assange vychvaloval Netanyahu jako hrdinu transparentnosti a otevřenosti! (7)

    Podle další zprávy (8) se levicové libanonské noviny setkaly s Assangem dvakrát a pokusily se vyjednat s ním dohodu, a nabídly mu „velkou částku peněz“, aby zadržel dokumenty týkající se války v r. 2006, obzvláště záznamy ze setkání konaném na americkém velvyslanectví v Bejrútu 24. července 2006, které je široce považováno za „válečnou poradu“ mezi americkou, izraelskou a libanonskou stranou, které sehrály roli ve válce proti Hizballahu a jeho spojencům. Dokumenty, které obdrželi vydavatelé Al-Akhbar, mají nicméně všechny datum z r. 2008 a dále a neobsahují „nic hodnotného“, potvrzují zdroje. To pouze podporuje tvrzení o dohodě s Izraelem.

    A nakonec stojí za zmínku, že Assange to mohl udělat proto, aby se chránil a zajistil, že uniklé dokumenty budou zveřejněny, aby odhalily americké pokrytectví, o kterém řekl, že je jím posedlý „na úkor základnějších cílů“.
    STEPIK
    STEPIK --- ---
    CROME: ja to rikam furt, alex jones jenom kope kolem sebe, protoze ta pozornost neni na nej, a on se prece snazu uz od 9/11
    CROME
    CROME --- ---
    VANOCNIPRINC: a je to tady, zas za to muzou zidi....OMG ze jim to zerete
    STEPIK
    STEPIK --- ---
    NAGASAWA: yep a vesmirnilide.cz
    E2E4
    E2E4 --- ---
    VANOCNIPRINC: Proto tam nebyl žádný únik o FEDu. :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Uz se tesim az wikileaks zverejni informace o UFO. To se tu bude linkovat po Jonesovi i osud.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam